arada bende bakıyorumKızlar topik bugün durgun sanki biraz nasılsınızz??
valal yaaaa yarın birileri test yapsa bariiiiYok ki bugün bir doktora gidenimiz, hcg yapanımız, kız gündem yaratalım az canlanalım napsam
ben kusmalardayımKızlar topik bugün durgun sanki biraz nasılsınızz??
Ben sana kıyamam ya perişan oldu miden kuzum benim tuzlu şeyler yemeye çalış aç bırakma sakın kendiniben kusmalardayım
Bugun mercımet köftesı ıstedı bıraz canım yapayım dedım evdekı eksıklerı aldım geldım.. Evde oldugunu sandıgım bir urun yokmus yaomaktan vazgeçtım şuan yatıştayım keyfım gelse de namaz kılsam dıye bakıyorum :)
Benim de daha var ya tee 27 sivalal yaaaa yarın birileri test yapsa bariiii
ah benim bat yakın olsaaa dizerdim peş peşe testleri
Ben hcg yaptim beyaz carsaflarim kadar tertemizYok ki bugün bir doktora gidenimiz, hcg yapanımız, kız gündem yaratalım az canlanalım napsam
senin testte vardı sanki bi çizgiBen hcg yaptim beyaz carsaflarim kadar tertemiz
ay canım benımmBen sana kıyamam ya perişan oldu miden kuzum benim tuzlu şeyler yemeye çalış aç bırakma sakın kendini
Bende ne zaman bir şey yapmaya kalksam evde var diye başlarım işe, işin ortasında markete giderimYakın olsak eve gidince yapar getirirdim ben sana
Kaç gün vardı bata canım?Ben hcg yaptim beyaz carsaflarim kadar tertemiz
Ayyy bende çıkmazsa sana sevinirim unutur giderim kendiminkini, fotoğraf getir bizee27sinde devlette randevum var
Yok canm ben atmadim hic batimida bilmiyorum net olarak yumurtlama gununu baz alirsam 17si her zaman tutan takvimim 21i gosteriyor. Ins 21dir ve gostermesi icin erkendirsenin testte vardı sanki bi çizgisenden umutluyum
Bana kalsa ben beklerim valla, bilen bilir tek çizgiden ödüm kopuyor
ama bi test vardııı sen diye kalmış aklımda allah allah hatta snra batına baktım 7 gün var daha iyi çıkmış dedim kız ben bunadımmıYok canm ben atmadim hic batimida bilmiyorum net olarak yumurtlama gununu baz alirsam 17si her zaman tutan takvimim 21i gosteriyor. Ins 21dir ve gostermesi icin erkendir
kız ben gene hiç korkmuyom en azındn biliyom gelip gelmiceğini.Bana kalsa ben beklerim valla, bilen bilir tek çizgiden ödüm kopuyorgeçen ay test yapamadan kırmızılar geldi bu ay 25inde yaparım valla gelecekse o tarihe kadar gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?