İlk ben açtımay hahah. hemen hemen aynı zamanlarda açıldı isim benzerliği ve mesaj sayısı olarak rakip tabi ki. neyse test falan varsa atabilirsiniz kızlar bana
İlk kez böyle oluyor. Korumayınca neden böyle olmuş olabilir ki?Bakalım normal gününde bitcek mi ..
belki korunmayı bıraktıgın içinde olmus olabılır
Aaa aaa aa hamile hamile dinlemicemelçin 2019un en güzel annelerinden transfer teklifi geldi satın alma opsiyonlu. ben gidiyom
Bunye değişiyormus canım .İlk kez böyle oluyor. Korumayınca neden böyle olmuş olabilir ki?
bu topikten gidersem kalbim kurusunAaa aaa aa hamile hamile dinlemicem
Burda ogrendik hemiii 26.sayfaydi demi:)))bu topikten gidersem kalbim kurusun
Kuruturuzzzzbu topikten gidersem kalbim kurusun
Heee, benim rahim şokta yaniBunye değişiyormus canım .
Bende olmadı da olan kişilerden duydum .
Rahım ilk defa spermle karşılaşıyo falan ya onun için alışma sürecine giriyormus
İyi geceler kuzummmkızlar benim pilim bitti yine. iyice alıştım akşam 11-sabah 8 düzenine. iyi geceler hepinizi öpüyorum
O ne dmek kızHeee, benim rahim şokta yaniAslında benimki spermle ilk tanıştı ama başka bir şeyle de ilk defa tanıştı
24-25Burda ogrendik hemiii 26.sayfaydi demi:)))
İyi geceler canımkızlar benim pilim bitti yine. iyice alıştım akşam 11-sabah 8 düzenine. iyi geceler hepinizi öpüyorum
Ocak ayında yendim ben önceki hastalığımı, çok yeni aslında.. Her şeyim şok üstüne şoka giriyorO ne dmek kız
Başka neyle tanıstı
Hee anladım :)Ocak ayında yendim ben önceki hastalığımı, çok yeni aslında.. Her şeyim şok üstüne şoka giriyor
He yaaaHee anladım :)
Ee ozaman doğal napsın rahımcik
Bir alıştık başımıza neler geldi demiştir
Minnosum okudumm yauu :)) neler neler.. 14 hafta oldun bile masallah
Vintagelif miydi neydi korktu burda nazar değecek bana dedi gitti başka topiklere ya :))))Yok canım çok fazla giremiyor bide sitenın acemis etiketleyende olmamış ben özelden sorun a yazmıstır ..
Ayrıca kim gitmiş hamile kalıp
Dememe gerek yok kuzum kızmaz zaten gizli değil ki ben sordugum için özelden bana söylemiş kız :)
Kız siteden tamamen gittiVintagelif miydi neydi korktu burda nazar değecek bana dedi gitti başka topiklere ya :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?