Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadı

bence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadı
tamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmm
bakalım nolcakkk iki gündrü adet olcak gibi ağrılarım başladı erken bile geleblirrr

Hadi ya doktor dahiliye olunca bise demedi yükseltmek için ne yapmalıyım peki folic trio içiyorum b12 var ama bi ise yaramıyor demekki
folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.

tamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmm
bakalım nolcakkk iki gündrü adet olcak gibi ağrılarım başladı erken bile geleblirrr
hakkında hayırlısı sağlık olsun kuzum. adet gelirse de martı bekleriz 2020ye kadar burdayız nasılsa

inşalalh hepimiz için hayırlısıı olsunn :)
senin cinsiyet henüz belli değilmi :) senin kızın olacak gibi geliyo bna
net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)

net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)
allah gönlündekini versin canım. hayırlı ve eli ayağı düzgün bi şekilde.
cinsiyet partisi yap kız ufak çaplı cok güzel oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…