- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
Ah kuzum benim mideni bastıracak şeyler yesen çubuk kraker ayran falan belki iyi gelirCanımm çok şükür,ya kusamiyorum ama iki saatte bir midem fena oluyoryemek yemeyi hiç sevmem ve aram yokken sürekli tikiniyorum bunlar dışında yarın inşallah kalp için gideceğiz bizde kontrole
Haftasonu yoktun evet ve yokluğunun, tatlı dilinin eksikliğini hissettim
Sen nasılsiın? inşallah bahar geliyor yavastan,hayatının da baharı olsun,nisan ayını ben çok severim,sevmek için bir sebepte senden olsun
benimde 3 gün var orda nasıl çizgi gördünüz yaa ben göremiyorum :) bilsem atardım buraya belki benimkinde de görürdünüzH E hoşgeldin canım masallahhh sağ salim kucagınada aldıgını görelim.
kucukbikadin sen bugun test yaptınmı senin kaç var bata Minik_ceylo test negatif değilki var ince çzgi :)
İvit minnoş bişi var gibiH E hoşgeldin canım masallahhh sağ salim kucagınada aldıgını görelim.
kucukbikadin sen bugun test yaptınmı senin kaç var bata Minik_ceylo test negatif değilki var ince çzgi :)
Senle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımmAh kuzum benim mideni bastıracak şeyler yesen çubuk kraker ayran falan belki iyi gelirAyy kalp atışı mı?? Hadi inşallah, heyecanlandım pıt pıtları senden de duyalımm Haftasonu başımıza kötü şeyler gelince giremedim ama hep aklımdaydınız canımmm..
Bende iyiyim çok şükür dün ovü yaptım attım buraya değerlendirdim deİnşallah bu ay bende size güzel haberlerle gelirim..
Ayy ne guzel cizgii gordummGünaydınlarr.. kadınlar günümüz kutlu olsuunnn
Bata 3..
Sıkıştırılmış mısır patlakları da miğdenin yanmasını alıyorSenle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımm
Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorumiyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit
İnşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur,çok sağol sen canım arkadaşım..
Ovulasyonu dün misafir girişle baktığımda yarı açık gözle gormustuum, öyle bir hale geldim ki günde üç kere uyuyorum toplam9.gundu dimi, ve bence 9.gune rağmen rengi gayet iyiydii
Hazır evde varken bugün onu da deneyeyim,sağol caniimSıkıştırılmış mısır patlakları da miğdenin yanmasını alıyor
off ya ne güldümkızlar beta hcg 68831 çıkmış sizce hamile miyim
Ah canım benim inşallah bende size güzel haberler vereceğim inşallahhhSenle ortak noktayı yasminden buldum ya,o yüzden fazla meraklaniyorum ve güzel haberini heyecanla bekliyorum canımm
Sabah ayran hiç canım istemiyor ama şuan çubuk kraker atistiriyorumiyi ki boş gün ve evdeyim,birazdan Müge anlı da başlar,oh geçer gider vakit
İnşallah yarın güzel haberler vermek nasip olur,çok sağol sen canım arkadaşım..
Ovulasyonu dün misafir girişle baktığımda yarı açık gözle gormustuum, öyle bir hale geldim ki günde üç kere uyuyorum toplam9.gundu dimi, ve bence 9.gune rağmen rengi gayet iyiydii
İnşallah kuzumHadi geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız
Sağol kuzum gelsin artık ya çok bekletti sıpaGeçmiş olsun canım şimdi en yakın zamanda gelsin bebiş :)
hayırlısını istiyorum zaten canım gitmek hayırlı ise gidelim.. Allah daha güzel kapılar açar. bekleyip göreceğizkucukbikadin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım, stres olma üzme kendini.. Dua et hayırlısını iste
Sağol canım benim evet hsg çekildim. Yok almadım ben daha öncede çekilmiştim ağrı sızı olmuyor öyle. Sen çektirmeyi mi düşünüyorsunGeçmiş olsun canım, hsg mi çekildin. Narkoz aldın mı?
Heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?