- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Bence regl olmazsanız 3 gün sonra tekrarlayinEveet şimdi bir klasik olarak akşama kadar gidip gelip teste bakar kör olurum
Hadi ya :/ neyse o zamanH E Elçin'im soz sende sen anlat biliyosundur :)
Yeni çay içtim testi ne zaman yapsam ki :)Bende yeni yükledim epostayla giriş yaptım kabul yükleme yaptın zama parayliyi istemiyor cnm prim diye geçiyor o akıllı teşhis zaten sen yükleyeceğin zaman manuel kayıt de
Aynen tatlım döngünü geçsin en azından sende çift çizgiyi görürsün umarımDöngüm 35 günde normalde. Yarın gelmesi lazım normalde. Eğer gelmezse bir kaç gün bekleyip yapayım o zaman.
a
aminnnn canım benim inşalalhhhh :) allahtan ümit kesmek olmaz bu ay olmazsa önümüzde bisürü ay var:)
Bence regl olmazsanız 3 gün sonra tekrarlayin
Sikmayin canınızı .belki de vardır
Acaba bir tane de erken testlerden mi yapsan iz?İnşallah eğer öyle olursa şuan da saçma gelen belirtilerimi yazıcam :)
Acaba bir tane de erken testlerden mi yapsan iz?İnşallah eğer öyle olursa şuan da saçma gelen belirtilerimi yazıcam :)
Erken testler bence para tuzağı .Acaba bir tane de erken testlerden mi yapsan iz?
İmza :Bata 5 ya da 8 kala evdeki normal testi yapmamak için kendini zor tutan bilinçli mantıklı forumcu
Ay gaza getirmeyin beniErken testler bence para tuzağı .
Ben 5 tl kik testlerle öğrendim hemde 7-6 gun varken
Yok yok acele etmeyin benım evde 30 tane vardıAy gaza getirmeyin beni
Yapsam mı test
Evde bir tanecik var
Aynen yaa tam para tuzağıErken testler bence para tuzağı .
Ben 5 tl kik testlerle öğrendim hemde 7-6 gun varken
Erken test alcağınıza freely alın :)Aynen yaa tam para tuzağı
O yoktu bende ama labo da gayet iyi göstermişti, ondan önceki predictorlere falan verdiğim paralara yazık oldu resmenErken test alcağınıza freely alın :)
Çok hassas :)
Bende ikinci gebeliğinde labo da öğrendim biliyonuz :)O yoktu bende ama labo da gayet iyi göstermişti, ondan önceki predictorlere falan verdiğim paralara yazık oldu resmen
İnşallah ev almak nasip olur canım ♥♥
Oh çok şükür gözünüzaydın ♥
Aynen canım yumurtlamayı bilince çıkıyor zaten varsa da yoksa daBende ikinci gebeliğinde labo da öğrendim biliyonuz :)
Yumurtlamayı tam bildiğim için çok erken öğrendim:)
Bizde bundan 3 yıl önce giriştik o işe :)Canımın içi Allah razı olsun inşallah nasibimizde vardır
Acaba bir tane de erken testlerden mi yapsan iz?
İmza :Bata 5 ya da 8 kala evdeki normal testi yapmamak için kendini zor tutan bilinçli mantıklı forumcu
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almak nasip olsun☺Çook stres yapıyordum kalp sesini duyamadım diye ama çok şükür bugün kalp sesini duyduk bir hafta geriden geliyormuş geç döllenme olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?