Kuzu kesen nasılsı senin ilk gittiğin ?Morci çin takvimini test etcem bacım kaç yaşındaydın sen?morcivertkedi
Bence yalan yaaG gamzeli_bebis kuzu senden duymuştum çin takvimini bugun bu ay hamis kalirsam diye hesapladim hem japon hem rus hem çin takviminde erkek cıktı tabi Rabbim bilir ama doğruluk payı ne acaba bunun
Gebe kaldığı ay kasımdı galiba kontrol ediyorum şimdi bakim takvim ne diyor?Yaşı 20 diye hatırlıyorum :)
Sen hiç denedinmi kuzum :)Bence yalan yaa
Adamın hangı spreminin gitceğini ne bilcek takvimler
Dur ben elçine de bakcamSen hiç denedinmi kuzum :)
Ayyyyy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yaaa. Grubun ilk minosumuz kiz demek
Ayyyyy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yaaa. ilk minosumuz kiz demek
canım hiç bilmiyorum ama görümcemin eltisi bi kızı bi oğlu var çin takvimine göre planlayarak yapmışG gamzeli_bebis kuzu senden duymuştum çin takvimini bugun bu ay hamis kalirsam diye hesapladim hem japon hem rus hem çin takviminde erkek cıktı tabi Rabbim bilir ama doğruluk payı ne acaba bunun
erkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdiamin amin hayırlısıyla canım. kız olsun çamırdan olsun demişler.. saten sende kız istiyodun Allah gönlüne göre verdi kuzu.
söylediim sevindi o da çok seviyor kızları zaten :)Yeni nesil isimlerden bende hoşlanmıyorum ayy zeynep çok güzel, eşine söyledin mi kız diye
evet o da güzel. ama çift isim koyarım gibi zatenElif de çok güzel o zaman düşünürsen benim hoşuma gidiyo :)
içim içime sığmıyor sanki değişik bişeymişBaktım senden bildirim gelmiş elim ayağıma dolandı senin profile filan girdim yorumuna bakıcam die kendi kendime kiziyom off hadi yaa diyeseni düşünemiyorum
tabi ki. kuranda nasıl geciyorsa
hamile kaldığımda 19. çin takvimi doğru bildi beni.Morci çin takvimini test etcem bacım kaç yaşındaydın sen?morcivertkedi
kese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.
sen kazandın
amiiinn darısı sana kuzumAyyyyy masallah Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah yaaa. Grubun ilk minosumuz kiz demek
Insallah hemencik hamile kalirsin canim Rabbim hepimize nasip etsin. Ben kilo takibi yapmiyorum biraz gereksiz bir kiloda gebelige basladimİnşallah kuzum aman benden söylemesi ama size 4 5 aya kadR ne kadar az alırsanız o kadar iyi :) son 3 ay aşırı iştahlı olunan dönem.
Benim oğlan 2 3 hafta önden gittiği için bana decavit falan bile vermedi dr lar iyice iştah açmasın diye. Normal sebze meyve ağırlıklı beslenmiştim. Hiç vitamin almamıştım gebelik boyunca.
Şimdi bende kg verme dönemindeyim gebe kalana kadar ne kadar kg versem kardır dedim :) oğluma 70 le hamile kalmıştım çünkü şimdi 63 e indim hamile kalana kadar 62 olsam da yeter :)))
Bunu bulmak içi ortak özel mesaja baktımkese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.
hangi tezlerden çıkardın kızı kuzumerkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdi
Kesem kız demiyor ama bende kız hissediyorum :)Elçinin bebiş için kız diyor, ben onu te ne zamandan beri diyorum, çıkarsa benim tezim doğru kızlar çin takvimi değil ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?