- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Yok o zaman 11 gün falan kalıyor oo daha çok varmış deseneYumurtlamanın üzerine 14 gün ekle canım..O civar beklenen adet tarihi oluyor :) o eklenmiş haliyle mi 9 gün var acaba
Bende böyle yapıcam, bir hamile kalayım ortadan kaybolucam moda oldu galiba :))))))Iyi bari gozu aydin olsun giderken dua istesin gelince yazmasin oda iyi
Amin hayirlisiyla insallah
Yaa tamam kendi tercihleri de ben sahsen kendim olarak bu durumda dua istemekten cekinirim yani... neyse saglik olsunn.. kizz elcinn esese demeden mi bize yazdin yoksaaa :))Bende böyle yapıcam, bir hamile kalayım ortadan kaybolucam moda oldu galiba :))))))
Neyse canım yoğunlardır vakitleri yoktur belki ..
canım new life benimki 69 tl idi.. içinde 1000mcg b12 400 mcg folik asit 400 mcg de biotin varmış..
Oo o daha pahaliymis canim.. onun icinde neler varmis. Hergun ac karnina iciyorum dilaltinda erimesini bekliyorsun kirma yutma. Yani benimki oyle.Bende solgar sipariş verdim 94.50 tlydi yarın gelecekmiş hergun mu iciyorsun abla
Hamiş olan kaçıyorr a dostlar bir başımıza kalacaz yakında :)) hahaAyy nolmuşşş ben yokken hamiş mi var yoksaaa
Ben 15 gün boyunca günde 1 tane her gün içmiştim canımBende solgar sipariş verdim 94.50 tlydi yarın gelecekmiş hergun mu iciyorsun abla
Ahaha ilahi maria:))Hamiş olan kaçıyorr a dostlar bir başımıza kalacaz yakında :)) haha
Hey Allahım yaa :)))
Hadii bu kadar çabuk muAhaha ilahi maria:))
Ya bu arada peceteye leke geldi geliyor benimkuuu
Askim yarindi ya zaten ama gun icinde bekliyordum demi:/Hadii bu kadar çabuk mu
Hay maşallah geç kalmadan gelmeleri de birşey işteee :))Ahaha ilahi maria:))
Ya bu arada peceteye leke geldi geliyor benimkuuu
Valla bu ay çok hızlı geçti bana biraz da yoğunluktan ve stresten galiba o yüzden daha var sandımAskim yarindi ya zaten ama gun icinde bekliyordum demi:/
Ben kaçmam.. bunun sürreci varr baş şişirmesi varHamiş olan kaçıyorr a dostlar bir başımıza kalacaz yakında :)) haha
Hey Allahım yaa :)))
Aynen öyle maşallahHay maşallah geç kalmadan gelmeleri de birşey işteee :))
Bana da gecti vallaValla bu ay çok hızlı geçti bana biraz da yoğunluktan ve stresten galiba o yüzden daha var sandım
Canım sık giremiyorum Allah razı olsunIyi bari gozu aydin olsun giderken dua istesin gelince yazmasin oda iyi
Canım deme öyle benımle hep özelden konusur o biraz çekiniyodur :)Iyi bari gozu aydin olsun giderken dua istesin gelince yazmasin oda iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?