Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere

Bende dün sipariş verdim 30 tane ovi +gebelik 5o kusur tlydi Bend e gayet iyi başka markalar 7 tanesi 83 tl felan bide freely gebelik testi sipariş verdim 40 tane oda 48 tl mi ne insallah basarili sonuc alırız

İşte ben inanmıyorum zaten ovulasyon takibiyle kız erkek olayına ya :) bende hep 2 kızım olsun 1 oğlum olsun isterdim :)
Şimdi kısmet olurda 1 tNe daha olsun da kız erkek farketmez diyorum tabiki kız olsa keşke ama Allah bize ne uygun görmüşse artık :)

Annem de senin gibi 1 saat cok dedi 3.ay bitmeden uzun mesafe yurume dedi. Cok sukur Allahin izniyle 10 gun sonra 3.ay bittiyor. Spor salonuna mi gitti plates icin?

Annem de senin gibi 1 saat cok dedi 3.ay bitmeden uzun mesafe yurume dedi. Cok sukur Allahin izniyle 10 gun sonra 3.ay bittiyor. Spor salonuna mi gitti plates icin?
Sen yinede dikkat et kuzum 10 15 gün daha sonra yaparsın uzun yürüyüş.
Önce salona 2 3 hafta öğrendim bıraktım hergün düzenli evde yaptım akşamları.ok şükür çok enerjik geçmişti benim doğuma kadar hiç ağrım sızım olmadı ben vüxut olarak kg almamıştım belki pilatese bağlıdır sadece karnımdan almıştım karnım davul gibiydi 16 kg aldım. Sonra hepsi emzirerek gitti zaten. Bilinçli düzenli beslenip kg alınca çok kolay gidiyor. Ben hamur işi ekmek tatlı vs tüketmiyordum fazla hatta son 2 ay baya kesmiştim.
Sen salona gitmene gerek ykk kuzum netten araştır gebelik pilatesi diye öğrenirsin hemen ama 16.haftadan sonra başlanıyor bir de mutlaka dr dan onay alıp başlıyorsun çünkü esneme hareketleri falan var Allah korusun.

Aslinda cuma gunu kontrole gitmem gerekiyor ama ben hem ikili testi yaptiricam sonucunuda alirim gosteririm hemde cinsiyeti ogrenirim diye haftaya cuma gunu gitmeyi dusunuyorum. Gittigim an konusacam bu yuruyusu platesi falan. Masallah sen baya guzel kilo almissin ben hic seker tuketemiyorum ama serbetli tatlilara da dayanamiyorum insallah senin gibi bilincli kilo alisim olur

Günaydın kızlar Dün piktim ama değerlendiremedik kedişi kısırlaştırmıştık ya insansız duramıyordu baygınken bile kucağımıza çıkmaya çalışıp ağlıyordu mecbur gece yanımıza aldık, kaç gündür üst üste değerlendiriyoruz ama sorun olmaz değil mi kafama taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…