- 5 Şubat 2015
- 184
- 200
- 103
- 37
tabiki hayırkızlaaarr... aacaba öğlen test alsam mı?
3 var alsa olmazmıkitabiki hayır
tabiki hayır
ayyy dürtüyolaarr yaaa3 var alsa olmazmıki
ben kullanmadım hiç lakin adet gelsin diye verilen ilaç diye biliyorum.. kan ve idrar ne zaman yapıldı ?Kizlar 4 gun geciktim kan ve idrar negatif cikti dr klomene baslariz demisti ama klomen yerine duphaston yazdi bu ilac ne ise yariyor acaba bilen kullanan var mi aranizda. Bide bunu hemen mi.icicem adet baslayinca mi ayy agizlarindan cimbizla laf aliyoruz bu drlarin
battan önce sabah ilk idrarla yapılması taraftarıyım o yüzden3 var alsa olmazmıki
Bugun yapildiben kullanmadım hiç lakim adet gelsin diye verilen ilaç diye biliyorum.. kan ve idrar ne zaman yapıldı ?
battan önce sabah ilk idrarla yapılması taraftarıyım o yüzden
ay yarın sabahı beklicez mecburayyy dürtüyolaarr yaaayani 3 var işte
doğru hesapladın mı acaba bat'ını yanılmış da olabilirsin.. bu tür ilaçlar hormonları ne kadar etkiliyor bilmiyorum.. eminsen tarihinden..kullanman yararına olabilir ne kadar erken gelirse bir sonraki ay için çalışmalar başlayabilir.. yine senin kararın tabi.Bugun yapildi
kaç gibi yaparız... ben evden 7,40 gibi çıkıyorum.. 7 gibi yapmış olurum sanırım hiişş yoksa işe mi getirsem burada mı yapsam
Eminim canim 1 subatta oldum subat 28 cektigi ve duzenli oldugum icin 1 marta geliyordu dr.um hesaplamisti birde.doğru hesapladın mı acaba bat'ını yanılmış da olabilirsin.. bu tür ilaçlar hormonları ne kadar etkiliyor bilmiyorum.. eminsen tarihinden..kullanman yararına olabilir ne kadar erken gelirse bir sonraki ay için çalışmalar başlayabilir.. yine senin kararın tabi.
bende 7 .45 gibi yapmış olurum testikaç gibi yaparız... ben evden 7,40 gibi çıkıyorum.. 7 gibi yapmış olurum sanırım hiişş yoksa işe mi getirsem burada mı yapsam
hem nasıl heyecanlı valllaaaa ayy bayılmasak baribende 7 .45 gibi yapmış olurum testi
ay cok heycanlı.
Bence de yarın sabah yap kuzum tam emın olalımhem nasıl heyecanlı valllaaaa ayy bayılmasak bari
bişi kalmadı öğleni yaptık akşam olcak gitcez yatcaz kalkcaz hooop testlerle burdayızhem nasıl heyecanlı valllaaaa ayy bayılmasak bari
benim bata 4 var canım :) cuma günü olmam gerek
senin kaçı ?
ben yarın sabah test yapcamBenimde 7 8 Mart gibi gelmesi lazım aynı sayılırız bakalım hayırlısı :)
bencede cok cok siliklere hiç ihtimal vermeyelim.
meselamorcivertkedi nin testini görmüştüm 3 kala masallah bayaa belirgindi.
gözzle görülür bişi olursa umut var ama ekrana yapışarak hayaletinde hayaleti bişi olursa cok üstüne düşmicem ben
hepimiz için hayırlısı artık.
yarın sabah test dolacak buralar.
İnşalalh hepsi çift çizgi olsun:)
yarın sabah çift çizgilerle uyandırın biziiiiiikaç gibi yaparız... ben evden 7,40 gibi çıkıyorum.. 7 gibi yapmış olurum sanırım hiişş yoksa işe mi getirsem burada mı yapsam
Süper olur ilk idrarla yapmayın zaten.2 idrarla doğruu sonuç alınırMrb Kızlar bişey sorcam bana acil cevap verir misiniz ovulasyon testini sabah kalkıp lavaboya gidip tekrardan uyusak sonra lavaboya gitmeden o idrarla testi yapsak olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?