Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Ben geçen pazartesi gittiğim doktor a gittim kontrol amaclı hala regl olmadım diye kadın yine baktı dedi ki Ya yine aynı adetin yakın gözüküyor ama geç döllenme olabilir dedi eğer 3 4 güne adet olmazsan bir ilaç yazdım onu kullanıp adet olacaksin dedi tabi buarada hcg testi istedi yine onlarda negatif çıkarsa builacı al dedi bende kanda hcg olsun dedim Ve kan verdim tekrardan

morcivertkedi varmısın yine 1 saat beklemeye sonuç için

Kızlar sizce yarın bundan koyusu olur mu yoksa yumurtlama olmuş mudur

Eklentiler

• IMG_20190304_123523.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlarr bugün adetimin 28.günü yumurtlamanın çatladığı 13. Günü
Sabah 6da kahve rengimsi bir iki damla leke geldi peçeteye sonra bişey olmadı hala. Azıcık midem bulanıyo şu an. Normalde öğlene illa gelirdi adetim. Sizce napmalıyım yumurta çatladıktan 13 gün sonra adet olunur mu?

Eğer devamı gelmezse o lekeden sonra çok hamile kalanlar olmuş inşallah devamı gelmez seninde bebişini yoldadır canım

Eğer devamı gelmezse o lekeden sonra çok hamile kalanlar olmuş inşallah devamı gelmez seninde bebişini yoldadır canım
Allahımm şu ezan hürmetine gerçeğe çevirsin bu belirtiyi benim gibi bekleyen tüm arkadaşların isteğini de. İnşallah canım yaa çok iyi geldi bu mesajın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…