Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzum benim mideni bastıracak şeyler yesen çubuk kraker ayran falan belki iyi gelir Ayy kalp atışı mı?? Hadi inşallah, heyecanlandım pıt pıtları senden de duyalımm Haftasonu başımıza kötü şeyler gelince giremedim ama hep aklımdaydınız canımmm..

Bende iyiyim çok şükür dün ovü yaptım attım buraya değerlendirdim de İnşallah bu ay bende size güzel haberlerle gelirim..

Senle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımm
Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorum iyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit
İnşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur,çok sağol sen canım arkadaşım..
Ovulasyonu dün misafir girişle baktığımda yarı açık gözle gormustuum, öyle bir hale geldim ki günde üç kere uyuyorum toplam 9.gundu dimi, ve bence 9.gune rağmen rengi gayet iyiydii

Sıkıştırılmış mısır patlakları da miğdenin yanmasını alıyor

Ah canım benim inşallah bende size güzel haberler vereceğim inşallahhh Oh vallahi evde olmanın tadını çıkar uzat bacaklarını benim içinde Yarın ki haberlerini dört gözle bekliyorum, hemencecik yaz bize merakta bırakma.

9.gündü bebeğim, bende şaşırdım daha silik bekliyordum parlak parlak canlı çıktı hadi inşallah bu ay gün aşırı maraton

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…