Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah senin hayırlı haberlerini de alacağız bu ay

Kızacak ne var canım torun gelecek nihayetinde inşallah3 aydan önce zaten söylenmez ki benim bildiğim, ben sadece paylaşmak isterse paylaşsın dedim, bence sakıncası yok diye

Ailelere demi söylenmiyor bende hep derim olsa sadce ailelere solerim başka kimseye demem diyorum ama sanmıyorum olda herald e sağır sultan bile duyar gibime geliyor

Ay aynııı biz yokluktan geldik eee bizim çocukalrda tek çeşit yemekle büyüdüler hamur börekle büyüdüler gayette iyiler ben hergün 2 3 çeşit yapıyoeum oğlana ayrı sebzesi yemeklerine çok özen gösteriyorum başka kaynanaları duyuyroum gelinlerini kötülüyolar çocuğa bakamıyo yemek yapmıyo ilgilenmiyo diye benimkide çok abartıyo, çok alışveril çok yemek yapıyo diyo

Ailelere demi söylenmiyor bende hep derim olsa sadce ailelere solerim başka kimseye demem diyorum ama sanmıyorum olda herald e sağır sultan bile duyar gibime geliyor
Canım söylenir tabi istenirse, ben de söyle istediğin zaman dedim eşime işte, o herhalde ilk olunca bilemedi nasıl söyleyeceğini ya da emin olmadan birşey olursa Allah korusun gelecek yorumlara daha çok üzülürüm diye ihtiyatlı davrandı, kötü niyet yok yani, önemli bir konu değil

Ayy inanmıyorum, baksan suç bakmasan suç yaa resmen

Amin inşallah ya dene bakalim inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

Yok valla öyle bi düşüncem olmadı kötü niyet felan diye sabırlı insanları görünce hayret ediyorum hiç sabrım yoktur benim gerçi böyle konuşması kolay hiç yaşamadım o duyguyu haliyle kaybetme.duygusunu da bilmediğim için olsa bende heralde dikkatli olurum hayırlısı ya sağlıklı bir şekilde kucağınıza alında gerisinin önemi yok

İnşallah canım benim, hep birlikte hayırlı haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…