Cok sagol kuzum bilmiyorum ben erkek hissediyorum yaa aslinda ilk bebegim istiyordum hep ama sanki erkekmis gibi geliyor bana esim erkek istiyormus ilk cocuk olarak sanki onun duasi kabul olmus gibime geliyor tabi yinede Allah bilir saglikli hayirlu olsunda gerisi hic onemli degilerkek olsaydı da üzülmezdim zaten ama bu tezler beni heveslendirdi
söylediim sevindi o da çok seviyor kızları zaten :)
evet o da güzel. ama çift isim koyarım gibi zaten
içim içime sığmıyor sanki değişik bişeymişparti yapanlar nasıl dayanıyosa
tabi ki. kuranda nasıl geciyorsa
hamile kaldığımda 19. çin takvimi doğru bildi beni.
kese yuvarlak bebek sağda. bu tez de tuttu.
sen kazandın
amiiinn darısı sana kuzumsizin de heyecanlrınıza ortak olalım burda
Aşkım kese olayı nasıl oluyor mesela neye göre kız erkek diyebiliyoruz merak ettimKesem kız demiyor ama bende kız hissediyorum :)
İşk gebeliğimde denemiştim ama bu sefer bakmadımSen hiç denedinmi kuzum :)
Bende seninkini kiz hissediyorum yaaa morcininde kiz hissediyordum seninde kiz hissediyorumKesem kız demiyor ama bende kız hissediyorum :)
Kuzum diyorlarki 6-7 haftalardaki karından çekilen usglerde kese fasulse şeklindeyse bebek sola yerleşmişse erkek , yuvarlaksa bebek sağa yerleşmişse kız diyolar ..Aşkım kese olayı nasıl oluyor mesela neye göre kız erkek diyebiliyoruz merak ettim
Bende seninkini kiz hissediyorum yaaa morcininde kiz hissediyordum seninde kiz hissediyorum
hadi gözün aydın kuzum Rabbim sağlıklı bi şekilde senin gibi bi minnoş yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
Benimkine de baksan olur mu?Aşkım kese olayı nasıl oluyor mesela neye göre kız erkek diyebiliyoruz merak ettim
Ayy inşallah gebe kalırsam size hemen kese atayım o evrelere bir geleyim deKuzum diyorlarki 6-7 haftalardaki karından çekilen usglerde kese fasulse şeklindeyse bebek sola yerleşmişse erkek , yuvarlaksa bebek sağa yerleşmişse kız diyolar ..
istisnalar var ama çoğunluk buna uyuyyor .
İnşallah kuzumm inşallahhhAyy inşallah gebe kalırsam size hemen kese atayım o evrelere bir geleyim de
Hadi hayırlısı :)İşk gebeliğimde denemiştim ama bu sefer bakmadım
@Brrk bakmıs kız mış ♥
Yaşını bir de hamile kaldığın ayı söyle kuzum?Benimkine de baksan olur mu?
Insallah saglikla kucagimiza almak nasip olurİnşallah ♥ sağlıkla olsunda farketme
Amiiinnn amiiinnInsallah saglikla kucagimiza almak nasip olur
25 yasindayim ocakta hamile kaldimYaşını bir de hamile kaldığın ayı söyle kuzum?
Kuzum son adet tarihin aralıkmış, erkek çıkıyor seninki nasipse25 yasindayim ocakta hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?