- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Bence çıkar:) ben tam 4te görmüştüm ama dongum uzun diye.insallah vardır ve gorucez bizde..yarın varsa 3 hafta 5 günlük görünüyor varsa çıkar mı ki?
muhasebeci oalrak beni matematiği ile ezdi şuançok basit 3+4 günlük olacak yarın
Elçincim ben bugün regl oldum, bir dahaki tarihim 6 Nisan..Günaydınnnn
AminnSağol kuzum Allah razı olsun rabbim sizlere nasip etsin
işte 4te varsa çıkacağına çok eminim 4e 2 kala çıkar mı emin değilim kendiminden tabi kii yoksa sizlerde gördük işte 3 kala 4 kala 5 kala :)Bence çıkar:) ben tam 4te görmüştüm ama dongum uzun diye.insallah vardır ve gorucez bizde..
Dün kazenle ilk sayfayı konustuk düzenleme çubugu yoktu onu hallettik .Elçincim ben bugün regl oldum, bir dahaki tarihim 6 Nisan..
yok kuzum estağfurullahmuhasebeci oalrak beni matematiği ile ezdi şuan
böyle mi kalsa kuzum her yer benDün kazenle ilk sayfayı konustuk düzenleme çubugu yoktu onu hallettik .
Birazdan pc ye geçicem eklıcem canım .
Benim dongu 31 gün.yumurtlama geç oluyor.o bakımdan gözükücek inşallah yaa yarindaişte 4te varsa çıkacağına çok eminim 4e 2 kala çıkar mı emin değilim kendiminden tabi kii yoksa sizlerde gördük işte 3 kala 4 kala 5 kala :)
yaaaa ama ben aramızda bi gün oldugunu unutmuşum yoksa hesaplayabilirim heraldeyok kuzum estağfurullahhani ilk okul matematiği bile yeterli hani aramızda 1 gün var ya
böyle mi kalsa kuzum her yer benyarın düzenlersin
ssen düzenleyene kadar belki yeni testler yetişirrrr
Bugun başlımda herhalde kolay olmucak bu sefer
Yenı tabloyla uğraşcam biraz oyy oyyy
Testler bile karışmışkendi testimi biliyorumda diğer kzıalrın kini hüç bilmşyorum
amin inşallah kuzum çok sağol.. adımla dua edenlerdensin.. İnşallah cumartesi sende pıt pıtlarla gelirsin.Benim dongu 31 gün.yumurtlama geç oluyor.o bakımdan gözükücek inşallah yaa yarindabeklenen Mart ayının bereketli haftasına geldik çok şükür
Ay hadi inşallah ya
Benimki gitmemiş.seni hiç yormicam canım
Bugun başlımda herhalde kolay olmucak bu sefer
Yenı tabloyla uğraşcam biraz oyy oyyy
Testler bile karışmışkendi testimi biliyorumda diğer kzıalrın kini hüç bilmşyorum
ay kim kız oBu arada o dediğim kişiyi engelledim artık buraya yazamıcakmıs
Farkedince kesin giydirir
Acaba nasıl yazılmıyıyaa merak ettim .
Bide not falanda bırakabılıyırmusuz
Canımm..inşallah..amin inşallah kuzum çok sağol.. adımla dua edenlerdensin.. İnşallah cumartesi sende pıt pıtlarla gelirsin.
aynen o hafta bu hafta ama nisan daha bereketli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?