Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kesin torununuda öyle sever :)

Göçmen kızıuım diye göçmenler kocalarını boşuyomus falanda diyo

Kıza sen de mi renkli gözlüsün. Ben gocmenlerin gözlerine bitiyorum. Kuzenimin eşi göçmen hepsi sarışın renkli gözlü. Bizimkinin kızı esmer oldu, orada çok kıymetliymiş, onlara renk olmuş bizim bicirik

Kumralım canım gözlerim ela eşimle çok benzeriz cocugumuzda kesin ela göz sarı bişey olur

Benım kı gavur İzmir li diyomus
bizimkide ne yapsam ki kendisinden güzel yaparım hiç becerikli değildir kızları da kendi de çok üşengeçtirler.
Ben ne yapsam hmm güzel olmuş ayn7 bizim gibi yapıyo o da işte. :))
E nede olsa gelin kaynanaya çekermiş der ama daha 2 3 çeşit yemekli yemek sofrası kurduğunu göremedim kendide kızları da kabullenmememk çok kötü bişey işte ..

Inşallah ilk denemede başarılı olursun canim ne kadar uğraştın doğal yolla

Ay kızz aynı
Bende 7 yıllık gelinim ama inan çok güel sofralar kurarım çok özenirm onları davet ettiğimde kaynım , kayınpederim çok iştahlı yer oda çatalın ucuyla yer .
Çok yiyen olursa kızar kıtlıktanmı çıktını dıye

Bide mesela babam der kayınvalideme bizede bundan yap et kaç para haberin varmı der

Inşallah ilk denemede başarılı olursun canim ne kadar uğraştın doğal yolla

İlk kürtajım var iki yıl önce. O hemen gelmişti bekletmeden. Ondan sonra hala bekliyoruz iste. Gelemedi sipa, diyorum bir şeyi beceremiyoruz biz İnsallah canım, aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…