- 20 Şubat 2019
- 1.372
- 4.401
- 83
İnşallah siparişler elinde kalır yapma gereksini duymazsınYok daha ama sabah test yaptım çıkmadi
Ciddi mi? Benim vajinismus geçmişim var o yüzden tırsıyorum biraz.. Vajinal muayenede ultrason jeli olduğu için sıkıntı olmadı ama smear testinde o spekulum mudur nedir onu sokarken herhangi bir jel sürülmüyor sanırım, nasıl girecek o zaman oBence hiç korkmayın, siz iç kanama vs. tehlikeleri atlatmıştınız değil mi, onların yanında hiçbişey smear yaa ben hissetmedim bile
Inşallahİnşallah siparişler elinde kalır yapma gereksini duymazsın
30 yaş üstü olan herkese öneriyorlar.zaten şuan ücretsiz olarak sadece sağlık ocakları yapıyor.Kızlar gebelik öncesi smear testi yaptırmak gerekiyor mu acaba?
30 yaşındayım ben de.. Özelde yaptıracağım yaptırırsam zaten tamamlayıcı sigortam var. Karşılıyordur muhtemelen..30 yaş üstü olan herkese öneriyorlar.zaten şuan ücretsiz olarak sadece sağlık ocakları yapıyor.
Sonuç bir hafta içinde çıkıyorSonucun çıkması uzun mu sürüyor peki? Bir de vajinal ultrason gibi mi hissiyatı numune alınırken yoksa acıtıyor mu?
Ben de bu hafta yaptıracağım gerekli testleri de smear beni korkutuyor ya off..
Canım sağlık ocağında bakılabilecekler herhalde Tsh, ferritin/hemoglobin, d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri olabilir, ancak hastaneye gidersen fsh, lh, prolaktin, e2 hormonları, amh değeri, insülin direnci, HbA1c değerlerine de baktırabilirsin.Nelere bakıldığını biliyor musun peki cnm ohh cok şükür bi sıkıntı çıkmamış sende
Hadi hayırlısıBende kan verdim . 11,5 da çıkıcak sonucu
Onda da jel sürüyorlar merak etmeyinCiddi mi? Benim vajinismus geçmişim var o yüzden tırsıyorum biraz.. Vajinal muayenede ultrason jeli olduğu için sıkıntı olmadı ama smear testinde o spekulum mudur nedir onu sokarken herhangi bir jel sürülmüyor sanırım, nasıl girecek o zaman o
Valla hiç hatırlamıyorum o kısmı ama smeardan önceleri ben de korkuyordum ve yaptırmıyordum, sonra sormadan almış bir doktor, bitti bile demişti, farketmemiştim, sadece muayene ediyor sanıyodumCiddi mi? Benim vajinismus geçmişim var o yüzden tırsıyorum biraz.. Vajinal muayenede ultrason jeli olduğu için sıkıntı olmadı ama smear testinde o spekulum mudur nedir onu sokarken herhangi bir jel sürülmüyor sanırım, nasıl girecek o zaman o
Benimde demir eksikliğim kansızlığım yerlerde demişti doktor hamile kalmayı engelliyor mu ya onlarAslında çıktı talasemi taşıyıcı sı olduğum için tahmin etmiştim demir eksikliği çıktı ama sürpriz olarak İnsülin yüksek indirmek gerekiyor Muş işte bu ömrü hayatımda ilk defa çıktıdemir eksikliği önemliymis folat B12 magnezyum bir sürü şey saydı vallahi
Seamer test 5 senede bir yapılıyor benim doktorum sağlık ocağında yap aynı işlem gereksiz yere para verme deyince ben sağlık ocağında yaptım bizim sağlık ocağı hastane gibi olduğu için guvendim 5dk sürmedi.Sonuç bir hafta içinde çıkıyor
Can acıtan bir işlem değil
Kendinizi kasmatin yeter :)
Cinsel yönden aktif her bayanın yılda bir yaptırması gerekiyor
Doktorunuzu iyi araştırıp seçin ama
Ultrason cihazını kendim sokuyorum, onu da rica ederim artık kendim yaparım :)Onda da jel sürüyorlar merak etmeyin
Kendinizi kasmazsaniz canınız yanmaz :)
Keşke ben de o kadar rahat olabilsem. İnşallah sıkıntısız geçer bakalım..Valla hiç hatırlamıyorum o kısmı ama smeardan önceleri ben de korkuyordum ve yaptırmıyordum, sonra sormadan almış bir doktor, bitti bile demişti, farketmemiştim, sadece muayene ediyor sanıyodum
1 düşük yaşadım 6 haftaliktı ondan sonra planlı ve doktor denetiminde yaptım. Talasemi taşıyıcısı olduğumu 1.doğumdan sonra öğrendim okadar sene boşuna sıkıntı çekmişimBenimde demir eksikliğim kansızlığım yerlerde demişti doktor hamile kalmayı engelliyor mu ya onlar
Mutlaka kontrol altına al canımBenimde demir eksikliğim kansızlığım yerlerde demişti doktor hamile kalmayı engelliyor mu ya onlar
Fıss.. 0,100
Bndede kesin demir kansızlık cikacak bakalimAslında çıktı talasemi taşıyıcı sı olduğum için tahmin etmiştim demir eksikliği çıktı ama sürpriz olarak İnsülin yüksek indirmek gerekiyor Muş işte bu ömrü hayatımda ilk defa çıktıdemir eksikliği önemliymis folat B12 magnezyum bir sürü şey saydı vallahi
Saol cnm dahiliye ye aldim randevu bakalım ne cikacak sonuc sana atarim onceCanım sağlık ocağında bakılabilecekler herhalde Tsh, ferritin/hemoglobin, d vitamini, B12 vitamini, açlık şekeri olabilir, ancak hastaneye gidersen fsh, lh, prolaktin, e2 hormonları, amh değeri, insülin direnci, HbA1c değerlerine de baktırabilirsin.
Üzülme cnm herseyde vardir bi hayir önümüzdeki ay beklicez yine beraberFıss.. 0,100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?