Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off benimde iki gündür ovu testi yapıyorum kıpkırmızı çıkıyor deli etti beni ya çatlamadı bi türlü

Ayy canim yaa cok uzgunum.. sonunda ve hamileyiiimm diye okumak icin umitlendim.. evet cok stres yaptin demek ki bunlar stresin belirtileri ayni zamanda.... biraz relax canim. Biz yanindayiz. Nisan bereket ayiiii buna inan sadece benim bulundugum topikte 5 6 gebe haberi almistik... bebislerimize sarilip hamd edelim.

En son Ocak ay'ında 21 lerdeydi prolaktin doktor normal demişti ama ben arastirdigima göre 2 3 lerde olması daha iyiymiş o yüzden düşürmeye çalıştım ama bilmiyorum şuan ne alemde. Incir denemeyeyim mi peki
İncir yükseltir benim bildiğim canım, havuç/havuç suyunun zararı olmaz ama

Aynen bende öyle demek isterdim :))
Sürekli gebelik konuşuyoruz malum sanırım ben karar verirken istediğimden daha çok istedim olmasını süreç icin de buda beni streslendirdi:) ihtiyacım olan aylar geçti o yüzden konunun üstüne dusmeyecem hakkımızda hayırlısı olsun

Amin amin.. hani ne demisler hayat sen plan yaparken basina gelenlermis cok dogru.. Ne verirse hayirlisini versin kuzum.

Merhaba memnun musunuz Erbil hocadan

Bir kac dr onerisi almistim kime gitsem karar veremedim. Simdi sana direk tup yapalim diyecek canimi sikacak diye endisem var. Hayirlisi bakalim..
Ne tüpü kız önce bi yumurtlama takibi baksın, sonra aşılama denesin ki senin zaten 1 tane yavrun var yine olacak seninde ben inanıyorum. Tutturamıyoruz biz yumurtlamaları belki erken bırakıyoruz ilişkiyi.

Ne tüpü kız önce bi yumurtlama takibi baksın, sonra aşılama denesin ki senin zaten 1 tane yavrun var yine olacak seninde ben inanıyorum. Tutturamıyoruz biz yumurtlamaları belki erken bırakıyoruz ilişkiyi.
Ya kuzum 4 5 ay test ettik onayladik.. yum.zamanlarimiz da adetimiz de duzgun... kaliteden supheleniyorum ben... rezerv azligina ragmen 7 8 folikul goruluyor en nihayetinde. Neyse adet gelsin de bakalim onumuzdeki aya napalim.:)

Hastası olamadım maalesef önden tahliller yapıldı ama ben dış gebelik geçirdim. Ama Erbil hocaya tavsiye üzerine gidecektim 8 yıl sonra 4-5 başarısız tüp bebek denemesi üzerine ilk denemede bebeği oldu
Bebeği oldu yazmışsınız da sizin mi oldu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…