- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
İncirler yumurtalıkları geliştiriyor havuçta çatlatıyormuş ikisini de aynı anda dene bence bende bu ay ovulasyonla takip ediyorum eğer tutmazsa bende denemeyi düşünüyorumBu ay da bunu deneyeyim bakayım denemediğim bisey kalmasın
31 mart canım :))Kızlarpc ye geçtım bat ekletmek ısteyenler ekletebılır
beni de etiketleeYarın yine yapicam kırmızılari görene kadar devam edecem
bende normalde sat 16 ocak tı ama geç yumurtlama oldu bende 22 şubatta yumurtladım hoş ben 2. kez yumurtladıgımı düşünüyorum ama neyse 2. yumurtlamamın üstüne 14 gün beklemeye başladım yani yumurtlamadan 14 gün sonra batKızlar geç yumurtlama olunca adetlerde mi gecikiyor yoksa aynı geçen ayın adetine göre mi hesaplama yapcam bu ay için kafam karıştı
Kokusuz ve kuru şeyler canım acı şeyler istiyo canım sürekli
beni de etiketlee
ögrenirsen bana da haber ver kıza sürekli test atıyorumTamam canim sen o siyah yapıyorsun ya nerden yapıyorsun seni ugrastirmiyim söyleyebilirmisin
O zaman benimde 18 ine denk geliyorbende normalde sat 16 ocak tı ama geç yumurtlama oldu bende 22 şubatta yumurtladım hoş ben 2. kez yumurtladıgımı düşünüyorum ama neyse 2. yumurtlamamın üstüne 14 gün beklemeye başladım yani yumurtlamadan 14 gün sonra bat
Canım sende ama prolaktin yüksek değil miydi zaten, incir daha da yükseltir hele de kür halinde uygulanıncaBu ay da bunu deneyeyim bakayım denemediğim bisey kalmasın
O zaman benimde 18 ine denk geliyor
1 er hafta var aramızda yaniO zaman benimde 18 ine denk geliyor
İncirler yumurtalıkları geliştiriyor havuçta çatlatıyormuş ikisini de aynı anda dene bence bende bu ay ovulasyonla takip ediyorum eğer tutmazsa bende denemeyi düşünüyorum
Canım sende ama prolaktin yüksek değil miydi zaten, incir daha da yükseltir hele de kür halinde uygulanınca
Çokça aminnn inşallah ya1 er hafta var aramızda yaniay inşallah olurda artık bebek kıyafeti falan bakmaya başlarız testlerde çizgi aramaktan gözlerim şaşı oldu inşallah adet olmayızzzz aminnnn
Çokça aminnn inşallah ya
Testlerde yanılma payı çok oluyor maalesef yaKızlar yumdan sonraki 9.gün çok çok az leke geldi bana yerleşme kanaması mi acaba dedim test yaptım cikmadi
Ertesi günler test yaptım cikmadi . Bende gayet kendimi alıştırdım adet olacam diye ..hiçte stres yapmadan kabullendim. Dün bel agrisi mide bulantısı kusması yaşayınca Dün test yaptım silik cıktı bariz
Bugün yaptım cikmadi
Regl günüm olmam gerek olmadım
Dün ve bugün belim kırılıyor midem bulaniyor ve kustum
Bugün testte de çıkmayınca gittim özelde kan verdim o ana kadar bile hep umutluydum size haber vermeyi bekledim sonuç maalesef 1 bile değil .
Çok stres oluyoruz sanırım..
ögrenirsen bana da haber ver kıza sürekli test atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?