Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tabi ki regl gelmeden önce yapınca gun farkı çok etkiliyor. İnşallah meleğin geliyordur :)

Gecmis olsun kuzum iyice dinlenmelisin artik bu gece
Doktor 1 hafta sonra kontrole çağırdı ama evhamlı ben yarın gidip tekrar kan sayımı yaptıracağım.
Geçmiş olsun canım; ben kaçırdım sanırım. Şimdi iyi misin? Sen en son sökülememiştin diye hatırlıyorum.
Çok sağol canım, evet sökülememiştim bugün fena bir sancıyla doktora gittim meğer yumurtalık kistim patlamış. Hastanedeydim tüm gün..

Aaaa çoook geçmiş olsun. Hiç duymamıştım onun patladığını, bildiğin bir kist miydi yeni mi oluşmuş

Evrene pozitif enerjiiii.... boll bollll polyanacılıkk

Mecburuz canım. Yoksa diplerden çıkamayız. Ben enerjiye çok inanıyorum. sen ne kadar pozitif olumlu olursan, olayları karşılayış şeklin o kadar huzurlu ve dingin oluyor :) Her şey güzel olacak, en güzel şekilde olması için vaktini bekliyor :) "Hayatın tümü, bana, kolaylık, neşe, ihtişamla gelir" diye tekrar et gün içinde. Bana iyi geliyor, belki sana da iyi gelir :)

Kızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Canımm çok şükğr ameliyata gerek kalmamış .
Bol bol dinlen canım en ufak kötü hissetmende hemen hastaneye gidin .

Aaaa çoook geçmiş olsun. Hiç duymamıştım onun patladığını, bildiğin bir kist miydi yeni mi oluşmuş
Sağol canım.. 20 gün evvel karından ultrasonla bakıldığında kist falan yoktu. Ben de anlamadım ne ara oldu bu..
Canımm çok şükğr ameliyata gerek kalmamış .
Bol bol dinlen canım en ufak kötü hissetmende hemen hastaneye gidin .

İşte karnım sürekli ağrıdığından şu an acaba normal ağrı mı anormal mi anlayamadığım için tedirginim. Umarım sıkıntısız atlatırız geceyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…