Aynen öyle canım, İstanbul İstanbul’a rağmen seviliyor zatenBende seviyorum. Maneviyat dolu bir şhir sadece karmaşı çok aama napcan gülü seven dikenıne katlanıyor ♥
Akşam eşimle garipçeye gidicez gittin mi hiç bilmşyorum ama gitmediysenız mutlaka gidin muazzam bir yerAynen öyle canım, İstanbul İstanbul’a rağmen seviliyor zaten
Regl tarıhıne göre daga belirgın olması lazımdı ama belli geç döllenmiştir
Bence de manzarası çok güzelAkşam eşimle garipçeye gidicez gittin mi hiç bilmşyorum ama gitmediysenız mutlaka gidin muazzam bir yer
AynenBence de manzarası çok güzel
Ayy evet çok güzeldir orası .. ben karşıda doğdum büyüdüm 23 yıl, sonra gelin geldim anadolu yakasına .. Bende çok seviyorum İstanbul u :)))Akşam eşimle garipçeye gidicez gittin mi hiç bilmşyorum ama gitmediysenız mutlaka gidin muazzam bir yer
15yusra11 cnm gecmis olsun simdi gördüm bi daha ki ay insallah yüzün gülsün daha pozitif sonuc yok bnmde umut bitti
Ay belkide karşılaştık oralardaAyy evet çok güzeldir orası .. ben karşıda doğdum büyüdüm 23 yıl, sonra gelin geldim anadolu yakasına .. Bende çok seviyorum İstanbul u :)))
Bazen bunalıyoruz kalabalık karmaşasından o zaman şehir dışına kaçıypruz günübirlik yakın yerlere. :)
Kızlar merhaba yeni üye oldum bir oğlum var 4.5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz 4-5 gündür korunmayı bıraktık sadece 28 şubatta korunmadı eşim. sat 14 şubat diye hatırlıyorum sizce bat 15 çıkıyor sizce yumurtlama donememime denk gelmiş oluyor ? Birde eğer hamile olursam bu ay adet olmam degil mi bir sonraki aya sarkmaz ?
Belkide canımm :)))))Ay belkide karşılaştık oralarda
Seviyorum evet, aşk gibi İstanbul, 17 yıl olmuş geleli, ama ne yalan söyleyeyim Antalya’ya taşınmak çok isterdim
[/QUOTE
Olmadi bebeğinle tatile gelirdin kuzum
ben üçünde de gördüm kızmorcivertkedi ilk elime aldığımda gölgelik görüyorum sonra çokmu bakmaktan ne hiç bise göremiyorum
Ayy hadi bugün 1 tane güzel haber alalım bari :) inanın sanki kendimmiş gibi seviniyorumben üçünde de gördüm kıztekrar et testleri insallah vardır
Bende seviyorum. Maneviyat dolu bir şhir sadece karmaşı çok aama napcan gülü seven dikenıne katlanıyor ♥
Yok cnm yapmadim herkes negatif sonuc alinca bnde umudumu kaybettimcanım senin bat benle aynı test yaptın mı? neden umut yok
Hicbir sehire degismem antalyayı ben buraya bi türlü alışamadımİstanbul’u ben de seviyorum her şeye rağmen ama Antalya da çok güzel ya
Aminn bekleyen herkese nasip etsinInsallah olur hemen bekletmez, oğlunuza kardeş size de bi evlat daha olur. Allah bağışlasın.
Haha mantikli bide bunu deneyelim bebek icinarada yapalım valla, tebdil-i mekanda hayır varmış ya. Belki böyle hamile kalırız Bak dombili_xl seviyor İstanbul’u
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?