- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.302
- 748
Hafif polikistik görünüm var demişti doktor bana da ama sorun değil demişti, 1-2 ay daha bekleyip öyle gidicem olmazsa canımBenim daha önceden polikistik over ım var dediğim için 3 aylık evliyken başlamıştık tedaviye doktor erken vs demedi
kuzum b12nin dilaltı şekli.. :))Dilaltı hapı neyi yükseltiyor? Kalp krizi geçirenler için değil mi o
Aminn kuzumm aminnAh canımın içi ne güzel dua ettinDediğin gibi 1-2 ay daha bekleyeyim haklısın aslında.
O bebişe kurban olurum, zorlasın da yeter ki yerinde olsun.. Rabbim sapasağlam versin kucağına yeğenimizi inşallahhh
Hekuzum b12nin dilaltı şekli.. :))
Aynenn canım kendini üzme kasma hazır hissettiğin zaman git doktorların ilgisizlik yapacağını düşünmüyorum.Hafif polikistik görünüm var demişti doktor bana da ama sorun değil demişti, 1-2 ay daha bekleyip öyle gidicem olmazsa canım
evet uyanamadın sanırım:)) neyse şimdi uyanmışsındır..:)Heben tamamen yanlış anlamışlm .. uyananadım heralde daha
Yarın yapıcam ilk ovüyü kuzum 9. gün oluyor yarınAminn kuzumm aminn
Bu süreçte zaten yanındayız ovu yapıcakmısım bu ay ?
İnşallah canım rabbim dermansız dert vermesin kimseye inşallahhAynenn canım kendini üzme kasma hazır hissettiğin zaman git doktorların ilgisizlik yapacağını düşünmüyorum.
Hangi testi kullandın ki
Tamam canımYarın yapıcam ilk ovüyü kuzum 9. gün oluyor yarın
Inşallah inşallah bakalım bu ay ne gostercek
Canim kullan Bence bende başlıcam bu ay hiç değilse kendini biliyorsun artık tam koyu olmuyor senin o köyü gördüğün günleri degerlendirirsin sende baktin sonraki günler daha koyu yine degerlendirirsin denemekten zarar çıkmaz ama yorucu oluyor yıpranıyorum dersen kullanma kuzu
ay ince bi çizgi varmı ? yoksa şaşımı oldum testlere bakmaktan
Ay bişey görütorum ama susuyorum ..
ben tertemiz görüyorum kuzuay ince bi çizgi varmı ? yoksa şaşımı oldum testlere bakmaktan
Gerçekler tokat gibi yüzüme çarpınca uyandımevet uyanamadın sanırım:)) neyse şimdi uyanmışsındır..:)
inşallahAy bişey görütorum ama susuyorum ..
bu günlerde ne görsek boş çıkıyor
İnşallah bebeğin ssenınledir canımm
var gibi de ama yok gibi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?