- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Üzülme canım, ne zamandır deniyorsunuz?Fıss.. 0,100
Kesinlikle ..Üzülme cnm herseyde vardir bi hayir önümüzdeki ay beklicez yine beraber
7/8 aydır..Üzülme canım, ne zamandır deniyorsunuz?
Hayırlısı diyelim, Allah en hayırlı vakitte nasip eder inşallah..7/8 aydır..
Klomen kullanacak misın bu aydaKesinlikle ..
Yumurtlama iki adet arası olurKızlar yumurtlama akıntısıyla gebelik akıntısını nasıl ayrıştırırsınız
İyi akşamlar kızlar. Bu ovulasyon testleri ne kadar pahalı ya gebelik testlerimi AliExpress ten getirttim yoldalar bakalım nasıl çıkacaklar. Bat 10 Mart gelecek ay başlıyorum denemelere
Cumkemizden Allah razi olsun her zaman dua ediyorum canim hepimize insallah en yakin zaman da kabul olurCanım benim Allah razı olsun dualarında unutma inşaallah
İşte ben inanmıyorum zaten ovulasyon takibiyle kız erkek olayına ya :) bende hep 2 kızım olsun 1 oğlum olsun isterdim :)Allah'ım inşallah Sizede bir kiz çocuk nasip olur. Evet ben 10. Günden itibaren bir dolu bir boş olarak değerlendirdim 1 kiz 1 oğlan olsun yeter demiştim Kısmet iki kızım oldu iyikide oldu valla darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Annem de senin gibi 1 saat cok dedi 3.ay bitmeden uzun mesafe yurume dedi. Cok sukur Allahin izniyle 10 gun sonra 3.ay bittiyor. Spor salonuna mi gitti plates icin?1 saat çok canım bana göre.
Benimde hiç düşük riskim olmazdı ama dr lar hep uzun yürüyüşleri yasaklardı. Yarım saatten fazla yürüme derdi. 3.aydan sonra serbest ama. 4.ayda da gebe pilatesine başlamıştım ben.
Oy maşallah ya 3.ayı doldurmaya az kalmışş
Sen yinede dikkat et kuzum 10 15 gün daha sonra yaparsın uzun yürüyüş.Annem de senin gibi 1 saat cok dedi 3.ay bitmeden uzun mesafe yurume dedi. Cok sukur Allahin izniyle 10 gun sonra 3.ay bittiyor. Spor salonuna mi gitti plates icin?
Aslinda cuma gunu kontrole gitmem gerekiyor ama ben hem ikili testi yaptiricam sonucunuda alirim gosteririm hemde cinsiyeti ogrenirim diye haftaya cuma gunu gitmeyi dusunuyorum. Gittigim an konusacam bu yuruyusu platesi falan. Masallah sen baya guzel kilo almissin ben hic seker tuketemiyorum ama serbetli tatlilara da dayanamiyorum insallah senin gibi bilincli kilo alisim olurSen yinede dikkat et kuzum 10 15 gün daha sonra yaparsın uzun yürüyüş.
Önce salona 2 3 hafta öğrendim bıraktım hergün düzenli evde yaptım akşamları.ok şükür çok enerjik geçmişti benim doğuma kadar hiç ağrım sızım olmadı ben vüxut olarak kg almamıştım belki pilatese bağlıdır sadece karnımdan almıştım karnım davul gibiydi16 kg aldım. Sonra hepsi emzirerek gitti zaten. Bilinçli düzenli beslenip kg alınca çok kolay gidiyor. Ben hamur işi ekmek tatlı vs tüketmiyordum fazla hatta son 2 ay baya kesmiştim.
Sen salona gitmene gerek ykk kuzum netten araştır gebelik pilatesi diye öğrenirsin hemen ama 16.haftadan sonra başlanıyor bir de mutlaka dr dan onay alıp başlıyorsun çünkü esneme hareketleri falan var Allah korusun.
Kacta rendevun canim cok merak ediyorum cinsiyetini beni etiketlesen olur mu? arada cok mesaj kaciriyorum.Rabbim insallah gonlunuze gore verirgörüş gününden günaydıııınnn
etiketlerim tabi kuzum.Kacta rendevun canim cok merak ediyorum cinsiyetini beni etiketlesen olur mu? arada cok mesaj kaciriyorum.Rabbim insallah gonlunuze gore verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?