Bence yükselişe şimdi gecicek canım..Yani birkaç güne doruk olur diyorum.
Öncesinde dalgalanma bende de oluyordu
Kuzum fermometer uygulamasından mı yapiyosun bunu banada anlatır mısın ya :)) ben baktım ücretli diyordu yıllık 500tl:)
Hadi ya :/ neyse o zamanEvett femometer canm ilk yükleyip girince facebook ile bağlan yaptım sanırım böyle oldu vallahi hatırlamıyorum tamAma önceden bende yapamıyordum sildim yeniden yükledim:)
Valla açıklayıcı anlatamam çünkü benım femometer hanılelik takvımıne döndü değişti .Hadi ya :/ neyse o zamanH E Elçin'im soz sende sen anlat biliyosundur :)
Pc ye geçince eklerim canım .H E Sen hamilemisin bacım hayırlı olsun Allah sağ salim kavuştursun cinsiyet bellimi? Beni de listeye eklermisin bat 26 Mart
Hadi ya :/ neyse o zamanH E Elçin'im soz sende sen anlat biliyosundur :)
Kurcalamk lazım kuzum ya bende öyle denyie denşye yaptım :)Evet kullanıyor kendisi bana da anlatmıştı manuel giriş yap felan demisti ama o zaman da olmamıştı bende sildim yükledim sildim yükledim hep
Pc ye geçince eklerim canım .
Çok şükür hamileyim . Daha belli değil daha minnapız 8+5 haftalığız :)
Darısı size inşallah
Daha ilk denememizdiKaç aydır deniyosun? Erken olmak ne güzel bat için fazla beklenmiyor o zaman
Ben en az 1 hafta gecikme olmadan test yapmam çünkü çıkmayınca çok üzücü oluyor...ha ama eğer o gün gelmeden kendimde olağanüstü bi değişiklik hissedersem yapabilirim
Bende de garip şeyler olduİnşallah canım hala yok kasıklarım sızlıyor sanki bu ay farklıydı ama belki de ben farklı yaptım ne olacak bu halim
beklemedeyizzzzz hadi inşallah çıakrrrrrEvet bugün yapmayı düşünüyorum sabah namazından sonra lavaboya gitmedim test yapabilmek için :)
Daha ilk denememizdi
Bir kızım var 38 aylik
O,ilk denemede olmuştu
Yine olmaz sanırım aynı şey
İnşallah güzel haber alirsiniz
Benımkide fasulye gibi bakalım görücez artık doğrumu değil mi :)Amin amin inşallahbazı rivayetlere göre kesenin şeklindende cinsiyet ipucu verebiliyor ama ihtimal tabi kesin tutmaz kesenin ilk şekli fasulye gibi enlemesine olunca daha çok erkek oluyor şahsen bende öyle olmuştu ablamınkide fasulye şeklindeydi o da erkekti görümceminde öyleydi o da erkek yuvarlak şekilde olunca kız ihtimali yüksekmiş
Hayırlısı olsun inşallah
Benımkide fasulye gibi bakalım görücez artık doğrumu değil mi :)
Hala prenses geliyor diyorumBenımkide fasulye gibi bakalım görücez artık doğrumu değil mi :)
Aynen ben de katılıyorumHala prenses geliyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?