Çok isterimAy hadi inşallah ela gözlü bi kızın mı olacak acaba, içimden öyle geçti
Evet canım benimki de buydu
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzum rabbım şansını bahtını açık etsin güzellik bi işe yaramıyo kiO zaman ortaya bir ustalık eseri cikacakMasallah sağlıkla gelsin.
İnşallah canım, Rabbim senin güzel kalbine göre versinÇok isterim ♥
Yegenım var görsen dersin ki senın kzıın mı :)
Ona benzesin çok isterim :)
Hadi inşallah canım ya maraton yeniden başlıyor, inşallah bu ay olsunGün aşırı başlayın bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
Cümlemize canımİnşallah canım, Rabbim senin güzel kalbine göre versin
Amin canım inşallah senin hayırlı haberlerini de alacağız bu ayİlk kürtajım var iki yıl önce. O hemen gelmişti bekletmeden. Ondan sonra hala bekliyoruz iste. Gelemedi sipa, diyorum bir şeyi beceremiyoruz bizİnsallah canım, aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Kızacak ne var canım torun gelecek nihayetinde inşallah3 aydan önce zaten söylenmez ki benim bildiğim, ben sadece paylaşmak isterse paylaşsın dedim, bence sakıncası yok diye
Ay kızz aynı
Bende 7 yıllık gelinim ama inan çok güel sofralar kurarım çok özenirm onları davet ettiğimde kaynım , kayınpederim çok iştahlı yer oda çatalın ucuyla yer .
Çok yiyen olursa kızar kıtlıktanmı çıktını dıye
Bide mesela babam der kayınvalideme bizede bundan yap et kaç para haberin varmı der
Canım söylenir tabi istenirse, ben de söyle istediğin zaman dedim eşime işte, o herhalde ilk olunca bilemedi nasıl söyleyeceğini ya da emin olmadan birşey olursa Allah korusun gelecek yorumlara daha çok üzülürüm diye ihtiyatlı davrandı, kötü niyet yok yani, önemli bir konu değilAilelere demi söylenmiyorbende hep derim olsa sadce ailelere solerim başka kimseye demem diyorum ama sanmıyorum olda herald e sağır sultan bile duyar gibime geliyor
Ayy inanmıyorum, baksan suç bakmasan suç yaa resmenAy aynıııbiz yokluktan geldik eee bizim çocukalrda tek çeşit yemekle büyüdüler hamur börekle büyüdüler gayette iyiler ben hergün 2 3 çeşit yapıyoeum oğlana ayrı sebzesi yemeklerine çok özen gösteriyorum başka kaynanaları duyuyroum gelinlerini kötülüyolar çocuğa bakamıyo yemek yapmıyo ilgilenmiyo diye benimkide çok abartıyo, çok alışveril çok yemek yapıyo diyo
İlk kürtajım var iki yıl önce. O hemen gelmişti bekletmeden. Ondan sonra hala bekliyoruz iste. Gelemedi sipa, diyorum bir şeyi beceremiyoruz bizİnsallah canım, aminnn. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Kızlar izmire gidiyorm otobüstymm valla boğlcagumm
Canım söylenir tabi istenirse, ben de söyle istediğin zaman dedim eşime işte, o herhalde ilk olunca bilemedi nasıl söyleyeceğini ya da emin olmadan birşey olursa Allah korusun gelecek yorumlara daha çok üzülürüm diye ihtiyatlı davrandı, kötü niyet yok yani, önemli bir konu değil
İnşallah canım benim, hep birlikte hayırlı haberlerinizi alırızYok valla öyle bi düşüncem olmadı kötü niyet felan diye sabırlı insanları görünce hayret ediyorum hiç sabrım yoktur benim gerçi böyle konuşması kolay hiç yaşamadım o duyguyu haliyle kaybetme.duygusunu da bilmediğim için olsa bende heralde dikkatli olurum hayırlısı ya sağlıklı bir şekilde kucağınıza alında gerisinin önemi yok
Aksatma kuzum bunlar onemli detaylarEksiklik devam ediyormu bilmiyorum ki doktor bakmadı dedi artık bakmıyoruz yanlis çıkıyor dedi bende 15 günde bir devam edicem o yüzden içmeye bi süre daha
İstanbuldann 11 de çıktık hala yoldayz varmakdık her duraktaa duryor mal adamn (çok afedersnn jokudanda boğldmm)Noldu kuzucum?
İstanbuldann 11 de çıktık hala yoldayz varmakdık her duraktaa duryor mal adamn (çok afedersnn jokudanda boğldmm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?