Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
allah gönlündekini versin canım. hayırlı ve eli ayağı düzgün bi şekilde.
cinsiyet partisi yap kız ufak çaplı cok güzel oluyoo
hiç sevmiyorum ne bilim böyle partileri baby showerları falan sevemedim hiç. sadece eşimle gitmicem bu kez cinsiyet belli olursa ona akşam sürprizli söylemeyi düsünüyorum :)

hiç sevmiyorum ne bilim böyle partileri baby showerları falan sevemedim hiç. sadece eşimle gitmicem bu kez cinsiyet belli olursa ona akşam sürprizli söylemeyi düsünüyorum :)
baby shower fln banada saçma geliyo ama bn hamile kalsam böyle aile içinde eğlencesine cinsiyet partisi isterim heralde
gerçi o zamana kdr belkide fikrim değişecek :)
hadi bakalımmm bende merak ettimmm az kalmış 12 marta bişi yok inşallah gösterir gidince:)

ay inşallahh. cinsiyet bahane ben onu özlediimm

Kızlar bir şey sorucam, eşimle kendime test yaptırmak istiyorum tedavilik bir şey varsa bilelim baştan diye, ille de 1 yıl beklemek şart mı bunu?

Doktorlara eğer 2 aydır denşyoeuz dersen yapmazlar ama 1 yıldır bebeğimiz olmuyor dersen yaparlar :)
Yaptırıcam Elçin'im ya varsa bir şey bilelim tek çizgi görüp görüp üzüleceğimize tedavisi neyse erkenden oluruz, sen nasılsın bebiş nasıl

Yaptırıcam Elçin'im ya varsa bir şey bilelim tek çizgi görüp görüp üzüleceğimize tedavisi neyse erkenden oluruz, sen nasılsın bebiş nasıl
Bebiş annesini zorluyor :) ama annesi memnun halinden :))

Kuzum benım sana tavsiyem 1 2 ay daha beklemen ..
sonra olmazsa git doktora 1 yıldır denıyoruz olmuyor de ..

Sana da eşine de gerekli tahlilleri yapsınlar .

Rabbım en yakın sürede kucağınızı doldursun inşallah kuzum benım

folic trioyu ne zamandır kullanıyorsun, b12 ne kadar var içinde daha etki edecektir muhtemelen...
ben dilatı kullanıyorum bakalım ne kadar yükseltecek içinde folikasit ve biotin de varmış.
Dilaltı hapı neyi yükseltiyor? Kalp krizi geçirenler için değil mi o

Ah canımın içi ne güzel dua ettin Dediğin gibi 1-2 ay daha bekleyeyim haklısın aslında.

O bebişe kurban olurum, zorlasın da yeter ki yerinde olsun.. Rabbim sapasağlam versin kucağına yeğenimizi inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…