Oohhh iyiy uykularrr canımmmşuan beni ennn mutlu eden şey mis gibi yumuşatıcı kokan temiz nevresimlerimde uyumak
valla öyle miniğim benim yaOohhh iyiy uykularrr canımmm ♥
Artık bebek büyüdü tabı annesine sürekli ben burdayımmm , ben burdayımmmm diyo
Benım gözler faltaşı gibi bende uykumun oldgu günleri görmek istyiorumvalla öyle miniğim benim ya ❤
bu düzene fena alıştım erken yatıp erken kalkmaya. yazın napıcam bilmiyorumneyse ramazanda sahura kadar uyumayınca düzenim değişir yine
Sağol canım.. 20 gün evvel karından ultrasonla bakıldığında kist falan yoktu. Ben de anlamadım ne ara oldu bu..
İşte karnım sürekli ağrıdığından şu an acaba normal ağrı mı anormal mi anlayamadığım için tedirginim. Umarım sıkıntısız atlatırız geceyi..
Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım ♥
Sagol canim.. evet agrim var..sen nasilsin? Gelen giden var mi?
Kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım
Yok kuzum gitmedim bu ay dinlenmek istiyorum. Ovu testi aldım yarın gelirse onu yapcam gerekirse bazen günde 2 tane yapcam. Daha adetimin 3. günü ama bittim resmen :/ Ve kasıklarımda batmalar var acaba erken mi yumurtlama oluyo diye erkenden yapmaya başlıycam ovu testini. Bu aydan sonra almıycam. Geçen zamanların testlerini de daha bugün attım 11. aydan beri duruyomus hepsi saf gibi biriktirmişim resmen.
Senınde son 1 gun kaldı
Günaydın herkese, hayırlı haberlerle gel inşallah canımHeyecan dorukta
Aaa evet geçen sefer çok beklemiştik dimi
evet ama geçen sefer daha heyecanlıydık, ilkti kalp atışıydı diye. insallah yine güzel haberlerle gelicekAaa evet geçen sefer çok beklemiştik dimiheyecan dorukta oldukça vakitte geçmiyor zaten
Olsun canim al yap sende kendine uğraşacak bise bulmuş olursun inşallah hayırlısı olur erken başka bakalım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?