valla hiiiiç yok desem yeridir. yeni nesil isimleri sevmiyorum sadece, lina fina kiki falanAmin kuzum benim inşallahMaşallah kızımıza var mı aklında gönlünde isim?
Bu ay sonuçlar güzel olur inşallah benim adetim bitti dün:)kuzum ben 2 gun geç oldum bu ay ya3 gun bizi ayıramaz
Evet canim enteresan degilmiCanım herşey 0 mi çıkmış bu ne anlamadım ben
Kuzum nasıl olsun yavrum dün ölü gibiydi yanından ayrılamadık yemiyor içmiyor sabaha anca kendine gelir gibi oldu bırakıp işe geldimBeybi sizin oğlandan ne haber
6 gun yeter dediler ama devlet kotu ya bilmiyorm daha cikmamistir belki ama 2.kez yapiyoruz testi daha oncede 0 cikti oradaki yazilarEvet 7 gün biraz fazla aslında, bir bekleyin olmazsa özelde 3 günlük perhizle verirsiniz sonra
Yaaa tahminler doğruymuş demekki canım yaa :) çok sevindim Rabbim kavuşmayı da nasıp etsin :)
amin amin hayırlısıyla canım. kız olsun çamırdan olsun demişler.. saten sende kız istiyodun Allah gönlüne göre verdi kuzu.amin kuzum, dualarımdasın sana da nasip olsun❤
evet ama beni tezler bu yöne itticidden hiç farketmiyor benim için ama kıza hep bi düşkünlüğüm var zaten
Yeni nesil isimlerden bende hoşlanmıyorum ayy zeynep çok güzel, eşine söyledin mi kız diyevalla hiiiiç yok desem yeridir. yeni nesil isimleri sevmiyorum sadece, lina fina kiki falanzeynep çok hoşuma gidiyor. birkaç tane var böyle
Ay ben de yaa çoğu çok saçma geliyo uyduruk gibivalla hiiiiç yok desem yeridir. yeni nesil isimleri sevmiyorum sadece, lina fina kiki falanzeynep çok hoşuma gidiyor. birkaç tane var böyle
Kız ne kadar pozitif enerjilisin ya ben sen gibi olamıyorum kırmızıları görünce direk düşüyorum :/aramızda 2 gün varrr nisan bzim ayımızzz olacakk kızlarrr :)
İnşallah toparlar canım bugün ilk günün ağırlığını atar hemenKuzum nasıl olsun yavrum dün ölü gibiydi yanından ayrılamadık yemiyor içmiyor sabaha anca kendine gelir gibi oldu bırakıp işe geldimDün pik gününü de değerlendiremedik kucağımıza yatmayınca ağlıyor diye mecbur yatağa aldık gece aklım hep onda
İdeali 3-4 gün diye biliyorum en fazla canım, çok uzun olması da hızı düşürebiliyor o nedenle6 gun yeter dediler ama devlet kotu ya bilmiyorm daha cikmamistir belki ama 2.kez yapiyoruz testi daha oncede 0 cikti oradaki yazilar
Elif de çok güzel o zaman düşünürsen benim hoşuma gidiyo :)valla hiiiiç yok desem yeridir. yeni nesil isimleri sevmiyorum sadece, lina fina kiki falanzeynep çok hoşuma gidiyor. birkaç tane var böyle
İnşallah kuzum valla gözüm hep saatte mesai bitsin diyeİnşallah toparlar canım bugün ilk günün ağırlığını atar hemen
Baktım senden bildirim gelmiş elim ayağıma dolandı senin profile filan girdim yorumuna bakıcam die kendi kendime kiziyom off hadi yaa diyeçok teşekkür ederim kızlar darısı size hep dua ediyorum❤❤
Ben de iyiyim canım iş güç uğraşıyoruz çok şükür çok sağolİnşallah kuzum valla gözüm hep saatte mesai bitsin diyeSen nasılsın?
Benım yegenımın adı zeynebYeni nesil isimlerden bende hoşlanmıyorum ayy zeynep çok güzel, eşine söyledin mi kız diye
Yeni yeni başlangıçların olsun canım inşallah bekletmeden gelir meleğinhuhu günaydınH E regli oldum canım tam düzeninde geldi :) 4 Nisan bat tarihim . Allahım inşallah kimseye yaşatmasın çalışmalar tüm hızıyla devam
7 gün çok olmus. Eşime 5 yıl önce yapıldı .Devlette yaptik 7 gun perhiz cok mu uzun acaba ben inanmiyorum devlete cok sorumsuzlar ozelde yaptirsakmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?