- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Canım benim reflu gastrit kansizlik hipotiroidi safra kesesi taşı varanlayacağın bayağı bir rahatsızlığım var. Psikolojik sıkıntılarıma deginmiyorum bile. Bunlar engel mi bilmiyorum ama bazen çocuk yapmayım diyorum hastalıktan dolayı. Bazen de öyle hevesleniyorim ki anlatamam.
Olur yoldaş olalım tabii ki senin de var mı herhangi bir rahatsızlığin?
Ayy allahım beterinden korusun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım yaİnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bir bebişBen de bugünlerde hastalıklarla uğraşıyorum. 1 hafta önce yumurtalık kistim patladı, çok şükür ameliyat gerekmeden atlattım. Bugün de kontrole gittiğimde idrarda tehlikeli zor bir bakteri üremiş epey fazla, hemen yatış yaptırdılar. Ve baktıkları 40 ilaçtan 38ine karşı dirençli, yarın uygun ilacı getirtip tedaviye başlayacağız. Çok sancım oluyor, idrarda yanma vs. 20 gün önce de bu sebepten antibiyotik kullanmıştım, meğer ona dirençli olduğu için daha da güçlendiriyormuş
Çok geçmiş olsun canım ya insaAllah çabucak atlatırsın Rabbim şifa versin.İnşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bir bebişBen de bugünlerde hastalıklarla uğraşıyorum. 1 hafta önce yumurtalık kistim patladı, çok şükür ameliyat gerekmeden atlattım. Bugün de kontrole gittiğimde idrarda tehlikeli zor bir bakteri üremiş epey fazla, hemen yatış yaptırdılar. Ve baktıkları 40 ilaçtan 38ine karşı dirençli, yarın uygun ilacı getirtip tedaviye başlayacağız. Çok sancım oluyor, idrarda yanma vs. 20 gün önce de bu sebepten antibiyotik kullanmıştım, meğer ona dirençli olduğu için daha da güçlendiriyormuş
Ayy allahım beterinden korusun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun inşallah canım ya
Çok sağ olun kızlar, Allah kimseye yaşatmasın çok kötü..Çok geçmiş olsun canım ya insaAllah çabucak atlatırsın Rabbim şifa versin.
Bence de erkekOo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Kızlar sanki çizgi var gibi insallah yanılmıyorumdur
Aaaa kuzumm hoşgeldinn senı burda görmek ne güzel gel gel dedim sonunda geldin dmeekkMerhaba kizlar hepinize iyi aksamlarRabbim herkesin gonlune gore versin, insallah isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
H E bodoslama girdim topigine kuzum
4olduBende erkek diyorum sanaa
merhaba aramıza hoşgeldin . Rabbım evladınızı bağışlasın . İstediğiniz zaman diğer evladınıza da kavsuursunuz inşallhBen de 2020 için araniza katılmak istiyorum. Seneye düşünüyorum gebeliği çünkü birkaç sağlık sorunum var onları halletmem lazım öncelikle. Hayırlısı Allah tan inşallah ikinciyi nasip eder kuzucuguma kardes olarak.
Hoş bulduk amin inşallah hepimiz canim❤❤merhaba aramıza hoşgeldin . Rabbım evladınızı bağışlasın . İstediğiniz zaman diğer evladınıza da kavsuursunuz inşallh ♥
deli ya
Oyle oldu surekli onume cikiyordu topik, bir girip sansimi deneyeyim dedimAaaa kuzumm hoşgeldinn senı burda görmek ne güzel gel gel dedim sonunda geldin dmeekk ♥♥
deli ya
o zaman bilenlerin profiline mesaj yazıyosun var mıyız
Senin icin tahmin yapiyorsak ben kiz diyorum
Hemencik bir bat taeihi alayım o haldeOyle oldu surekli onume cikiyordu topik, bir girip sansimi deneyeyim dedim
Sans getirir belki bana da
sen bilirsen bende sana yazarımTamam açıklanınca hepinize bir mesaj yazıcam
Ozaman senıde eklıyorumSenin icin tahmin yapiyorsak ben kiz diyorum
Havucun yararı nedirO zaman ben havuca devam edeyim bide prolaltin çıkmasın. Teşekkür ederim bilgi icin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?