Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim Mart ayı bırakmıyor yakamııı 30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya

Benim Mart ayı bırakmıyor yakamııı 30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya
olsun belki mart olacak senin bereketli ayın 26 gün olunca döngü martta uzun tabi denk geliyor yine.. son adetin olsun inşallah.. sende gelme buralara tanıma biziii yeterki gelsiinn :)

sağol abla insallah bakalım karnım ağrıyınca umudu kestim
Ama kesin adet gelecek degil o durum.. bak burda kac defa soylediler karnim agriyor olacak gibi lavaboya gidiyor bir sey yok .. insallah biz umut edelim.. degilse de nisan bizim :)) hala umutlar bitmiyordu:)

Bilgilendirme için teşekkür ederim canım .
Bizim grupta tüp bebek için uğraşan yok ama ilk sayfama bunu eklıyorum
Kizlar piki esas alirsam 10 gun var bata takvimi esas alirsam 15 hangisi dogrusu?
Piki esas alıcaksın canım

günaydın ballı lokma tatlılarım
hepinize hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun..
ben bugun adet olcam gibi. bayağı ağrım var olsamda rahatlasam bi gerginlik bi şişkinlik bi tatlı yeme isteği ve yiyememe
can09e bu arada benimde yum 22 si bi sonraki regl 5 i gösteriyor:)
aynı günlerde olacak desene
takvimleriniz gelmiş kuzularrr ateş ediyorrr cok yakışmış morcivertkedi H E
efuulimm aynı benim kaynanam gibi. küçücük sehpayı bi kilimi bile kaldırtmaz bişi varsa diye
bi bilse bizden bi cacık olmaz bu ayda gol değil
senin günün bugunmuş inşallah olmazsınnn test yaptınmı bidaha :)

senin isminin altında da görelim bu takvimleri

Listeniz uğurluysa bende gelmek isterim
Tabı canım bat tarihini söylersen eklerim

Günaydınlar.. moralim bozuk bata 4 var test hala negatif
Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..
hayırlısını istemıyormuyuz canım ?
Rabbım demekki daha hayırlı vakit gelemdiği için naip etmedi ..
lütfen üzülmeyelim lütfe ♥

Bitene kadar içsem sıkıntı olamaz heralde dimi
Valla başka bir forumdan arkadaş tavsiye etmişti bana da, 15 gün kullanınca yükselmiş onun da, ben o yüzden hepsini bitirmemiştim ama sen devam et istersen canım, bakarsın ya da 15 gün sonra yan etkisi falan da olmazsa

kasımda 2 kere adet oldum ben. bi 3 kasımda bi de 29 kasımda. daha da olmadım Maria26 insallah sana da öyle olur erken erken gelmeye başlamış
inşallah canımmm Allah razı olsunnn hepimize nasip etsin allah bütün arkadaşlara ve banada :)
sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin :)
amiiiin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…