Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ovulasyon testinde yanlarda yüksek düşük olduğunu gösteren bi program mı var acaba

En son geçen hafta pazartesi keseyi görmüştüm canım,diğer kontrolü adam iki hafta sonraya verdi ama bu cumartesi gidicez insallah Az kaldı çok şükür
Hayırlı olsun hamileliğiniz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah herhangi bi ovu testiyle takip yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi oldu

Hayırlı olsun hamileliğiniz Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah herhangi bi ovu testiyle takip yaptınız mı yoksa kendiliğinden mi oldu
Çok teşekkür ederim,Allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin iki ay ovulasyonla takip ettim canım..İlk ay yumurtlama pik halini göremedim.Diger ay çok şükür..O pik hali ve silindiği günü degerlendirmistim..İnşallah gönlünce olsun her şey

Amin amin inşallah ayy ben gördüm hem öncesini hem pik olduğu günü hem de silikleştiği günü değerlendirdik benimde ilk denemem inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder bana da birlikte

Amin amin inşallah ayy ben gördüm hem öncesini hem pik olduğu günü hem de silikleştiği günü değerlendirdik benimde ilk denemem inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder bana da birlikte
Adete kaç gün var,sayalım bizde adım adım gebelik inşallah

Oo maşallah ne kadar güzel hamile olayım da geç öğrensem de bişey olmaz yumurtlama geç oldu benim onun için ne zaman test yapacağımıda bilmiyorum
Yumurtlamanın üzerine 14 gün ekle canım..O civar beklenen adet tarihi oluyor :) o eklenmiş haliyle mi 9 gün var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…