Aynen öyle kuzum hiç takmıyorum kendi kaybeder :)Amaaan üç günlük dünyada bu kadar nefret söylemi de boş insan işi laf aramızda
kesin torununuda öyle sever :)
Göçmen kızıuım diye göçmenler kocalarını boşuyomus falanda diyo
H E bende göçmenim, kayınpederim sizin kızlarınız inadından kocayı boşar diyor, iyi dikkat edin o zaman dedim bende
Tövbe estağfurullah, benzetmelere bak, kurban olsun o göçmenlerekesin torununuda öyle sever :)
Göçmen kızıuım diye göçmenler kocalarını boşuyomus falanda diyo
Mümkünse değerlendir canım, koyulaşmaya başlamış yavaş yavaşAy nerde ya keşke hcg de de böyle görebilsek kuzumDeğerlendireyim mi bugünü acaba?
Kumralım canım gözlerim ela eşimle çok benzeriz cocugumuzda kesin ela göz sarı bişey olurKıza sen de mi renkli gözlüsün. Ben gocmenlerin gözlerine bitiyorum. Kuzenimin eşi göçmen hepsi sarışın renkli gözlü. Bizimkinin kızı esmer oldu, orada çok kıymetliymiş, onlara renk olmuş bizim bicirik
H E bende göçmenim, kayınpederim sizin kızlarınız inadından kocayı boşar diyor, iyi dikkat edin o zaman dedim bende
Bende susarım ama tersime gelirse aboov
Ohh iyi demişsin ben gülüp geçmeyi tercih ediyorum hiç cevap vermem
Benım kı gavur İzmir li diyomus
Teşekkür ederim canım, sana da şifa olsun. Haftaya Tup bebeğe başlıyorum, aklımda olsun doktor vitaminlere de baksın. Benim b12 çok uğraştırdı evlendiğim ilk yıl. Endokrin iğne falan verdi, normale geldi sonra yine boşaldı depo. Bıktım devam etmedim, en don vücudun tüketiyor gibi bir şey demişti, ne kadar doğru bilmiyorum. Doğru söylüyorsun, doktordan daha iyi bilirim bazeneşimle hep tartışırız bu konuda
Ay bende bayılıyorum inan ki anlatırken bile keyiflendimBen hiç duymadım onu ama tebriks valla, seviyorum böyle hazır yetinde cevapları
Kumralım canım gözlerim ela eşimle çok benzeriz cocugumuzda kesin ela göz sarı bişey olur
Ay hadi inşallah ela gözlü bi kızın mı olacak acaba, içimden öyle geçtiKumralım canım gözlerim ela eşimle çok benzeriz cocugumuzda kesin ela göz sarı bişey olur
Pazar ne testi yaptım kan mi, idrarsa çok emin olma canım. Eğer gelmezse ki insallah gelmez, sabah yap bakalım bir test
Ay kızz aynıbizimkide ne yapsam ki kendisinden güzel yaparım hiç becerikli değildir kızları da kendi de çok üşengeçtirler.
Ben ne yapsam hmm güzel olmuş ayn7 bizim gibi yapıyo o da işte. :))
E nede olsa gelin kaynanaya çekermiş der ama daha 2 3 çeşit yemekli yemek sofrası kurduğunu göremedim kendide kızları dakabullenmememk çok kötü bişey işte ..
Gün aşırı başlayın bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsindombili_xl canım 9.günüm bugün 3 güne tamamdır herhalde amaan bende bilmiyorum ki adamı ayartayım gelsin de
Inşallah ilk denemede başarılı olursun canim ne kadar uğraştın doğal yolla
Ayy testiii tekrarlasanaaa kız 4 gün var aradaa belkii vardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?