Bu kız değil miDün evlat edindik geldikoglusuma bakin hanımlar:))
Amin inşallah.1 nisan cnm@15yusra11 ,Myhero88 kuzularım regller gelmiş sanırım yenı batlarınızı alabılırmıyım ?
Son batlarınız olur inşallah
Oğlan dedi petshop baya kesin bi ifadeyle bilmem artık biraz büyüyünce belli olacakBu kız değil mi
Bende bir kopek bir kedi varKöpek zor evet o konuda haklısın
Olsun canım hıc uzulme demekkı daha vaktı var
Aman aman aramzda ajan olabilir 7 misafir vamıs aramızdaBende bir kopek bir kedi varoglumn resmni koymak istiyorum ama instada unlu biraz hemen ifsa oluruz
Aman aman aramzda ajan olabilir 7 misafir vamıs aramızda
Kıymetini bil antalyamin sıcak memleketArada iki gün sasiriyor da genelde ısındı, klima açmıyoruz artık
Amann napalım öyle yuvarlanıp gıdıyorz .. Henuz kasım bebesı bualamadık Kasım bebesı beklıyoruzKizlar nasilsiniz bakem
Köpek zor evet o konuda haklısın
Olsun canım hıc uzulme demekkı daha vaktı var
[/QUOTE
Belki de yarın geçen ay olduğu gibi 30da adet olucam canımm inşallah olmam ve daha erkendir inşallah 3 gün daha beklerim
Senin bebis nasil kontrole gittinmi canm dogum ne zamana geliyoAmann napalım öyle yuvarlanıp gıdıyorz .. Henuz kasım bebesı bualamadık Kasım bebesı beklıyoruz,
Sen neler yapıyosun ?
Kıymetini bil antalyamin sıcak memleket
İnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallahbenim 3 kimyasal var canım.
benim cevrem biiyor artık bebiş istediğimizi. ama çok şükürki benim çevremde öyle soran darsıtan tipler yok.
bkalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak:)
bide çin takvimi bendede nisan mayıs kız dio ve bende önce sağlıklı sonra ilk tercihim kız :)
inş. bende istiyorum ama bakalımİnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallah
Evet cnm bnm yerimede gezzz cok ozledimmmmAntalyalı misin canim? Evet valla artık başlarım yavasdan varyanta doğru yürüyüşlere
Oyyy kıyamam, şimdi neredesinEvet cnm bnm yerimede gezzz cok ozledimmmm
Malesef istanbul ailem orda amaOyyy kıyamam, şimdi neredesin
sizin çocuğunuz var mı ?İnşallah uğurlu gelsin bize bütün aylarr :))) ama en kısa zamnada kalırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?