- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
Listeniz uğurluysa bende gelmek isterimSende uğurlu listemize gelmek istermisin
Boşver canım sen iyi ol da gerisi önemli değil, ben üç öğün ekmek arası yiyebilirdim bu kadar yoğun bulantı yaşasamBugun uzuun zaman sonra ilk defa yemek yaptım
Onuda yaptıgıma pişman oldum
Eşim sakın birdaha yapma dedi yiyemedim çünkü
Hayır ne yiceksek
Bende adet öncesi 3 gün lekelenme hep olurdu, doktorlar normal buluyor genelde, isterseniz yine de adetin yumurtlamadan 7 gün sınra yani adetin 21.günü gibi kanda progesteron seviyesine baktırabilirsiniz ama, o ay yumurtlama olup olmadığı hakkında ancak öyle bilgi sahibi olunuyor, ara kanamalar ve lekelenmelerin sebebi de progesteron yetersizliği olabilir.Ya hamile olsam bu kadar fazla olmaz ki ama yani leke de değil sildikçe geliyor. İlk gün böyle olurdu benim sadece.. Off..
Oo o daha pahaliymis canim.. onun icinde neler varmis. Hergun ac karnina iciyorum dilaltinda erimesini bekliyorsun kirma yutma. Yani benimki oyle.
Ben 15 gün boyunca günde 1 tane her gün içmiştim canım
Anlamadım ki..Tikkabilla sen pro oldugun içinmş görüyon acaba canım :)
Hadi yaa.. Karnım ağrıyor regl gibi sürekli.. Canım sıkkın bu duruma..Canım bu bende de oldu regl i tam beklediğim zamanda 4-5 gün ama tam kırmızıya dönmedi bekle bekle gelmedi hatta şuan 3 hafta felan olacak hala yok testlerde negatif çok sinir bozucu çok ......
Benim düzenim şaştı bu ay, umarım kanama başlar da bunlara gerek kalmaz. Birkaç sene önce prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım. Yine mi öyle acaba?Bende adet öncesi 3 gün lekelenme hep olurdu, doktorlar normal buluyor genelde, isterseniz yine de adetin yumurtlamadan 7 gün sınra yani adetin 21.günü gibi kanda progesteron seviyesine baktırabilirsiniz ama, o ay yumurtlama olup olmadığı hakkında ancak öyle bilgi sahibi olunuyor, ara kanamalar ve lekelenmelerin sebebi de progesteron yetersizliği olabilir.
Benim için Mart çok uzun geldi yaaTmm cnm not aldım . Yarın pcden girince düzenlerim .
İşte ne zaman umutlu olsak olmuyor canım maalesef .. ben bıraktım artık yaza kadar olursa olur da ne zaman olursa ..çok umutluydum bu aydan
çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı amaİşte ne zaman umutlu olsak olmuyor canım maalesef .. ben bıraktım artık yaza kadar olursa olur da ne zaman olursa ..
Sende umudunu kaybetme ama çok da kaptırıp her ay umitlenmemeye çalış canım ..
Yoksa da hiç üzülme demekki bu ay da hayırlı değilmiş bizim için ..
Bende de oluyordu bazen canım işte çok kaptırıyoruz kendimizi.çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı ama
çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı ama
günaydınlaaar herkeseeeKızlarrr ne alemdesiniz??can09e Zeybltaslan G gamzeli_bebis Bugün benim kayinvalidede misafir varda dün ona gitmiştim yardıma giremedim hiç foruma :) dün benim bi sandalye taşımama dahi gönlü olmadı kadının ikide bi bisey vardır elleme bisey vardır sen taşıma:)) en sonunda dayanamadım anne bisey filan yok sen merak etme hasta olacam bugün yarın dedim diyoki dün rüyamda gördüm kucağıma sarı bi kız bebek veriyorlardı çok etkilenmisim çok güzeldi dedi baya üzüldüm de belli etmedim :) geçen haftada arkadaş görmüştü beni rüyasında oda dedi sarışın bi kızın olmuş çok güzeldi besikteydi diye Ama malesef :) dün aksam karnım mi kasığım mi ne anlamadim ağrıdı baya saolsun kayinvalidem baktı ama gelen giden yok bugün yolda sanırım:)
Gunaydiin kızlar
kucukbikadin aslında bebeklerimizin dünyaya geliş vakti belli ya canım..kesme umudunu,bu ay olmadıysa diğer ay senin olsun..hem bata 4 varmış,belki erken belli etmeyecek kendini,olamaz mı
Canım dur bakalım hemde belki de olmayacaksın 4 gün varmış ..
Daha var bekle ama test de yapma artık yok ise regli de geciktirirsin stres yaparsan.
daha 4 gün varmış umudunu yitirme... benim 2 vardı tertemiz negatif görmeme rağmen umut ettim inşallah senden de şift çizgi görelim.çok üzgünüm gerçekten içimde değişik bir his vardı ama
Aynen tam gününde gelmesi de iyi bisey :) hayırlısı kısmet nisana :)günaydınlaaar herkeseee
kuzum sabah uyandım gelmişben gün içinde bekliyorum dedim ya beni utandırdı :)) senin gelmez inşallah.
tertemiz negatifin hakkını verdim yanii..
neyse zamanında gelmesi de iyidir diyoruz daha da bereketli nisan ayına odaklanıyoruzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?