Şuan 6+6 yım canım . Aramızda 1 gün var gözünaydınH E senin kaç haftalık ben dün gittim 6+4gunluk dedi 5tup kan verdim kalp atışını dinledik . hayırlısı seninle ayniyiz herhalde
Hayır arkadaşımın bebeği olduBebeği oldu yazmışsınız da sizin mi oldu peki
Iyi geceler kuzumİyi geceler benım sessiz sakin topiğim
Allah bağışlasın arkadaşınızın bebeğiniHayır arkadaşımın bebeği oldu
Allah bağışlasınŞuan 6+6 yım canım . Aramızda 1 gün var gözünaydın ♥
Allah bağışlaaın evet benimde bir tane oğlum var 3.5 yaşındaOğlum var çok şükür 3 yaşına yeni girdi.
2.çocuk için deniyorum ben .. sizin varmıydı?
İncir yükseltir benim bildiğim canım, havuç/havuç suyunun zararı olmaz ama
canım googleye negatif efekt yazıyorum ilk siteden yapıyorumTamam canim sen o siyah yapıyorsun ya nerden yapıyorsun seni ugrastirmiyim söyleyebilirmisin
Geldimineyse bidaki aya kısmet ama senin bu ara erkene geliyor hayırdır inşallah rahim hazırlık yapiyordur
Hangi testi kullandın kiKızlar sizce bu ay da ovulasyon denemeli miyim? 4 5 ay denedim sadece 1 yada 2 kere tam koyu gördüm onun dışında hiç tam koyu görmedim ama adetimde sıkıntı yok.. Daha yapmamaya karar vermiştim ama yine aklıma takıldı.
Hayır canım Erbil Yağmur :)U Ufukta_bebek erbil doğan dimi
Amin cümlemizeAllah bağışlasın arkadaşınızın bebeğini ❤
Size de nasip etsin hayırlısıyla
Kuzmm günü gününe oluyorum yarnn birdahaa yapaymm koyulaşmaa yoksaaa tekrar yazarımCanım senın reglin günü gününe gelir mi hep ?
Yumurtalıklar mı sıkıntı var acaba ?
Ya da benımde biliyosun regl öncesi koyulaşmaya başldı gebelikten mil inşallah öyledir
İyi geceler kuzumİyi geceler benım sessiz sakin topiğim
Canın hangisinden istiyo peki ekşi mi tatlı miBenden de böyle bişey beklenırdi zaten
Ama acı ve ekşi yiyorum .
Tatlı yemeyi bıraktım çünkü şekerim sınırda çıktı
Maalesef geldi canmInsallah öyledir kuzum ya yerleşsin artık hayırlısıyla sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?