canı ben hiçç anlamam sperm testindenBeni duyan yokmu
Hadi güzel habelrerle gellll ☺ benim sana içime doğan erkek, ama 2018 kız senesiydi sende 2018 de hamile kaldınbakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsinde ...
Annesi ne hissediyorsa o olur ama içine ne doğuyorsa o olur inşallah .. ❤
ayyy minnoş cinsiyet mi öğrenecekmiiş.. hayırlı haberle gel canımm.. sağlıklaa:)
Merhaba, herkese günaydın, testin bir kısmı henüz çıkmadı mı acaba, eksik gibi geldi banaBeni duyan yokmu
Ayyy çok sevindim beybi hadi gözün aydın
darısı sana olsun kuzumAyyy çok sevindim beybi hadi gözün aydın
Bilmiyorum canim dun verdikMerhaba, herkese günaydın, testin bir kısmı henüz çıkmadı mı acaba, eksik gibi geldi bana
Allaaaaaaaahhhhhhhh
Amiiin inşallah sağlıkla gelsinlerdarısı sana olsun kuzum❤ sağlıkla kucağımıza alırız insallah
Ayy hadi sağlıkla sıhatle gelsiii piremsesss
O zaman sonra birdaha bakın olmazsa, sıfır yazan yerler güncellenecek herhaldeBilmiyorum canim dun verdik
AllaaaaaaaahhhhhhhhValla biliyordum ay çok şükür prenses geliyor sağlıkla gelsin miniğimizz
çok teşekkür ederim kızlar darısı size hep dua ediyorumAyy hadi sağlıkla sıhatle gelsiii piremsesss
AYY GÖZÜN AYDIN OLSUN.. minnoşş sağlıkla büyüsün gelsin kuzumuz... maşallah
Aa tüh bilemedimçok teşekkür ederim kızlar darısı size hep dua ediyorum❤❤
Amin kuzum benim inşallahçok teşekkür ederim kızlar darısı size hep dua ediyorum❤❤
amin kuzum, dualarımdasın sana da nasip olsunAYY GÖZÜN AYDIN OLSUN.. minnoşş sağlıkla büyüsün gelsin kuzumuz... maşallah
evet ama beni tezler bu yöne ittiAa tüh bilemedim
Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzummm çok kız istyiodun rabbım nasip etti
Devlette yaptik 7 gun perhiz cok mu uzun acaba ben inanmiyorum devlete cok sorumsuzlar ozelde yaptirsakmi acabaO zaman sonra birdaha bakın olmazsa, sıfır yazan yerler güncellenecek herhalde
Beybi sizin oğlandan ne haberAmin kuzum benim inşallahMaşallah kızımıza var mı aklında gönlünde isim?
Canım herşey 0 mi çıkmış bu ne anlamadım benSlm arkadaslar esimin 6 gunluk perhiz ile cikan sperm sayimi ne olur anlayan arkadaslar yorum yapabilirmi
Evet 7 gün biraz fazla aslında, bir bekleyin olmazsa özelde 3 günlük perhizle verirsiniz sonraDevlette yaptik 7 gun perhiz cok mu uzun acaba ben inanmiyorum devlete cok sorumsuzlar ozelde yaptirsakmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?