Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktorda yok muydu yanında? sorun da yoksa Alla Alla kraldan çok kralcılara gıcığım yaa
Doktorun yanında sordum yasaklaıdgınız bişey varmı geçen sefer ilişki sonrası kahverengi leke gelmişti dedim .
Yok hiçbirley yasak değil senın düşük tehliken yok dedi .
Eşimde duydu ama geçen sefer suçluluk hissetmişti ben anladım ondan dokunmak istemşyor

Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamıleyım doktorum ılıskı ıcın birsey söylemedi ve bizde 22 ocaktan ıtıbaren bırlıkte olmadık esım sorun etmıyor hatta bebege zarar vermekten korkuyor ama ben onu yoldan cıkarmaya calısıyorum :) doktora da bu ayın sonunda gıdıcem arayıp sorma sansım da yokkı utanırım sırf bunun ıcın aramayada ne yapmalıyım sastım kaldım :) ve asırı gaz sıskınlık karnım artık patlıcak dıye korkuyorum sızler bu durumla nasıl bas edıyorsunuz :)

aa evet kendini suçlama safhasında geçti hayatım o diyeydin :)

Kızlar ben yumurtlama dönemindeyim bitik ihtimal cumartesi pazar yumurtlama günümdü. Bugün adet öncesi olan bel ağrım var belimin ortası aşırı ağırıyor neden olur sizce

Ben daha 6+5 haftalığım bende şimdilik gaz ve şişkinlik yok canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…