- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Hadi geçmiş olsun canım, çok sıkıntı olmadı inşallahVeee rahim filmi macerası da bitti
Idrar yaptım canim eminim ya olsa çıkardı bence haplar adetini etkiliyor ama çay etkilermi bilmiyorum çünkü ilk defa adetten önce ictim
Amin canım inşallah senin hayırlı haberlerini de alacağız bu ay
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzum rabbım şansını bahtını açık etsin güzellik bi işe yaramıyo ki
Kesinlkle canım maalesefff :))))))Ayy inanmıyorum, baksan suç bakmasan suç yaa resmen
Sağol kuzum acı olmadı ama sağ tüpte tıkanıklık vardı ilaçla açıldıHadi geçmiş olsun canım, çok sıkıntı olmadı inşallah
En mantıklısı canım amaaan insanların ne çok boş vakti var ve ne boş işlerle dolduruolar yazık gerçektenKesinlkle canım maalesefff :))))))
Herkes örnek gösteriyor beni kendi akrabalarında ilk kez böyle güzel bakıyor bir gelin evine eşine çocuğuna bağlı deniliyor.
Ama sorsan yaranılmıyor maalesef kv görğmcelereeee bende onlara kimseye yaranılma peşinde olmadıüım için hiç sıkıntı yok herkes istediğini diyebilir ben gayet mutlu huzurluyum
Uzun yol çekilmiyor kuzumKızlar izmire gidiyorm otobüstymm valla boğlcagumm
Valla geçmiyor kuzmm yaaa kokudan uyuyamıyormmUyumaya çalış bebeğim ya da tak kulaklığı müzik dinle ben hep müzik dinlerim, inşallah hemencecik geçer yolculuğun
Aksatma kuzum bunlar onemli detaylar
İnşallah canım benim, hep birlikte hayırlı haberlerinizi alırız
Veee rahim filmi macerası da bitti
Papatya çayı rahatlatıyor ama bir kere içmek etkiler mi bilemedim. Sen yine de regl gelmezse yap canım, için rahatlasın. SenH E ye bakma, o istisna
Aynen öyle canım maalesef benim günüm nasıl geçiyor nasıl akşam oluyor anlamıyorumEn mantıklısı canım amaaan insanların ne çok boş vakti var ve ne boş işlerle dolduruolar yazık gerçekten
Geçmiş olsun canım şimdi en yakın zamanda gelsin bebiş :)Sağol kuzum acı olmadı ama sağ tüpte tıkanıklık vardı ilaçla açıldı
Çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et ateş çıkarsa hemen hastaneye gidin keşke yatırsalardı bu gece ya ..Kızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben şimdi eve yeni geldim. Sancım biraz var hala.. Şu geceyi atlatsam rahata ereceğim inşallah.. İçimde hala korku var iç kanama falan olur diye.. Bu arada reglim de fena söküldü.
Çok geçmiş olsun canım aman çok dikkat et ateş çıkarsa hemen hastaneye gidin keşke yatırsalardı bu gece ya ..
Çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?