Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Idrar yaptım canim eminim ya olsa çıkardı bence haplar adetini etkiliyor ama çay etkilermi bilmiyorum çünkü ilk defa adetten önce ictim

Papatya çayı rahatlatıyor ama bir kere içmek etkiler mi bilemedim. Sen yine de regl gelmezse yap canım, için rahatlasın. Sen H E ye bakma, o istisna

Ayy inanmıyorum, baksan suç bakmasan suç yaa resmen
Kesinlkle canım maalesefff :))))))
Herkes örnek gösteriyor beni kendi akrabalarında ilk kez böyle güzel bakıyor bir gelin evine eşine çocuğuna bağlı deniliyor.
Ama sorsan yaranılmıyor maalesef kv görğmcelere eee bende onlara kimseye yaranılma peşinde olmadıüım için hiç sıkıntı yok herkes istediğini diyebilir ben gayet mutlu huzurluyum

En mantıklısı canım amaaan insanların ne çok boş vakti var ve ne boş işlerle dolduruolar yazık gerçekten

Papatya çayı rahatlatıyor ama bir kere içmek etkiler mi bilemedim. Sen yine de regl gelmezse yap canım, için rahatlasın. Sen H E ye bakma, o istisna

Evet internet baktım.kesmez yazıyor anlamadım ayrıca yanlış yazmışım az önce arkadaş 4 gün olmuş yazınca çaktım ben salı günü yaptım testi olsa çıkardı ama sabaha kadar olmazsa yapacam çıkacağıni sanmıyorum ama içimde kalmasın

En mantıklısı canım amaaan insanların ne çok boş vakti var ve ne boş işlerle dolduruolar yazık gerçekten
Aynen öyle canım maalesef benim günüm nasıl geçiyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum vakti olanda bütün gün oturup kimi eleştirsem kimi beğenmesem nasıl laf soksam diye düşünür hiç işim olmaz böyle insanlara yaptığım en iyi şey mesafemi korumak ..

Kızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et ateş çıkarsa hemen hastaneye gidin keşke yatırsalardı bu gece ya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…