- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.300
- 748
inşallah kuzum
yok yok önceki günün spermleri duruyordur halen. ama bugünü değerlendirmeye çalışın taze sperm olsunGünaydın kızlarDün piktim ama değerlendiremedik kedişi kısırlaştırmıştık ya insansız duramıyordu baygınken bile kucağımıza çıkmaya çalışıp ağlıyordu mecbur gece yanımıza aldık, kaç gündür üst üste değerlendiriyoruz ama sorun olmaz değil mi kafama taktım
Eve gider gitmez yapacağım test, ay iyi bari nasıl taktım kafama piki atladık diye bugün taze şey ettireyim bariinşallah kuzum❤
yok yok önceki günün spermleri duruyordur halen. ama bugünü değerlendirmeye çalışın taze sperm olsunbide bugünkü test nasıl çıkacağı önemli
canım üzülme inanıyorum nisanda olacakk bak bende 9-10 aydır deniyorum. umutsuzluk yokk :)Fıss.. 0,100
Ay ne kadar heyecanlı bi randevuetiketlerim tabi kuzum.
9.30da randevu. buraya 10.30 gibi yazarım buraya :)
huhuu benim de içime öyle doğuyorkızlar günaydınnnnnn güzel haberlerle dolsun taşsın bugun sayfamız inşallah:)
morcivertkedi inşallah cinsiyetini öğrenip gelirsin içime kız doğuyor
öyle tabi sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. ama bunlar da tatlı heyecanAy ne kadar heyecanlı bi randevuinşallah cinsiyetini gösterir canım merakla bekliyoruz :) öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun tabi
Aynen öyle, insan ister istemez cinsiyetini çok merak ediyo :)huhuu benim de içime öyle doğuyor
öyle tabi sağlıklı olsun başka bişey istemiyorum. ama bunlar da tatlı heyecan
Güzel haberlerle gel morciverkediinşallah kuzum❤
yok yok önceki günün spermleri duruyordur halen. ama bugünü değerlendirmeye çalışın taze sperm olsunbide bugünkü test nasıl çıkacağı önemli
Ay bende çok merak ettim benide etiketle :) hayırlısı olsun inşallah gonlundekini nasıp etsin rabbim :)etiketlerim tabi kuzum.
9.30da randevu. buraya 10.30 gibi yazarım buraya :)
Mecburen aliyoruz işte ne yapalım güzel haberler versinler de gerisi kolay.Hersey gönlüne göre olsun inşallah.Bende dün sipariş verdim 30 tane ovi +gebelik 5o kusur tlydi Bend e gayet iyi başka markalar 7 tanesi 83 tl felan bide freely gebelik testi sipariş verdim 40 tane oda 48 tl mi ne insallah basarili sonuc alırız
Güzel haberlerle gel morciverkedi
Allah gönlüne göre versin
amin kızlar çok sağolunAy bende çok merak ettim benide etiketle :) hayırlısı olsun inşallah gonlundekini nasıp etsin rabbim :)
N11 dede fiyatlar çok uygun baktınız mı?Bende dün sipariş verdim 30 tane ovi +gebelik 5o kusur tlydi Bend e gayet iyi başka markalar 7 tanesi 83 tl felan bide freely gebelik testi sipariş verdim 40 tane oda 48 tl mi ne insallah basarili sonuc alırız
Tek mi gittin hastaneye :)amin kızlar çok sağolun❤
kız kardeşim ve annem var :)Tek mi gittin hastaneye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?