iki gündür buralardayım canım sessiz sizleri takip ediyorum sonuçları bekliyoruz inşallah hayırlı sonuçlarla yeni maratonlara başlayacağım bakalım hayırlısı inşallahdvtb canim neredesin nasil oldun iyi misin
batımıza daha var canım belli olmaz.. bende de cıkmıyor ama umudum varBenim testte bugün kocaman tek çizgi oldu.. ilaç etkisini kaybetti .. çift çift görüyodun umutlanıyordum..
sonuncuda tam negatif değilkji bi ince çizgi görüyorum benBata 5 kala ..
bende gördüm canım sonda yineBata 5 kala ..
İnşllah öyle olur.. hoş benim öncekinde olmam gereken gün belli olmuştu.. inşallah yine öyle olurda yüzüm gülerbatımıza daha var canım belli olmaz.. bende de cıkmıyor ama umudum var
önceki derken ? düşükmü oldu kuzumİnşllah öyle olur.. hoş benim öncekinde olmam gereken gün belli olmuştu.. inşallah yine öyle olurda yüzüm güler
sonuncuda tam negatif değilkji bi ince çizgi görüyorum ben
bende gördüm canım sonda yine
Evet bir kimsayalım varönceki derken ? düşükmü oldu kuzum
var çok silik acaba sonradan artma oluyor mu iğnenin etkisinden sonra yoksa adet olacaksan silikleşip negatif mi oluyor?Ben göremedimyada hep belirgin olunca şaşıbeş görmeye başladım ..
İşte bilmiyorum ki bende ne zıkkım oluyor.. o yüzden böyle yaptım anlıyayım diyr . Yazılanlarda hep 12-14 aradında ilaç etkisini kaybeder yazıp durmuşlar. Eee bu erken test kafam karıştı vallahi..var çok silik acaba sonradan artma oluyor mu iğnenin etkisinden sonra yoksa adet olacaksan silikleşip negatif mi oluyor?
inşallahh senden de güzel haber alalım canım..İşte bilmiyorum ki bende ne zıkkım oluyor.. o yüzden böyle yaptım anlıyayım diyr . Yazılanlarda hep 12-14 aradında ilaç etkisini kaybeder yazıp durmuşlar. Eee bu erken test kafam karıştı vallahi..
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba lütfen olsunGünaydın kızlar.. Güya reglim başladı demiştim pazartesi günü ama hala kahverengi ve sökülemedi gitti ya..
Nasıl görüyorsunuz ben bişey goremiyorumbende gördüm canım sonda yine
İnşallah canıminşallahher sabah yapcam bakalım varsa çıkar canım
aa çok erken hissetmişsin. ben 20lerde anca hissederim diye düsünüyorum. ay insallah gösterir :)Ayy 12 marta da az kaldi kuzummmorcivertkedi
Insallah gosterir.. ben 16da kuzuyu hissetmeye baslamistim :)
Benimde icimden direk bu gectiiYerleşme kanaması olabilir mi acaba lütfen olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?