14 günYumurtlamadan kac gun sonra testte cikar
Kesinlkle canım sonuçta sıkıntı yoksa neden sık sık gidiceksin boşuna boşver stres yapmaman daha iyi ❣Ay ne bilim benımkı normalde her hafta çağırırdı şaşırtrı benı
Herşey normal ki istemedi bilmşyorum bide ben stres yapıyorum diye buyuk ıhtımalle
Ben de gördüm sankiKızlar sanki çizgi var gibi insallah yanılmıyorumdur
2 gün var bataBen de gördüm sanki
Adetiniz gecikti mi
Bende erkek diyorum sanaaOo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Bana da erkek gibi geliyor nedenseBende erkek diyorum sanaa
Ben kız diyorum.Oo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Bana da 14 dediler canımYumurtlamadan kac gun sonra testte cikar
Benim de 2020ye kaldı sanırım. Yoldaş olabiliriz :) Nasıl sağlık sorunların var canım?Ben de 2020 için araniza katılmak istiyorum. Seneye düşünüyorum gebeliği çünkü birkaç sağlık sorunum var onları halletmem lazım öncelikle. Hayırlısı Allah tan inşallah ikinciyi nasip eder kuzucuguma kardes olarak.
Evet canım gözüküyor bi çizgiKızlar sanki çizgi var gibi insallah yanılmıyorumdur
Cnm evlwndikten sonra 11 kilo aldm (57den 68e ciktim) ve hala veremedim. Bence cok guzel bisey istahin olmamasi, ben yedikce mutlu oluyorum reamenEhehe o neden kiya benimki doğru diyor yemekle hiç alakam yoktur ama bebek istediğimden beri yemekle barıştım hayatımda ilk defa dün brokoli yedim sebze yiyorum et yiyorum geven keçiboynuzu pekmezi aldım eşime yediriyorum kendimde yiyordum adam şok geçirdi sen ölmez yemezsin diyor deizm ne yapım bebeğim için yemek zorundayım gelsin ona sorcam zaten yemedegimiz şey kalmadı diyor pf el mecbur çok zor işlermiş yahu ben ne güzel evlenince isteyince hemen olur sanırdım hiç etraftan da duymazdım böyle şeyler garip valla
Bende gordumKızlar sanki çizgi var gibi insallah yanılmıyorumdur
Canım benim reflu gastrit kansizlik hipotiroidi safra kesesi taşı varBenim de 2020ye kaldı sanırım. Yoldaş olabiliriz :) Nasıl sağlık sorunların var canım?
Aynen ya yemekle avunan bir insanım ben. O derece yani.Cnm evlwndikten sonra 11 kilo aldm (57den 68e ciktim) ve hala veremedim. Bence cok guzel bisey istahin olmamasi, ben yedikce mutlu oluyorum reamen
Olur yoldaş olalım tabii ki senin de var mı herhangi bir rahatsızlığin?Benim de 2020ye kaldı sanırım. Yoldaş olabiliriz :) Nasıl sağlık sorunların var canım?
Ben de gördüm silik bir çizgi cnm.Kızlar sanki çizgi var gibi insallah yanılmıyorumdur
Bana kız gibi geliyor.Oo erkek diyen 3 oldu
Bakalım kimler bilcek
Hadi ya seninde mi öyle oldu ama benim biraz daha uzun sürdü 4 gün adet 4 günde leke geldi yarında gelir muhtemelen yinede yarın gelirse bir doktora goruneyimAynı sorunu bende yaşadım bu ay normalde benim adetim üç gün sürer ilk gün lekeli oldum ikinci gün hafifkanama oldu ucuncu gün pembe turuncu arası oda peçeteyle sürdükçe geldi normalde gün biterdi ama iki gün daha devam etti o sekilde bugün hiç gelmedi allaha şükür sabah abdest almıştım büyük ihtimalle mevsim değişikliğinden oluyor heralde yada insallah hazırlık yapıyorlardır diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?