Ulaaaa stalkk ta yapamıcamBen görüyorum canım..
Ben göremiyormuşum canımEki Görüntüle 2242687
Canım daha erken olabılır hemen umudunu kırma .Bata 5 varken test yaptım negatif ama sabah değil saat 2de filan bu ayda boş maalesef umutlar bidahaki aya
İşte regl günü eğer mesajıma cevap vermezse siliniyor .. oda 1 aya denk geliyo :)Aslında belli bir süre konulabilir, atıyorum 1 ay hiç haber alınamayanlar falan
Gelmesse öyle yaparim artik hayırlısı bakalimCanım daha erken olabılır hemen umudunu kırma .
regl günü gelsin ozaman tekrarlarsın
Normalde ben gizledim o özelliği kimsede gözükmemesi lazım ama tikka görüyorum dedi şaşrıdımValla bende gözükmüyosun engelledin mi yoksa beniii
Canım bu bende de oldu regl i tam beklediğim zamanda 4-5 gün ama tam kırmızıya dönmedi bekle bekle gelmedi hatta şuan 3 hafta felan olacak hala yok testlerde negatif çok sinir bozucu çok ......Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Tmm cnm not aldım . Yarın pcden girince düzenlerim .H E ben bu sabah 06.03 itibariyle regl oldum canm maalesef birdahaki bat tarihi 06.04.2019 zalım aylar birbirine atıp duruyor batlarimizi:)))
Ay bu arada eylül öztürk yazık kızcağız hala doğuramadı .
Pikin üzerinden 14 gün hesaplayıp o dönem adetmiş bende yeni öğrendimKizlar piki esas alirsam 10 gun var bata takvimi esas alirsam 15 hangisi dogrusu?
Benimde kafam karisti ya korunmayi biraktik hersey sastiPikin üzerinden 14 gün hesaplayıp o dönem adetmiş bende yeni öğrendim
Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahAmin insAllahh.. Mutlaka güzeldir, bizler de boşuna uğraşmıyoruz.. :)
Canım bir süre yoktum buralarda en son dr gitmiştim alltan ultrasonlA bakıldı yumurtalıkların ve rahmin 1 milyon kez çok güzel dedi dr, kan vermiştik va o u sonuclrında tiroidim oldugunu ögrendik guatırım varmış yani hemde deger 8.5a çıkmıl 1aydır ilaç kullanıyordum kontrole gittim çok şükür 3.57 olmuş ama daha2 olması gerek dedi dr i şllah düşerse bende hamile kalabiliriSifaabar canım mrhaba nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?