Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Canım bu bende de oldu regl i tam beklediğim zamanda 4-5 gün ama tam kırmızıya dönmedi bekle bekle gelmedi hatta şuan 3 hafta felan olacak hala yok testlerde negatif çok sinir bozucu çok ......

İyi geceler canlarım

Ay bu arada eylül öztürk yazık kızcağız hala doğuramadı .
H E
senin grubun daha kalabalık yayar mısın? Eylül 2 kişiye tüp bebek hediye ediyor,ilaç ce klinik masrafları dahil hepsini onlar ödüyorlar. Çekilişle seçecekmiş. Şuanlık 2 ama sayısının artacağını söyledi. Belki tüp bebek yapacaklar,yaptıracaklar için umut olur. Birine çıkar,masraflarından falan kurtulurlar.

Sifaabar canım mrhaba nasılsın ?
Canım bir süre yoktum buralarda en son dr gitmiştim alltan ultrasonlA bakıldı yumurtalıkların ve rahmin 1 milyon kez çok güzel dedi dr, kan vermiştik va o u sonuclrında tiroidim oldugunu ögrendik guatırım varmış yani hemde deger 8.5a çıkmıl 1aydır ilaç kullanıyordum kontrole gittim çok şükür 3.57 olmuş ama daha2 olması gerek dedi dr i şllah düşerse bende hamile kalabiliri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…