- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Nasıl gidiyor hamilelik canım, konuyu gördüm bir selam vereyim dedimYeni isim koydum
2019 da benden kurtulcağınızımı sandınız
Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk canımNasıl gidiyor hamilelik canım, konuyu gördüm bir selam vereyim dedim
Çok sevindim kuzum, sağlıkla al kucağina inşallah.Çok şükür kalp atışlarımızı duyduk canım
Şimdilik çok güzel rabbım böyle devam ettirsin inşallah.
Bu arada alıntılandığım mesajlaron bildirimi gelmiyor yahu
Sağol canım darısı başına inşallahhÇok sevindim kuzum, sağlıkla al kucağina inşallah.
Güzel haberle uğra arada yanımıza
Uygulamadan mı giriyorsun chromeden falan mı ?Ben alıntılama yapamıyorum ki
Uygulamadan mı giriyorsun chromeden falan mı ?
Bende oluyorda canım ondan acaba ıygulamadna mı girdi dedim ..Applestorda uygulama yok. Telefondan, googleden
Cnm sen gittinmi doktora ya yazdiysanda ben kacirdim cok giremedim bu araBu arada alıntılandığım mesajlaron bildirimi gelmiyor yahu
Yazmam mı kızCnm sen gittinmi doktora ya yazdiysanda ben kacirdim cok giremedim bu ara
Alışcaz kuzum yapcak bişey yok :)Kızlar durmlarnz nasl iymsnnnz değişklikleri anlatrmsnz hepsini okuyamadım bu kk nın bu şekli hiö olmamş yaa
Vallaa kuzmm evde olaydmm şimdi kurdu olrm ama tli eleee alamıyordm halada öyleee hiçbiçy aklma gelmiyor yorgunluktan hemn uyuyomAlışcaz kuzum yapcak bişey yok :)
Valla kızlar kayıp hafta sonuna ve sitenin değişimine bağlıyorum
Kuzum normal meyvede şeker oranı varmış ama azmış sen 1 bardak meyve suyu için 2 3 portakal sıkınca haliyle şekerde çoğalıyorÜzüm suyu içiyorum sürekli . Birde portakal suyu taze sıkılmıs kesın bunlar çıkarttı benım şekeri
Yaaa maşallah çok güzel çok duygulandımMinimiminnaakkk Tontışşkoommmmm
@Brrkcan09e @morcivertkedi @nedemistimkibenn @Maria26 G gamzeli_bebis
Ve etıketliyemedığim diğer kuzularımmmm
Dualarınızı esirgemeyınEki Görüntüle 2240478
benim bata 4 var canım :) cuma günü olmam gerekÖyle canm inşAllah hep birlikte çift çizgiler atarız sırayla :) Bat ne zamandı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?