Testi yaptım bekliyorum bişey çıkmadı :) ismi artı med daha önce deneyen varmı
5-10 dk içinde çıkması gerek kuzum10 dk bekliyorduk dimi
bat ne zamandı ?10 dakikanın sonunda tertemiz bir tek çizgi :)
5-10 dk içinde çıkması gerek kuzum
yokmu hala bişiiii
bat ne zamandı ?
yaaa sanki ince bi çizgi var gibi ama bat yarınsaaa olsaydı bugun daha belli bişi çıkardıMalesef canım
yaaa sanki ince bi çizgi var gibi ama bat yarınsaaa olsaydı bugun daha belli bişi çıkardı
sende bizimle nisanı bekliceksinnnn galiba
ama adetlerin düzensiz yumurtlaman düzensizse. adet olana kadar umut var hala:)
Hehe benim çöpe attığım teste bile gidip bakmışlığım varEveet şimdi bir klasik olarak akşama kadar gidip gelip teste bakar kör olurum
İnşallah ev almak nasip olur canımGünaydın canlarııımİnşallah güzel haberler alacağımız bir haftanın başlangıcı olsun Bizde eşimle ev alabilmek için bir işlere kalkışıyoruz nasipse dua edin dün bütün gün onunla uğraştık
Oh çok şükür gözünüzaydınÇook stres yapıyordum kalp sesini duyamadım diye ama çok şükür bugün kalp sesini duyduk bir hafta geriden geliyormuş geç döllenme olmuş.
Benimde iki gün geç bitti gerçi kanama değil.lekelenme olarak yaşadımGünaydınlar.. reglim dün bitmesi gerekiyordu hala devam ediyor
En son reglin 13.gunu ilişki olmuştuAllah bağışlasın.... İnşallah hep beraber
Kızınıza yumurtlama öncesi mi hamile kalmıştınız ?
Gözünüz aydınÇook stres yapıyordum kalp sesini duyamadım diye ama çok şükür bugün kalp sesini duyduk bir hafta geriden geliyormuş geç döllenme olmuş.
aminnnn canım benim inşalalhhhh :) allahtan ümit kesmek olmaz bu ay olmazsa önümüzde bisürü ay var:)Canım yaa sağol yorumun için :) tatlı tatlı ümit dolu konuşmuşsun. :) İnşallah hepimiz için nisan ayı hayırlı olur.göbüşlerimize de bahar gelir
Amin kuzumAminnn canm inşAllah hepbirlikte güzel haberler iletelim sırayla
Kaçıncı günündesin canm ? Belki daha erkendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?