Doktorun yanında sordum yasaklaıdgınız bişey varmı geçen sefer ilişki sonrası kahverengi leke gelmişti dedim .doktorda yok muydu yanında? sorun da yoksa Alla Allakraldan çok kralcılara gıcığım yaa
hahahahabende o olarak düşündüm düama değilmiş
kafalar bizde aynı çalışıyormuş
Yok yok kız onla sıkıntım yok o biranda dellendi gitti ..
yarın sabah 3 test var o zaman yorumlanacak.Tek ağız kuruluğu var bende hiç olmazdı o umitlendiriyo da bilemicem yaa yapıyım da icim rahatlasın amann :)
Komik bir durum olmuştur yaKız doktorum yasaklamadı .
Düşük tehliken yok dedi ona dayanarak şey ettim ama mors oldum
Benım sabah randevum var gelincee hemennnnyarın sabah 3 test var o zaman yorumlanacak.
hazırmıyız gençler
Hadi bakalımyarın sabah 3 test var o zaman yorumlanacak.
hazırmıyız gençler
vallahi 2000 sayfa okutcak şimdi banaYok yok kız onla sıkıntım yok o biranda dellendi gitti ..
Allah razı olsun . İlk gebelikte o zorluyodu şimdi ben zorluxam galibaKomik bir durum olmuştur yaNe güzel ki sabirli, maşallah enişteye
aa evet kendini suçlama safhasında geçti hayatım o diyeydin :)Doktorun yanında sordum yasaklaıdgınız bişey varmı geçen sefer ilişki sonrası kahverengi leke gelmişti dedim .
Yok hiçbirley yasak değil senın düşük tehliken yok dedi .
Eşimde duydu ama geçen sefer suçluluk hissetmişti ben anladım ondan dokunmak istemşyor
bende merak ettim aklıma tek gelen 2si olduvallahi 2000 sayfa okutcak şimdi bana
dedikodu çanlarım zangırdadı
Direnin gencleerAllah razı olsun . İlk gebelikte o zorluyodu şimdi ben zorluxam galiba
Hormonlar tavan oldugu için değişik iç güdüleriö var
Kuzum devlette randevum varsabah neden gidiyorsun kuzum?
2 doktora mı gidiyorsun canım? Öyle mi yapmak gerek?Kuzum devlette randevum var
Ben daha 6+5 haftalığım bende şimdilik gaz ve şişkinlik yok canım :)Merhaba hanımlar bende 8 haftalık hamıleyım doktorum ılıskı ıcın birsey söylemedi ve bizde 22 ocaktan ıtıbaren bırlıkte olmadık esım sorun etmıyor hatta bebege zarar vermekten korkuyor ama ben onu yoldan cıkarmaya calısıyorum :) doktora da bu ayın sonunda gıdıcem arayıp sorma sansım da yokkı utanırım sırf bunun ıcın aramayada ne yapmalıyım sastım kaldım :) ve asırı gaz sıskınlık karnım artık patlıcak dıye korkuyorum sızler bu durumla nasıl bas edıyorsunuz :)
Testte cikmadi adet bel agrisi ve şişkinliği var zaten geleceği kesin napalim :)GELMESİN hayırlısıyla canım yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?