Allah razı olsun kuzum okurum tabi hergün mü okumam gerekiyorAmiiinnnn canımm çok çok aminnn Rabbim duysun sesimizi
Bak bi dua var atayım oku okuyabildiğin kadar. Regl iken de okunuyormuş.
Merhaba, B12’yi yükseltmek için ilaç verir tahminim doktor, onun dışında kolesterol biraz yüksek, onun için de yürüyüş-spor öneriliyor, bir de tsh biraz yüksek galiba ama benim o konuda çok bilgim yok, doktor daha iyi yorumlar.Kızlar sonuçlarım bakabilir misiniz
Arkadasima annesi denizde hamile kalmisKazayla hamile kalanlara hastayım ya valla
Allah razı olsun kuzum okurum tabi hergün mü okumam gerekiyor
Merhaba, B12’yi yükseltmek için ilaç verir tahminim doktor, onun dışında kolesterol biraz yüksek, onun için de yürüyüş-spor öneriliyor, bir de tsh biraz yüksek galiba ama benim o konuda çok bilgim yok, doktor daha iyi yorumlar.
Selam canım, baktım tabi ki ama bu sadece tam kan sayımı sayfası galiba, diğer vitaminler vs. başka bir sayfada mı?Benim sonucuma da bakabilir misin
Doktor sorun yok demişti geçen ay ama
Cok saol kuzum senin cvbini bekliyordum b12 icin ilac verdi diger degerlerin normal bi sıkıntı yok dediMerhaba, B12’yi yükseltmek için ilaç verir tahminim doktor, onun dışında kolesterol biraz yüksek, onun için de yürüyüş-spor öneriliyor, bir de tsh biraz yüksek galiba ama benim o konuda çok bilgim yok, doktor daha iyi yorumlar.
Rica ederim canım, o zaman sen ilacı kullanıp duuma bakarsın birkaç ay sonra olmazsa, inşallah vesile olurCok saol kuzum senin cvbini bekliyordum b12 icin ilac verdi diger degerlerin normal bi sıkıntı yok dedi
Tamam kuzum temizlenince okucam insallah boyle bisey okuyamiyorum ben icime sinmiyorOkuyabilirsen hergün oku canm şartı yok hergün okunacak 2 günde 1 okunacak haftada 1 okunacak gibi.
Ay amin insallah cnm dua et ne olur sizin duaniz kabul olurmusRica ederim canım, o zaman sen ilacı kullanıp duuma bakarsın birkaç ay sonra olmazsa, inşallah vesile olur
Evet zaten eskilere ovulasyon testi fln diyince cok sacma geliyorYok artık
eskilere yumurtlama günüde saçma geliyorEvet zaten eskilere ovulasyon testi fln diyince cok sacma geliyor
Bende öğle arasının geçmesini bekliyorum..Cok saol kuzum senin cvbini bekliyordum b12 icin ilac verdi diger degerlerin normal bi sıkıntı yok dedi
3 ay uygulanıyormus zaten cnm durumuna göre aşılama da verebilir bazı doktor hemen aşılama diyorBende öğle arasının geçmesini bekliyorum..
kesin banada klomen vericek yine
Geçen ay önermişti.. deneyebiliriz diye..3 ay uygulanıyormus zaten cnm durumuna göre aşılama da verebilir bazı doktor hemen aşılama diyor
HahahaBende bendeBenim annemde küçük kardeşime kazayla kaldı şimdi adeti geciktiği zaman korkuyo sen ol da regl ben olmayım diyorum
İnan bende bulamıyorum gün kaçırmamak için hergün dener oldukBende nasıl tutturuyorlar o günü ben nasıl bulamıyorum
Bende ağustos ayında hamile kaldığımda tatildeydik denizdeydim hepArkadasima annesi denizde hamile kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?