Olee cnm diye diye 2 yılı gecti vardir Rabbimin bi bildigiBidahaki aylar bitmiyo bizde. :) Hayırlısı Allahtan
ben üçünde de gördüm kıztekrar et testleri insallah vardır
Zeybltaslan goruyorum ben kuzum inşallah vardır:)
Bugun iyiyim canım çok şükürKuzum bugün nasıl miden inşallah iyisindir?H E
Aminn bekleyen herkese nasip etsinEvlat cok güzel birşey gerçekten
Olee cnm diye diye 2 yılı gecti vardir Rabbimin bi bildigi
Ay iyi bari çok şükür yiyebiliyomusn biseylerBugun iyiyim canım çok şükür
2. Kontrolüm cuma günü canım ekim ayında beklenıyor bakalım inşallah rabbım nasip eder
Bakın kızlar bayan anlatıyor kendisi kullanmış ve hamile kalmış
bizi böyle toplu bir şekilde alıp tımarhaneye koyacaklar yakında kızlarsürekli bir araştırma peşindeyiz daha şimdiden annelik ne zormuş yahu
Kokusuz ve kuru şeyler canım acı şeyler istiyo canım sürekliAy iyi bari çok şükür yiyebiliyomusn biseyler
Amin canım allah razı olsunnn darısı tez vakitte size olsunnAyyyg canim cok sevindim rabbim acısını gostermesin sapasaglam tutunsun sana
Ben oğlumdan önceki ay yapmıştım ama yumurtlama sorunumda yoktu yani öylesine yapmıştım. Oğluma hamile kaldığım ay yapmamıştım sadece yumurta takibi eşime de keçiboynuzu kürü yapmıştım.Kızlar incir ve havuç kürünü deneyeniniz var mı onunla da çok hamile kalanlar olmuş
Aynen annelik zormus daha doğmadan neler yaşadık .bizi böyle toplu bir şekilde alıp tımarhaneye koyacaklar yakında kızlarsürekli bir araştırma peşindeyiz daha şimdiden annelik ne zormuş yahu
kan konusu derken anlamadım kuzumAynen annelik zormus daha doğmadan neler yaşadık .
kucağımıza aldıgımız herşeyi unutcağımızı düşğnüyorum ..
benjm en zorlandırdıgım kan konusu . Rabım yardımcımız olsun
Kan vermede sıkıntı yaşıyorumkan konusu derken anlamadım kuzum
Hımm aşırı korkudan dolayı panik mi geçiriyorsun yoksa sadece canın acıyor hemen atlatıyormusunKan vermede sıkıntı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?