hiç sevmiyorumallah gönlündekini versin canım. hayırlı ve eli ayağı düzgün bi şekilde.
cinsiyet partisi yap kız ufak çaplıcok güzel oluyoo
baby shower fln banada saçma geliyo ama bn hamile kalsam böyle aile içinde eğlencesine cinsiyet partisi isterim heraldehiç sevmiyorumne bilim böyle partileri baby showerları falan sevemedim hiç. sadece eşimle gitmicem bu kez cinsiyet belli olursa ona akşam sürprizli söylemeyi düsünüyorum :)
ay inşallahh. cinsiyet bahane ben onu özlediimmbaby shower fln banada saçma geliyo ama bn hamile kalsam böyle aile içinde eğlencesine cinsiyet partisi isterim heralde
gerçi o zamana kdr belkide fikrim değişecek :)
hadi bakalımmm bende merak ettimmm az kalmış 12 marta bişi yok inşallah gösterir gidince:)
ay ne tatlı yaaaay inşallahh. cinsiyet bahane ben onu özlediimm
Canım sadece acı istiyor ama ekşi şuan canım şstememesine rağmen yiyorum cunku iyi geliyor :)Canın hangisinden istiyo peki ekşi mi tatlı mi
darısı hepinize olsun kızlaray ne tatlı yaaa
amin canım benim inşallah herkes hamile kalıp doğurana kadar burdayızdarısı hepinize olsun kızlar❤ bu heyecanları hepinizle yaşayalım inşallah
Doktorlara eğer 2 aydır denşyoeuz dersen yapmazlar ama 1 yıldır bebeğimiz olmuyor dersen yaparlar :)Kızlar bir şey sorucam, eşimle kendime test yaptırmak istiyorum tedavilik bir şey varsa bilelim baştan diye, ille de 1 yıl beklemek şart mı bunu?
Yaptırıcam Elçin'im ya varsa bir şey bilelim tek çizgi görüp görüp üzüleceğimize tedavisi neyse erkenden oluruz, sen nasılsın bebiş nasılDoktorlara eğer 2 aydır denşyoeuz dersen yapmazlar ama 1 yıldır bebeğimiz olmuyor dersen yaparlar :)
Ne gorucez kismetse kalp atislarimi canim.. insallah iyi haberle gel.Dua edin kızlar bugün bana günaydın
Bebiş annesini zorluyor :) ama annesi memnun halinden :))Yaptırıcam Elçin'im ya varsa bir şey bilelim tek çizgi görüp görüp üzüleceğimize tedavisi neyse erkenden oluruz, sen nasılsın bebiş nasıl
Benim daha önceden polikistik over ım var dediğim için 3 aylık evliyken başlamıştık tedaviye doktor erken vs demediKızlar bir şey sorucam, eşimle kendime test yaptırmak istiyorum tedavilik bir şey varsa bilelim baştan diye, ille de 1 yıl beklemek şart mı bunu?
Dilaltı hapı neyi yükseltiyor? Kalp krizi geçirenler için değil mi ofolic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.
Ah canımın içi ne güzel dua ettinBebiş annesini zorluyor :) ama annesi memnun halinden :))
Kuzum benım sana tavsiyem 1 2 ay daha beklemen ..
sonra olmazsa git doktora 1 yıldır denıyoruz olmuyor de ..
Sana da eşine de gerekli tahlilleri yapsınlar .
Rabbım en yakın sürede kucağınızı doldursun inşallah kuzum benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?