- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
50 kiloyken insülin direncim çıktı benim de geçen sene.. Regl düzensizliğim ondan oluyormuş meğer.. 1 ayda çok düşürdüm. Sonra 8 ay boyunca ağzıma şeker, un vs sürmedim. Çok sıkı yaptım diyetimi.. Doktor çok şaşırdı 1 ayda sen bunu nasıl düşürdün diye.. İstikrar önemli, çevremdeki herkes ye ye ne olacak bir taneden demesine rağmen yemedim. Şimdi tekrar başlayacağım inşallah o diyetime.. O zaman çok sağlıklı hissediyordum kendimi, ayrıca demir eksikliğim de vardı ekstra ilaç kullanmadan onu da yükselttim. Çünkü demir ilaçları da insülin direncini etkiliyormuş. İlk aydan adetlerimi de düzenli olmaya başlamıştım. İlk bu ay bozuldu, onda da kist varmış o patlamış. Muhtemelen bu ara fazla şekerli tükettim ondan..Aslında çıktı talasemi taşıyıcı sı olduğum için tahmin etmiştim demir eksikliği çıktı ama sürpriz olarak İnsülin yüksek indirmek gerekiyor Muş işte bu ömrü hayatımda ilk defa çıktıdemir eksikliği önemliymis folat B12 magnezyum bir sürü şey saydı vallahi
Canım ben 3 ay önce düşük yaptım ondan önce ameliyat oldum doktora görünmek ne demek nerdeyse 3 yıldır her ay doktor yolundaydim şimdide düşükten sonra tekrar düşünelim dedik regl gecikti test yaptım yok kan verdim yok bı hafta sonra gideceğim doktora tekrar gelmezse bazı işlerimiz var eşimle o da bende çalışıyoruz anca o zaman gidebilecegim kilomda çok değil 2-3 kilo fazla var ama şuan gecikmeden dolayı onu bile veremiyorumDoktora gorundunuz mu ?
Fazla kilonuz varsa zayiflamaya calisin
Moralinizi de yüksek tutun
İnşallah en kısa zamanda gelir bebiş hayırlısıyla
54le ogrendim,yaklaşık bir ayda 55 oldum,neyse ki boyuma göre yine iyiYemeyi hiç sevmezken eve geliyorum canımın istediğimi güzelce yeyip, iki saat sonra birde eşimle akşam yemeği yiyorum.Kendime tez elden cekiduzen vermem şart.Yoksa kilo aldım diye dolanicam ortalıkta Senin yiyeceğin zamanları çok merak ediyorum ama Ne yersin ki o kadar hedef 100du
Ben yaptırdım sonucunu bekliyorumKızlar gebelik öncesi smear testi yaptırmak gerekiyor mu acaba?
Ben yaptırmadım kuzum .Kızlar gebelik öncesi smear testi yaptırmak gerekiyor mu acaba?
Normal kuzum onlarKızlar 1 saat önce eve geldik, ölü gibi yavrum yeni yeni ayılmaya çalışıyor başaramıyor altına kaçırıyor hep
Sonucun çıkması uzun mu sürüyor peki? Bir de vajinal ultrason gibi mi hissiyatı numune alınırken yoksa acıtıyor mu?Ben yaptırdım sonucunu bekliyorum
Allah korusun kanser ya da başka bir
rahatsızlığınız olabilir
Hamile kalmadan bunu ogrenmekte fayda var
Ben de bu hafta yaptıracağım gerekli testleri de smear beni korkutuyor ya off..Ben yaptırmadım kuzum .
Ben sadece sağlık ocagına gidip gebelik düşünüyorum onlarla ilgili kan testiy aparmısınız dedim . Kan değerlerine tsh b12 falan bir sürü şey baktılar.
Sonra kadındoğuma gittim . Göstersim değerlerin çok güzel . Sadece demirde sıkıntı vardı ona ilaç verdi .
1 sene deneyın olmazda gelin dedi ..
İyileşsin de her yere kussun yavrumNormal kuzum onlarkusadabilir bu gece ..
sabaha hiç bişeyi kalmaz
O haller insanı mahvediyor ama normal merak etme.. Muhtemelen kusacak da.. O da normal..Kızlar 1 saat önce eve geldik, ölü gibi yavrum yeni yeni ayılmaya çalışıyor başaramıyor altına kaçırıyor hep
Vallahi görsen haline acırsın tikkacım başından ayrılamıyoruzO haller insanı mahvediyor ama normal merak etme.. Muhtemelen kusacak da.. O da normal..
Ayyy kızz hadi inşallahBende kan verdim . 11,5 da çıkıcak sonucu
Kırmızı kart yemeğince , hoş testte çıkmadı bişi ama duramadım verdimAyyy kızz hadi inşallah
Hakkında hayırlısı canım inşallah gelmiştir bebisinBende kan verdim . 11,5 da çıkıcak sonucu
İnşallah..Hakkında hayırlısı canım inşallah gelmiştir bebisin
Bence hiç korkmayın, siz iç kanama vs. tehlikeleri atlatmıştınız değil mi, onların yanında hiçbişey smear yaa ben hissetmedim bileSonucun çıkması uzun mu sürüyor peki? Bir de vajinal ultrason gibi mi hissiyatı numune alınırken yoksa acıtıyor mu?
Ben de bu hafta yaptıracağım gerekli testleri de smear beni korkutuyor ya off..
Yok daha ama sabah test yaptım çıkmadiİnşallah..Seninde bugün dü gelen giden varmı?
@kucukbikadin sen ne durumdasın kuzum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?