troid değeri canım bu gayet iyi evet :)Kızlar bune anlamadım ya doktor herseyin iyi dedi
zamanını bekliyor kuzumHaha benim umudum bitti ağrılar baş göstermeye başladı sağolsunlar anlamıyorum şimdi tahlilleri gösterdim herşeyim iyi bi eksiklik tok adetim düzenli ne ileri ne geri yumurtlama günleri de değerlendiriyorum eee sonuç
ne bilim çıkmadık candan umut kesilmez derlerya bizimki o hesap kırmızı kart gelene kadarrr :)Tam negatif benim neyime yapayım
troid değeri canım bu gayet iyi evet :)
ondan hiç anlamamB12 hamilelik için yeterlimi dahiliye doktoru olduğu için ona bise sormadim
kuzum 200ün üstünde istiyorlar üstünde ama düşük bence.. 300 400 olsun.B12 hamilelik için yeterlimi dahiliye doktoru olduğu için ona bise sormadim
zamanını bekliyor kuzum
ondan hiç anlamam
ama troid bende baktırıyorum seninki normal b12 bilemem
bence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadıYapıp yapmamakta kararsızımmorcivertkedi
bi diyorum cumayı beklim gelmezse yapim.
bi diyorum herkesin bir olcak değil benim belki dün erkendi tekrarla diyorum ( malum umudumuz hiç bitmiyo )
arada kaldım
bu ay dan umutluydum soğan kürü falan uyguladım o kdr
aman ne bilim sence napim
kuzum 200ün üstünde istiyorlar üstünde ama düşük bence.. 300 400 olsun.
tamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmmbence yarın yap. artık gözle görülürse vardır hiç öyle gölge falan uğraşmayız. regli beklersin olmadı
folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...Hadi ya doktor dahiliye olunca bise demedi yükseltmek için ne yapmalıyım peki folic trio içiyorum b12 var ama bi ise yaramıyor demekki
Gayet iyi canım tsh, b12 de iyiKızlar bune anlamadım ya doktor herseyin iyi dedi
hakkında hayırlısı sağlık olsun kuzum. adet gelirse de martı bekleriz 2020ye kadar burdayız nasılsatamam olmazsa akşam giderken alırım bitane sabah yaparmmm
bakalım nolcakkk iki gündrü adet olcak gibi ağrılarım başladı erken bile geleblirrr
hakkında hayırlısı sağlık olsun kuzum. adet gelirse de martı bekleriz 2020ye kadar burdayız nasılsa
nisana kayıyor artık kuzum...hakkında hayırlısı sağlık olsun kuzum. adet gelirse de martı bekleriz 2020ye kadar burdayız nasılsa
net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)inşalalh hepimiz için hayırlısıı olsunn :)
senin cinsiyet henüz belli değilmi :) senin kızın olacak gibi geliyo bna
12 martta gidicem kuzum tam 15 haftalık olacak görünür herhaldenisana kayıyor artık kuzum...
minnoşum sen kaç haftalık oldun tam 15ine kadar bekliycek miyiz cinsiyeti bi göstereydin yaa kuzuyu
allah gönlündekini versin canım. hayırlı ve eli ayağı düzgün bi şekilde.net olsun diye gitmiyorum ay bana da öyle geliyo ya insallah da kızdır :) sağlıklı olsun tabi ama insanın da aklından bisey geçiyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?