Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun uzuun zaman sonra ilk defa yemek yaptım
Onuda yaptıgıma pişman oldum
Eşim sakın birdaha yapma dedi yiyemedim çünkü

Hayır ne yiceksek
Boşver canım sen iyi ol da gerisi önemli değil, ben üç öğün ekmek arası yiyebilirdim bu kadar yoğun bulantı yaşasamNasılsa çocuk yok ki henüz

Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Bende adet öncesi 3 gün lekelenme hep olurdu, doktorlar normal buluyor genelde, isterseniz yine de adetin yumurtlamadan 7 gün sınra yani adetin 21.günü gibi kanda progesteron seviyesine baktırabilirsiniz ama, o ay yumurtlama olup olmadığı hakkında ancak öyle bilgi sahibi olunuyor, ara kanamalar ve lekelenmelerin sebebi de progesteron yetersizliği olabilir.

Oo o daha pahaliymis canim.. onun icinde neler varmis. Hergun ac karnina iciyorum dilaltinda erimesini bekliyorsun kirma yutma. Yani benimki oyle.

Evet biraz pahalı bilmiyorum valla dombili_xl söyledi oda onu kullanmış sipariş ettim hiç bakmadım nr var ne yok :) he bide benim folic trioda b12 yokmuş d3 7.5 ug varmış kalsiyum 800mg varmış folik asitte 400

Kızlarrr ne alemdesiniz?? can09e Zeybltaslan G gamzeli_bebis Bugün benim kayinvalidede misafir varda dün ona gitmiştim yardıma giremedim hiç foruma :) dün benim bi sandalye taşımama dahi gönlü olmadı kadının ikide bi bisey vardır elleme bisey vardır sen taşıma:)) en sonunda dayanamadım anne bisey filan yok sen merak etme hasta olacam bugün yarın dedim diyoki dün rüyamda gördüm kucağıma sarı bi kız bebek veriyorlardı çok etkilenmisim çok güzeldi dedi baya üzüldüm de belli etmedim :) geçen haftada arkadaş görmüştü beni rüyasında oda dedi sarışın bi kızın olmuş çok güzeldi besikteydi diye Ama malesef :) dün aksam karnım mi kasığım mi ne anlamadim ağrıdı baya saolsun kayinvalidem baktı ama gelen giden yok bugün yolda sanırım:)

Tikkabilla sen pro oldugun içinmş görüyon acaba canım :)
Anlamadım ki..
Canım bu bende de oldu regl i tam beklediğim zamanda 4-5 gün ama tam kırmızıya dönmedi bekle bekle gelmedi hatta şuan 3 hafta felan olacak hala yok testlerde negatif çok sinir bozucu çok ......
Hadi yaa.. Karnım ağrıyor regl gibi sürekli.. Canım sıkkın bu duruma..
Benim düzenim şaştı bu ay, umarım kanama başlar da bunlara gerek kalmaz. Birkaç sene önce prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım. Yine mi öyle acaba?

çok umutluydum bu aydan
İşte ne zaman umutlu olsak olmuyor canım maalesef .. ben bıraktım artık yaza kadar olursa olur da ne zaman olursa ..
Sende umudunu kaybetme ama çok da kaptırıp her ay umitlenmemeye çalış canım ..
Yoksa da hiç üzülme demekki bu ay da hayırlı değilmiş bizim için ..

çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı ama

çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı ama
Bende de oluyordu bazen canım işte çok kaptırıyoruz kendimizi.
Kimi hemen hamil kalır, kimi 3 ay da kimi 6 ayda kimi 1 yılda. Bir rahatsızlık hastalık yok ise, Allah ın bizim için hayırlı kıldığı zamanı beklemekten başka çaremiz yok dua edip bekleyeceğiz ..

günaydınlaaar herkeseee

kuzum sabah uyandım gelmiş ben gün içinde bekliyorum dedim ya beni utandırdı :)) senin gelmez inşallah.
tertemiz negatifin hakkını verdim yanii..
neyse zamanında gelmesi de iyidir diyoruz daha da bereketli nisan ayına odaklanıyoruzz :)

Gunaydiin kızlar
kucukbikadin aslında bebeklerimizin dünyaya geliş vakti belli ya canım..kesme umudunu,bu ay olmadıysa diğer ay senin olsun..hem bata 4 varmış,belki erken belli etmeyecek kendini,olamaz mı

bilmiyorum ki nedense umudum kalmadı bu aydan regl olacakmısım gibi ağrı var çünkü.. kısmet yapabileceğimiz bir şey yok

Canım dur bakalım hemde belki de olmayacaksın 4 gün varmış ..
Daha var bekle ama test de yapma artık yok ise regli de geciktirirsin stres yaparsan.

yok kuzu ağrıyor zaten olacağım belli

Aynen tam gününde gelmesi de iyi bisey :) hayırlısı kısmet nisana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…