Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende böyle yapıcam, bir hamile kalayım ortadan kaybolucam moda oldu galiba :))))))
Neyse canım yoğunlardır vakitleri yoktur belki ..
Yok canım çok fazla giremiyor bide sitenın acemis etiketleyende olmamış ben özelden sorun a yazmıstır ..

Ayrıca kim gitmiş hamile kalıp
Yaa tamam kendi tercihleri de ben sahsen kendim olarak bu durumda dua istemekten cekinirim yani... neyse saglik olsunn.. kizz elcinn esese demeden mi bize yazdin yoksaaa :))
Dememe gerek yok kuzum kızmaz zaten gizli değil ki ben sordugum için özelden bana söylemiş kız :)

Bugun uzuun zaman sonra ilk defa yemek yaptım
Onuda yaptıgıma pişman oldum
Eşim sakın birdaha yapma dedi yiyemedim çünkü

Hayır ne yiceksek

Ben etiketledim neyse kuzum sorun degil..
Birde neydi vinta:))

Kızlar moralim bozuk ya off.. Regl miyim değil miyim neyim ben ya?? Sürekli kahverengi bir şeyler geliyor, karnım ağrıyor. 3 günde nasıl sökülmez insan, hem de gecikmiş bir regl, kanamanın çok olması lazımken.. Başlasın da bitsin bir an önce biz de işimize bakalım

Ay evvet kuzum bu durum çok sıkıcı yaaa :/

Sen yarın bi test alıp yapsan mı ya ?
Şüphelenıyorum 3 günde sökmeyince

Bugun uzuun zaman sonra ilk defa yemek yaptım
Onuda yaptıgıma pişman oldum
Eşim sakın birdaha yapma dedi yiyemedim çünkü

Hayır ne yiceksek
Eee nolcak boyle anne uzakta kv istemezsin hergun hazir mi yiceksiniz ki sen yiyemiyosun
Insallah uzun surmesin bari
Esin anlar mi yemekten:)

Eee nolcak boyle anne uzakta kv istemezsin hergun hazir mi yiceksiniz ki sen yiyemiyosun
Insallah uzun surmesin bari
Esin anlar mi yemekten:)
Anca makarna
Her gun dışardan yicez gibi .
Çünkü eşim mutfaga girerse mutfağı mahveder ve temizleyemezde
Kayınvalidem bilse bile onun yemeğini yemem kattı karıştırdı yapıyo ..

Annem bilse kadın ne kadar yanımda kalabılır ki sonucta onunda eşi var :/

Neyse siz iyi olun da..o hallolur.. bebisin senden beslencek zaten 3 ay.. gerisi de gecer insallah

Canım sık giremiyorum Allah razı olsun
bak bu doğru

Oovvv olaylar olaylar.. niye bu topige yazarlarsa topikten mi atilirlarmis

Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Bakalım normal gününde bitcek mi ..
belki korunmayı bıraktıgın içinde olmus olabılır

Evet

Rakip falan değiliz aslında ama ne bilim isim benzerliğimiz falan
Allahtan ben değiştirdim biraz
ay hahah. hemen hemen aynı zamanlarda açıldı isim benzerliği ve mesaj sayısı olarak rakip tabi ki. neyse test falan varsa atabilirsiniz kızlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…