Gecmis olsun kuzum iyice dinlenmelisin artik bu geceKızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Evet internet baktım.kesmez yazıyor anlamadım ayrıca yanlış yazmışım az önce arkadaş 4 gün olmuş yazınca çaktım ben salı günü yaptım testi olsa çıkardı ama sabaha kadar olmazsa yapacam çıkacağıni sanmıyorum ama içimde kalmasın
Sağ olun kızlar.. Yatırsalar iyiydi aslında ama inşallah bir şey olmaz diyelim artık..
Sağol kuzum acı olmadı ama sağ tüpte tıkanıklık vardı ilaçla açıldı
Tabi ki regl gelmeden önce yapınca gun farkı çok etkiliyor. İnşallah meleğin geliyordur :)
Testin yok mu canım ?Bitarafim seviniyor keşke olsa diğer taraftanda korkuyorum acaba kistemi döndü yumurtam diye
Bitarafim seviniyor keşke olsa diğer taraftanda korkuyorum acaba kistemi döndü yumurtam diye
Evrene pozitif enerjiiii.... boll bollll polyanacılıkkNeden negatifi düşünüyorsun ki canım. Sen olumlu düşün
Doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı ama evhamlı ben yarın gidip tekrar kan sayımı yaptıracağım.Gecmis olsun kuzum iyice dinlenmelisin artik bu gece
Çok sağol canım, evet sökülememiştim bugün fena bir sancıyla doktora gittim meğer yumurtalık kistim patlamış. Hastanedeydim tüm gün..Geçmiş olsun canım; ben kaçırdım sanırım. Şimdi iyi misin? Sen en son sökülememiştin diye hatırlıyorum.
Doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı ama evhamlı ben yarın gidip tekrar kan sayımı yaptıracağım.
Çok sağol canım, evet sökülememiştim bugün fena bir sancıyla doktora gittim meğer yumurtalık kistim patlamış. Hastanedeydim tüm gün..
Evrene pozitif enerjiiii.... boll bollll polyanacılıkk
Testin yok mu canım ?
Neden negatifi düşünüyorsun ki canım. Sen olumlu düşün
Canımm çok şükğr ameliyata gerek kalmamış .Kızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Sagol canim.. evet agrim var..sen nasilsin? Gelen giden var mi?
Sağol canım.. 20 gün evvel karından ultrasonla bakıldığında kist falan yoktu. Ben de anlamadım ne ara oldu bu..Aaaa çoook geçmiş olsun. Hiç duymamıştım onun patladığını, bildiğin bir kist miydi yeni mi oluşmuş
Canımm çok şükğr ameliyata gerek kalmamış .
Bol bol dinlen canım en ufak kötü hissetmende hemen hastaneye gidin .
Ne ağrın var canım?Sagol canim.. evet agrim var..sen nasilsin? Gelen giden var mi?
Regl sancisi canim.Ne ağrın var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?