- 13 Mart 2019
- 16.326
- 64.166
- 598
Yok yok acele etmeyin benım evde 30 tane vardı
Bitsin diye yapıyırdum
7 gün varken 5-6 saat sonra çıktı ..
diğer günler hemen çıkmıstı 1 dk içinde ..
Maşallah kuzum benimBizde bundan 3 yıl önce giriştik o işe :)
Rabbım nasip etti :)
10 yıllık krediye girdik ama 2.5 yılda bitirdik borcumuzu çok şükür .
Rabbım isteyen herkese nasip etsin
aaa eline sağlık çok güzel o tarif benimki bayılıyornabr canımmm önümüzdeki ay hiç gelmiceklerrr inşallah :)
senin yarışmadaki kurabiye tarifini yaptım bu aradaherkes beğendi ben yemedim diyetteyim diye
benimde öyle canım lekelenme ped takacak kadar bile değilBenimde iki gün geç bitti gerçi kanama değil.lekelenme olarak yaşadım
Teşekkür ederimHayirli olsun canim saglikla kucagina almak nasip olsun☺
TeşekkürlerGözünüz aydın
Hadi inşallah kuzum rabbım kimseye muhtaç etmeden ödemenizi nasip etsinMaşallah kuzum benimRabbim bize de nasip etsin inşallah, ev kira olunca çok zor bir de bebiş gelirse bırakıp bırakıp işe gitmek istemiyorum. Bizde daha araştırma halindeyiz ay sonu 8 yıllık borcun altına gireceğiz inşallah
Simdi sana kesin yok o zaman diyebilir miyiz acaba? Yum.gununu biliyor musun? Bata kac vardi epeydir takip edemedim.Evet dayanamadım evdeki bir tanecik testimi yaptım
Negatif
Aa zamanla alışıyodun valla ben eski halini unuttum nerdeyse :)Bu arada site galiba yeni tasarım yapmış ama maalesef beyenemedim
Kesin yok diyemeyiz benceSimdi sana kesin yok o zaman diyebilir miyiz acaba? Yum.gununu biliyor musun? Bata kac vardi epeydir takip edemedim.
Belki zamanla alışırım ben drAa zamanla alışıyodun valla ben eski halini unuttum nerdeyse :)
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?