Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte cikmadi adet bel agrisi ve şişkinliği var zaten geleceği kesin napalim :)
Benim tek şaşkınlığım o kadar çalıştık nasıl olmadı
olmayınca olmuyor canım benimde gece gündüz adamı bezdirdiğim aylar oldu
ama olmadı
sıkıntı yok olmazsa önümüzdeki ay hepberaberiz :)

Kızlar yumurtlama dönemindeyim büyük ihtimal haftasonu yumurtladım. Ama bugün adet öncesi olan bel ağrım var belimin ortası ağırıyor neden olur ki

2 doktora mı gidiyorsun canım? Öyle mi yapmak gerek?
Yok kuzum .
Aslında benım tamamlayıcı sigortam var ama çok yüklenmekte istemiyoruz seneye fazla tutar çıkarmasınlar diye ..
bazı testleri devlette yaptırıcam ..
onun için gidiyorum .

Ben daha 6+5 haftalığım bende şimdilik gaz ve şişkinlik yok canım :)
Ne güzel inşallah hiç olmaz canım :)) benım daha regl gunum gecmeden sıskınlık gaz kabızlık olustu hatta ben o yuzden hamıleyım dıye dusundum ve esımle ılıskı yasamadım :) sonra sonra belırtılerım arttı tabı gun gecınce bu sıslık falan daha ıcınden cıkılmaz hal aldı bakalım doktora gore normal bır durummus ınsallah bıran once gecer :)

Yok kuzum .
Aslında benım tamamlayıcı sigortam var ama çok yüklenmekte istemiyoruz seneye fazla tutar çıkarmasınlar diye ..
bazı testleri devlette yaptırıcam ..
onun için gidiyorum .
Benim de tamamlayıcı var, her türlü kullanıyorum

İyim valla Canım Çarşamba gitçem neyle karşılaşacağımı bilmiyorum sabahları bulattım var biraz sen nasılsın
Benımde bulantılar devam ediyor canım ..
inşallah güzel şeylerle karşılaşırsın ..
kanaman nasıl oldu canım durdu değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…