kızlar benH E nin erkek
nedemistimkibenn in kız
hissediyorum @morcivertkedi yi tutturdum bakalım sizde tutcakmı
Kiz geliyo canimYaa morcinin cinsiyet belli mi ? Kız mı oğlan mı? Ne çok kaçırdığım yazı olmuş:)
Olduk kuzum hepimiz fıss11.03 tarihli batlar varmış ama yeni bat da yok testte yok kızlar ne kaçırdım ben
E Eslem91 @kucukbikadinMinik_ceylo @Hasretim42 sizlerin 11.03 imiş
@Vuslat ne zaman canm seninde bugün bat ama test yaptin mi
Hepimiz aynada tükürelim kendimizekızlar şaka maka koskoca ay hiçbirimizden bişi çıkmadı
@kucukbikadin @Maria26 @can09eMinik_ceylo @efuulimm
yazıklar olsun bize
Bende istiyorum pro olmakama prolarda
ben pro değilimmm
zormu pro olmakkk bende olam bariii50 tl sanırım ama uğrastırıcımı yani kredi kartıyla falan hallediliyomu
Cnm ben regl oldum bugun 4. Günum yarin klomene başlıyorum yine
Bende düşünmemeye çalışıyorum ama bat yaklaştıkça heyecan sarmıyor değilHer ikisini de denedim yine fos yine tırt.. Artık ne düşünsem diye de düşünmüyorum
Insallah kuzum bu ayda olmazsa daha birakcam zatenNisan bizim ay'ımız olsun inşAllahh canım
Nasıl yapacağım onuRica ederim canm, incir kürü de yumurta oluşturuyor deneyebilirsin
Olduk kuzum hepimiz fıssnisana bakacağız artık
Bende düşünmemeye çalışıyorum ama bat yaklaştıkça heyecan sarmıyor değil
Insallah kuzum bu ayda olmazsa daha birakcam zaten
Kazayla hamile kalanlara hastayım ya vallaBat yaklaşınca bence herkeste oluyodur olmuyo diyene inanmam
Nasıl yapacağım onu
Kazayla hamile kalanlara hastayım ya valla
Insallah kuzum bu mubarek aylarin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucagını tez zamanda doldursunOlur insallah kuzum
Bende nasıl tutturuyorlar o günü ben nasıl bulamıyorumKazayla hamile kalanlara hastayım ya valla
Hepimiz aynada tükürelim kendimize
aynen ya tükürmemz gerekBende istiyorum pro olmak
Insallah kuzum bu mubarek aylarin yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin kucagını tez zamanda doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?