Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elçinin bebiş için kız diyor, ben onu te ne zamandan beri diyorum, çıkarsa benim tezim doğru kızlar çin takvimi değil ona göre

G gamzeli_bebis kuzu senden duymuştum çin takvimini bugun bu ay hamis kalirsam diye hesapladim hem japon hem rus hem çin takviminde erkek cıktı tabi Rabbim bilir ama doğruluk payı ne acaba bunun
canım hiç bilmiyorum ama görümcemin eltisi bi kızı bi oğlu var çin takvimine göre planlayarak yapmış
Allah nasip ederse olurrr ama bana cok mantıklı gelmiyo denk gelmiş olabilir

amin amin hayırlısıyla canım. kız olsun çamırdan olsun demişler.. saten sende kız istiyodun Allah gönlüne göre verdi kuzu.
erkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdi
Yeni nesil isimlerden bende hoşlanmıyorum ayy zeynep çok güzel, eşine söyledin mi kız diye
söylediim sevindi o da çok seviyor kızları zaten :)
Elif de çok güzel o zaman düşünürsen benim hoşuma gidiyo :)
evet o da güzel. ama çift isim koyarım gibi zaten
Baktım senden bildirim gelmiş elim ayağıma dolandı senin profile filan girdim yorumuna bakıcam die kendi kendime kiziyom off hadi yaa diye seni düşünemiyorum
içim içime sığmıyor sanki değişik bişeymiş parti yapanlar nasıl dayanıyosa
Benım yegenımın adı zeyneb ♥
Zeynep değil yalnız koyarsan o ayrıma dikkt et kuzum morcivertkedi
tabi ki. kuranda nasıl geciyorsa
Morci çin takvimini test etcem bacım kaç yaşındaydın sen? morcivertkedi
hamile kaldığımda 19. çin takvimi doğru bildi beni.
Kuzu kesen nasılsı senin ilk gittiğin ?
Yuvarlakmıydı morcivertkedi
kese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.
sen kazandın
Ayyyyy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yaaa. Grubun ilk minosumuz kiz demek
amiiinn darısı sana kuzum sizin de heyecanlrınıza ortak olalım burda

Insallah hemencik hamile kalirsin canim Rabbim hepimize nasip etsin. Ben kilo takibi yapmiyorum biraz gereksiz bir kiloda gebelige basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…