Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 4 gun geciktim kan ve idrar negatif cikti dr klomene baslariz demisti ama klomen yerine duphaston yazdi bu ilac ne ise yariyor acaba bilen kullanan var mi aranizda. Bide bunu hemen mi.icicem adet baslayinca mi ayy agizlarindan cimbizla laf aliyoruz bu drlarin

ben kullanmadım hiç lakin adet gelsin diye verilen ilaç diye biliyorum.. kan ve idrar ne zaman yapıldı ?

doğru hesapladın mı acaba bat'ını yanılmış da olabilirsin.. bu tür ilaçlar hormonları ne kadar etkiliyor bilmiyorum.. eminsen tarihinden..kullanman yararına olabilir ne kadar erken gelirse bir sonraki ay için çalışmalar başlayabilir.. yine senin kararın tabi.

Eminim canim 1 subatta oldum subat 28 cektigi ve duzenli oldugum icin 1 marta geliyordu dr.um hesaplamisti birde.

Mrb Kızlar bişey sorcam bana acil cevap verir misiniz ovulasyon testini sabah kalkıp lavaboya gidip tekrardan uyusak sonra lavaboya gitmeden o idrarla testi yapsak olur mu

kaç gibi yaparız... ben evden 7,40 gibi çıkıyorum.. 7 gibi yapmış olurum sanırım hiişş yoksa işe mi getirsem burada mı yapsam
yarın sabah çift çizgilerle uyandırın biziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…