- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Ayy canim yaa cok uzgunum.. sonunda ve hamileyiiimm diye okumak icin umitlendim.. evet cok stres yaptin demek ki bunlar stresin belirtileri ayni zamanda.... biraz relax canim. Biz yanindayiz. Nisan bereket ayiiii buna inan sadece benim bulundugum topikte 5 6 gebe haberi almistik... bebislerimize sarilip hamd edelim.Kızlar yumdan sonraki 9.gün çok çok az leke geldi bana yerleşme kanaması mi acaba dedim test yaptım cikmadi
Ertesi günler test yaptım cikmadi . Bende gayet kendimi alıştırdım adet olacam diye ..hiçte stres yapmadan kabullendim. Dün bel agrisi mide bulantısı kusması yaşayınca Dün test yaptım silik cıktı bariz
Bugün yaptım cikmadi
Regl günüm olmam gerek olmadım
Dün ve bugün belim kırılıyor midem bulaniyor ve kustum
Bugün testte de çıkmayınca gittim özelde kan verdim o ana kadar bile hep umutluydum size haber vermeyi bekledim sonuç maalesef 1 bile değil .
Çok stres oluyoruz sanırım..
İncir yükseltir benim bildiğim canım, havuç/havuç suyunun zararı olmaz amaEn son Ocak ay'ında 21 lerdeydi prolaktin doktor normal demişti ama ben arastirdigima göre 2 3 lerde olması daha iyiymiş o yüzden düşürmeye çalıştım ama bilmiyorum şuan ne alemde. Incir denemeyeyim mi peki
Dün benimde ağrım oldu baya aksam gelir yada sabah dedim ve geldi.. Gelmese şaşırtıcı olurdu zaten. :)
Damarlarım inceymiş ve patlıyor ..Hımm aşırı korkudan dolayı panik mi geçiriyorsun yoksa sadece canın acıyor hemen atlatıyormusun
Hiç bilmiyorum sorucam doktoruma cuma günüAcı yasak mı peki?
Aynen bende öyle demek isterdim :))Ayy canim yaa cok uzgunum.. sonunda ve hamileyiiimm diye okumak icin umitlendim.. evet cok stres yaptin demek ki bunlar stresin belirtileri ayni zamanda.... biraz relax canim. Biz yanindayiz. Nisan bereket ayiiii buna inan sadece benim bulundugum topikte 5 6 gebe haberi almistik... bebislerimize sarilip hamd edelim.
Amin amin.. hani ne demisler hayat sen plan yaparken basina gelenlermis cok dogru.. Ne verirse hayirlisini versin kuzum.Aynen bende öyle demek isterdim :))
Sürekli gebelik konuşuyoruz malum sanırım ben karar verirken istediğimden daha çok istedim olmasını süreç icin de buda beni streslendirdi:) ihtiyacım olan aylar geçti o yüzden konunun üstüne dusmeyecem hakkımızda hayırlısı olsun
Amin canım aynen de öyle:) yinede sen de bende bi doktor kontrolüne gidelim benceAmin amin.. hani ne demisler hayat sen plan yaparken basina gelenlermis cok dogru.. Ne verirse hayirlisini versin kuzum.
Bir kac dr onerisi almistim kime gitsem karar veremedim. Simdi sana direk tup yapalim diyecek canimi sikacak diye endisem var. Hayirlisi bakalim..Amin canım aynen de öyle:) yinede sen de bende bi doktor kontrolüne gidelim bence
Merhaba memnun musunuz Erbil hocadanKuzum benimde geçmişte tsh yukseliği vardı 6 lara çıktı şüphelendim gebelikte baktırdım 4,3 falan çıktı hep, bir yerde 2 nin altı olmalı diye okumuştum ama burdaki doktorlar normal sınırlarda dedi Erbil hoca anti tg ve anti tpo istedi çok şükür onlar iyi çıktı
Hastası olamadım maalesef önden tahliller yapıldı ama ben dış gebelik geçirdim. Ama Erbil hocaya tavsiye üzerine gidecektim 8 yıl sonra 4-5 başarısız tüp bebek denemesi üzerine ilk denemede bebeği olduMerhaba memnun musunuz Erbil hocadan
Ne tüpü kız önce bi yumurtlama takibi baksın, sonra aşılama denesin ki senin zaten 1 tane yavrun var yine olacak seninde ben inanıyorum. Tutturamıyoruz biz yumurtlamaları belki erken bırakıyoruz ilişkiyi.Bir kac dr onerisi almistim kime gitsem karar veremedim. Simdi sana direk tup yapalim diyecek canimi sikacak diye endisem var. Hayirlisi bakalim..
Ya kuzum 4 5 ay test ettik onayladik.. yum.zamanlarimiz da adetimiz de duzgun... kaliteden supheleniyorum ben... rezerv azligina ragmen 7 8 folikul goruluyor en nihayetinde. Neyse adet gelsin de bakalim onumuzdeki aya napalim.:)Ne tüpü kız önce bi yumurtlama takibi baksın, sonra aşılama denesin ki senin zaten 1 tane yavrun var yine olacak seninde ben inanıyorum. Tutturamıyoruz biz yumurtlamaları belki erken bırakıyoruz ilişkiyi.
Bebeği oldu yazmışsınız da sizin mi oldu pekiHastası olamadım maalesef önden tahliller yapıldı ama ben dış gebelik geçirdim. Ama Erbil hocaya tavsiye üzerine gidecektim 8 yıl sonra 4-5 başarısız tüp bebek denemesi üzerine ilk denemede bebeği oldu
Aminnnn insllah canim on gun kadi bakalim adete cok stres yaptimAmin canım allah razı olsunnn darısı tez vakitte size olsunn
Eksi de demedin tatlıda bilemedim ki şimdi acı olunca hakkı mi oluyo aysemiKokusuz ve kuru şeyler canım acı şeyler istiyo canım sürekli
Benden de böyle bişey beklenırdi zatenEksi de demedin tatlıda bilemedim ki şimdi acı olunca hakkı mi oluyo aysemi
Benimde normalde 10 gün var ama yumurtlama geç oldu diye bende farklı hesaplamam lazım galibaAminnnn insllah canim on gun kadi bakalim adete cok stres yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?