Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
morcivertkedi morci çabuk git çabuk gel hayırlı cinsiyetli haberlerle
inşallah kuzum
yok yok önceki günün spermleri duruyordur halen. ama bugünü değerlendirmeye çalışın taze sperm olsun bide bugünkü test nasıl çıkacağı önemli

inşallah kuzum❤

yok yok önceki günün spermleri duruyordur halen. ama bugünü değerlendirmeye çalışın taze sperm olsun bide bugünkü test nasıl çıkacağı önemli
Eve gider gitmez yapacağım test, ay iyi bari nasıl taktım kafama piki atladık diye bugün taze şey ettireyim bari

etiketlerim tabi kuzum.
9.30da randevu. buraya 10.30 gibi yazarım buraya :)
Ay ne kadar heyecanlı bi randevu inşallah cinsiyetini gösterir canım merakla bekliyoruz :) öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi

kızlar günaydınnnnnn güzel haberlerle dolsun taşsın bugun sayfamız inşallah:)
morcivertkedi inşallah cinsiyetini öğrenip gelirsin içime kız doğuyor
huhuu benim de içime öyle doğuyor
Ay ne kadar heyecanlı bi randevu inşallah cinsiyetini gösterir canım merakla bekliyoruz :) öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi
öyle tabi sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. ama bunlar da tatlı heyecan

8,10,12 ve 13.gunleri degerlendirdik biz de
14 u pas geçiyoruz nobetten dolayı
15 ve 16 yıl da değerlendirelim bari
Doktorum 13 ve ,17.ginleri değerlendirin demişti.
17 de eşim yine nöbetçi
Bekleyelim bakalım

Bende dün sipariş verdim 30 tane ovi +gebelik 5o kusur tlydi Bend e gayet iyi başka markalar 7 tanesi 83 tl felan bide freely gebelik testi sipariş verdim 40 tane oda 48 tl mi ne insallah basarili sonuc alırız
Mecburen aliyoruz işte ne yapalım güzel haberler versinler de gerisi kolay.Hersey gönlüne göre olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…