- 24 Şubat 2019
- 63
- 142
- 13
- 34
Ohaaa skandal geri dönüşü olmayan bir hata acıdım vallaTüp bebek merkezinde embriyo yu karıştırmışlar.. kadın başka adamın bebeğini doğumuş
Saat 3 te canım evet geçen sene rahim filminin ikinci ayı hamile kalmıştım bu defa daha umutluyumSaat kaç gbı gırıcen caım ?
Rahım fılmınden sonra hemen gebe kalanlar oluyor darısı başına inşallah
Kolayca atlat inşallah şu surecı canımSaat 3 te canım evet geçen sene rahim filminin ikinci ayı hamile kalmıştım bu defa daha umutluyum
İnşallah bi tanem. Sen nasıl oldun?Kolayca atlat inşallah şu surecı canım
Çok teşekkürler beybi seviyorum senidombili_xl H E @morcivertkedi sizin hamilelik takviminizi sevsinler :) en büyük eksiklikmiş ya gözümüz gönlümüz açıldı :)
Kuzum işte bualntılarım devam edıyor ama ilk gunlerdekı gıbı ağır değil daha azaldı çok şükür. Et ve er ürünlerınden aşırı tıksınmem var . Reklamlard falan gördüğüde tüylerim diken diken oluyor :/ Birde maalesef 20 lik dişim çıkıyor :/İnşallah bi tanem. Sen nasıl oldun?
Çok geçmiş olsunKızlar çok kötü sancıyla hastaneye geldim. Doktor alttan baktı kistim patlamış. 8 saatte bi kan alacaklar. İç kanama yapabilir bi ihtimal dedi. O zaman ameliyat.. Dua edin nolur..
Rica ederım canım ugur getırsın ınsallah
Ben de seni seviyorum kuzum ama minnoşumu daha çokÇok teşekkürler beybi seviyorum seni
diş çok zormuş.. inşallah rahat atlatırsın bu süreciKuzum işte bualntılarım devam edıyor ama ilk gunlerdekı gıbı ağır değil daha azaldı çok şükür. Et ve er ürünlerınden aşırı tıksınmem var . Reklamlard falan gördüğüde tüylerim diken diken oluyor :/ Birde maalesef 20 lik dişim çıkıyor :/
Bebeğim sağlıklı olsunda ben çekerim :)
Cefakar ana :) birşeyler yiyebildikten sonra kolay kuzum ya bünyen zayıf düşmesin yeter vitamin için zaten ilaç veriyorlar. Bir yerde okumuştum hamilelikte diş ağrısı daha çok oluyormus. Bide 20 yıl beklemiş 7-8 ay daha bekleyeydi yaKuzum işte bualntılarım devam edıyor ama ilk gunlerdekı gıbı ağır değil daha azaldı çok şükür. Et ve er ürünlerınden aşırı tıksınmem var . Reklamlard falan gördüğüde tüylerim diken diken oluyor :/ Birde maalesef 20 lik dişim çıkıyor :/
Bebeğim sağlıklı olsunda ben çekerim :)
Sorma caınım .diş çok zormuş.. inşallah rahat atlatırsın bu süreci
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sessiz sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizle ben de seviniyorum ben sevinemedim ama sizlerin sevincini paylaşıyorumdvtb Canım nasılsın
Kızz sormaaa terbıyesız diişşCefakar ana :) birşeyler yiyebildikten sonra kolay kuzum ya bünyen zayıf düşmesin yeter vitamin için zaten ilaç veriyorlar. Bir yerde okumuştum hamilelikte diş ağrısı daha çok oluyormus. Bide 20 yıl beklemiş 7-8 ay daha bekleyeydi ya
Senın içinde çılgınca sevınecegımı gunler gelcek kuuzum .. Demekkı zaman ihtiyacınız var rabbım öncelıkle sağlık versınçok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sessiz sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizle ben de seviniyorum ben sevinemedim ama sizlerin sevincini paylaşıyorum
İnşallah en kısa zamanda sen de güzel haberle geleceksin canım benim, Allah’a emanet olçok şükür canım iyi diyelim iyi olalım sessiz sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizle ben de seviniyorum ben sevinemedim ama sizlerin sevincini paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?