Gebe takvimini sevsinler premsesCanlarım benım hayırlı kandiller ,
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine evlat isteyenlere hayırlı evlat , hamile olanlara sağlıkla sıhhatle kavusmayı nasip etsin ♥
Merhaba, haddimi aşmak istemem ama daha genceciksiniz, önünüzde yıllar var, hemen üzülüp dert etmeye ne gerek var, kendinizi hiç üzmeyin bence, Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah, yeter ki sağlığınız yerinde olsunKızlarrr ne alemdesiniz??can09e @Almilaaazey G gamzeli_bebis Bugün benim kayinvalidede misafir varda dün ona gitmiştim yardıma giremedim hiç foruma :) dün benim bi sandalye taşımama dahi gönlü olmadı kadının ikide bi bisey vardır elleme bisey vardır sen taşıma:)) en sonunda dayanamadım anne bisey filan yok sen merak etme hasta olacam bugün yarın dedim diyoki dün rüyamda gördüm kucağıma sarı bi kız bebek veriyorlardı çok etkilenmisim çok güzeldi dedi baya üzüldüm de belli etmedim :) geçen haftada arkadaş görmüştü beni rüyasında oda dedi sarışın bi kızın olmuş çok güzeldi besikteydi diye Ama malesef :) dün aksam karnım mi kasığım mi ne anlamadim ağrıdı baya saolsun kayinvalidem baktı ama gelen giden yok bugün yolda sanırım:)
ahh o zalım aylarH E ben bu sabah 06.03 itibariyle regl oldum canm maalesef birdahaki bat tarihi 06.04.2019 zalım aylar birbirine atıp duruyor batlarimizi:)))
Gebe takvimini sevsinler premses
Pek zannetmiyorum açıkçası, prolaktin yüksekliği çıkmamıştı bende de ama lekelenme olurdu birkaç senedir adet öncesiAnlamadım ki..
Hadi yaa.. Karnım ağrıyor regl gibi sürekli.. Canım sıkkın bu duruma..
Benim düzenim şaştı bu ay, umarım kanama başlar da bunlara gerek kalmaz. Birkaç sene önce prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullanmıştım. Yine mi öyle acaba?
Hay maşaAllah
Kalp atışından sonra koymustum nihayet geldi de görebildim ♥♥
Hayırlı kandiller kuzum ♥
Ay onu ben de hiç kullanamamıştım canım, karışık evetFemometeri indirdim telefona ama bu ovü testlerini yorumluyor muydu ki kullanamıyorum karışık geldi
Takvime girdim saçma sapan adet zamanları gösteriyor kullanamazsam silicem vallaAy onu ben de hiç kullanamamıştım canım, karışık evet
Allah razı olsun canımBugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. kandiliniz mübarek olsun. Günaydın
Teşekkür ederim bebeğim, bugün iş çıkışı evde ovü yapıcam da önce size sonra programa atıcamRed Phoenix kuzum femometerde manuel kayıt yapıcaksın .
Akıllı kayıt için üyelik istiyor ..
resmi normalde kameradan çek önce , daha sonra o resmi seçip eklıyorusn programa ..
benim gördüğümü sen de görüyor musun??? :)Günaydın tatlişkolarbata 4 ..
Hayırlı kandiller .. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
günaydn canımmm ikinci çizgin çok güzel bi tur verseneGünaydın tatlişkolarbata 4 ..
Hayırlı kandiller .. büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.
Görüyoda olabilirim. Görmüyorda olabilirim. Koyulaşmadan görmekte istemiyor olabilirimbenim gördüğümü sen de görüyor musun??? :)
Canım benım regl tarihlerim hep orayala tutuyodu .Teşekkür ederim bebeğim, bugün iş çıkışı evde ovü yapıcam da önce size sonra programa atıcam
e postamı falan yazdım girerken ama neyse ya sonuçta regliyi ordan takip etmiyorum test fotosu atıcam sadece
Verem kızz.. seninkisiler geldimigünaydn canımmm ikinci çizgin çok güzel bi tur versene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?