kuzum işte o benim 0 belirti.günaydın kızlaarr
bat bekleyenler, özellikle bat öncesi belirti aramayın. hele belirti yok diye umutsuzluğa kapılmayın. kendinizi dinlemeyin. gerçekten bat öncesi kendilerini pek de belli etmiyorlar. etseler de hepsi adet belirtileriyle aynı
inşallah vardırr ya. yarın sabah buralar dolsun taşsınkuzum işte o benim 0 belirti.
eski hayali belirtielrim bile yok.
ama diğer aylara göre bu ay cok takmadım belkide ondan:)
bakalım bende yarın sabah test yapcam belli olur:)
yarın yapsam mı bilemedimm silik milik uğraşmayalım bat geçince mi yapsaaam
Hayır malesef hiçbi belirtim yok kuzum ya sol memede ağrı var şişkinlik var o geçen ayda vardı benim strese bağlı kist olusuyo bazen sanırım ondan :) bu ay hiç umutlu değilim valla :) sende de belirti yokmuş sanırım okudum
oyunbozanlık yok yarın sabah yapcazyarın yapsam mı bilemedimm silik milik uğraşmayalım bat geçince mi yapsaaam
yarın yapcam ben folikasitim bitti gidip onu alcam alırken testte alırım yarın sabah ilkidrarla yaparım:)Hayır malesef hiçbi belirtim yok kuzum ya sol memede ağrı var şişkinlik var o geçen ayda vardı benim strese bağlı kist olusuyo bazen sanırım ondan :) bu ay hiç umutlu değilim valla :) sende de belirti yokmuş sanırım okudumbende bugün yapmamak için tutuyorum kendimi yarın mi yapsak :))
Folik asit benimde oluyo baya biteli 1 ay mi ne :)) 2 ay kullanmıştımyarın yapcam ben folikasitim bitti gidip onu alcam alırken testte alırım yarın sabah ilkidrarla yaparım:)
keşke o kdr ara vermeseydin kız önemli folikasit bebiş için:)Folik asit benimde oluyo baya biteli 1 ay mi ne :)) 2 ay kullanmıştım
ben de b12 plusımı içmeyi unuttum sabah o hengamede :)yarın yapcam ben folikasitim bitti gidip onu alcam alırken testte alırım yarın sabah ilkidrarla yaparım:)
ayy yapak gitsin o vakitoyunbozanlık yok yarın sabah yapcaz
işe başladınnn dimi zor gelmiştir battaniye keyiflerinden sonra:)ben de b12 plusımı içmeyi unuttum sabah o hengamede :)
aynenn başladım valla zor geldi tabi :))işe başladınnn dimi zor gelmiştir battaniye keyiflerinden sonra:)
o evdeki testin aylardır duruyoyarın yapsam mı bilemedimm silik milik uğraşmayalım bat geçince mi yapsaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?