sağol abla insallah bakalım karnım ağrıyınca umudu kestimdaha 4 gün varmış umudunu yitirme... benim 2 vardı tertemiz negatif görmeme rağmen umut ettim inşallah senden de şift çizgi görelim.Maria26
Benim Mart ayı bırakmıyor yakamıııgünaydınlaaar herkeseee
kuzum sabah uyandım gelmişben gün içinde bekliyorum dedim ya beni utandırdı :)) senin gelmez inşallah.
tertemiz negatifin hakkını verdim yanii..
neyse zamanında gelmesi de iyidir diyoruz daha da bereketli nisan ayına odaklanıyoruzz :)
olsun belki mart olacak senin bereketli ayınBenim Mart ayı bırakmıyor yakamııı30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya
Mart inatciymis demekBenim Mart ayı bırakmıyor yakamııı30 Mart mış yeni Bat ım az önce gördüm of yeter niye bitmedi bu Mart diyorum ya
Ama kesin adet gelecek degil o durum.. bak burda kac defa soylediler karnim agriyor olacak gibi lavaboya gidiyor bir sey yok .. insallah biz umut edelim.. degilse de nisan bizim :)) hala umutlar bitmiyordu:)sağol abla insallah bakalım karnım ağrıyınca umudu kestim
Bilgilendirme için teşekkür ederim canım .H E
senin grubun daha kalabalık yayar mısın? Eylül 2 kişiye tüp bebek hediye ediyor,ilaç ce klinik masrafları dahil hepsini onlar ödüyorlar. Çekilişle seçecekmiş. Şuanlık 2 ama sayısının artacağını söyledi. Belki tüp bebek yapacaklar,yaptıracaklar için umut olur. Birine çıkar,masraflarından falan kurtulurlar.
Piki esas alıcaksın canımKizlar piki esas alirsam 10 gun var bata takvimi esas alirsam 15 hangisi dogrusu?
ay nihayeetttt :) elçinim çok yakışmış sana takvimkızlaaaar koşuuun takvimleriniz gelmişşş
morcivertkedi H E nedemistimkibenn dombili_xl
bi görelim ne kadarlık olmuşsunuzz
senin isminin altında da görelim bu takvimlerigünaydın ballı lokma tatlılarım
hepinize hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun..
ben bugun adet olcam gibi. bayağı ağrım var olsamda rahatlasam bi gerginlik bi şişkinlik bi tatlı yeme isteği ve yiyememe
can09e bu arada benimde yum 22 si bi sonraki regl 5 i gösteriyor:)
aynı günlerde olacak desene
takvimleriniz gelmiş kuzularrr ateş ediyorrr cok yakışmışmorcivertkedi H E
efuulimm aynı benim kaynanam gibi. küçücük sehpayı bi kilimi bile kaldırtmaz bişi varsa diye
bi bilse bizden bi cacık olmazbu ayda gol değil
senin günün bugunmuş inşallah olmazsınnn test yaptınmı bidaha :)
Tabı canım bat tarihini söylersen eklerimListeniz uğurluysa bende gelmek isterim
Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..Günaydınlar.. moralim bozuk bata 4 var test hala negatif
Benim için Mart çok uzun geldi yaa
4 mart idi oldum regl, şimdi yeni Bat
30 mart
Bu sene Mart ayını sevmedim ben hiç ümidim de yok zaten Nisan Mayıs ı istiyorum ben
[/QUOTE
Ayyy kıızzzz morcininde öyle olduyduaralık başıydı batı sonra aralığın sonuna attı son batı oldu
Darısı sana inşallahh
Yaaa eveeett duygulanıdmmmay nihayeetttt :) elçinim çok yakışmış sana takvim
inşallah canımmm Allah razı olsunnn hepimize nasip etsin allah bütün arkadaşlara ve banada :)senin isminin altında da görelim bu takvimleri❤
İnşallah vesile olur canımEvet biraz pahalı bilmiyorum valladombili_xl söyledi oda onu kullanmış sipariş ettim hiç bakmadım nr var ne yok :) he bide benim folic trioda b12 yokmuş d3 7.5 ug varmış kalsiyum 800mg varmış folik asitte 400
Valla başka bir forumdan arkadaş tavsiye etmişti bana da, 15 gün kullanınca yükselmiş onun da, ben o yüzden hepsini bitirmemiştim ama sen devam et istersen canım, bakarsın ya da 15 gün sonra yan etkisi falan da olmazsaBitene kadar içsem sıkıntı olamaz heralde dimi
kasımda 2 kere adet oldum ben. bi 3 kasımda bi de 29 kasımda. daha da olmadımTabı canım bat tarihini söylersen eklerim
Aaa hiç yakıştırmıyorum ama bu halleri sizee ..
hayırlısını istemıyormuyuz canım ?
Rabbım demekki daha hayırlı vakit gelemdiği için naip etmedi ..
lütfen üzülmeyelim lütfe ♥
amiiiin kuzuminşallah canımmm Allah razı olsunnn hepimize nasip etsin allah bütün arkadaşlara ve banada :)
sizede sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?