Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar geç yumurtlama olunca adetlerde mi gecikiyor yoksa aynı geçen ayın adetine göre mi hesaplama yapcam bu ay için kafam karıştı

Kızlar geç yumurtlama olunca adetlerde mi gecikiyor yoksa aynı geçen ayın adetine göre mi hesaplama yapcam bu ay için kafam karıştı
bende normalde sat 16 ocak tı ama geç yumurtlama oldu bende 22 şubatta yumurtladım hoş ben 2. kez yumurtladıgımı düşünüyorum ama neyse 2. yumurtlamamın üstüne 14 gün beklemeye başladım yani yumurtlamadan 14 gün sonra bat

O zaman benimde 18 ine denk geliyor

İncirler yumurtalıkları geliştiriyor havuçta çatlatıyormuş ikisini de aynı anda dene bence bende bu ay ovulasyonla takip ediyorum eğer tutmazsa bende denemeyi düşünüyorum

5 6 ay denedim ovu testiyle yumurta takibini onu da yapmiycam bu ay. Havuç kürü, brokoli kürü denemiştim, havuç da tükettim ama sonuç regl. :) Umreden gelen meryem ana hurması var elimde yiyerek tüketemjyorum taş gibi olduğu için ama kaynatıp suyunu içtim. Kullanmasını bilen varsa gönderebilirim.

Canım sende ama prolaktin yüksek değil miydi zaten, incir daha da yükseltir hele de kür halinde uygulanınca

En son Ocak ay'ında 21 lerdeydi prolaktin doktor normal demişti ama ben arastirdigima göre 2 3 lerde olması daha iyiymiş o yüzden düşürmeye çalıştım ama bilmiyorum şuan ne alemde. Incir denemeyeyim mi peki

Kızlar yumdan sonraki 9.gün çok çok az leke geldi bana yerleşme kanaması mi acaba dedim test yaptım cikmadi
Ertesi günler test yaptım cikmadi . Bende gayet kendimi alıştırdım adet olacam diye ..hiçte stres yapmadan kabullendim. Dün bel agrisi mide bulantısı kusması yaşayınca Dün test yaptım silik cıktı bariz
Bugün yaptım cikmadi
Regl günüm olmam gerek olmadım
Dün ve bugün belim kırılıyor midem bulaniyor ve kustum
Bugün testte de çıkmayınca gittim özelde kan verdim o ana kadar bile hep umutluydum size haber vermeyi bekledim sonuç maalesef 1 bile değil .
Çok stres oluyoruz sanırım..

Testlerde yanılma payı çok oluyor maalesef ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…