hamurlu şeyler mi yedin :) benim de öyle bu saat civarlarında uyku basar :)kızlar bugun ayakta uyuyorum yaaaa
kahvede içtim ayılamadım
yooo yemedimmm haftasonu hiç dinlenemedim gezmekten temizliktenhamurlu şeyler mi yedin :) benim de öyle bu saat civarlarında uyku basar :)
Allahın iznyle vardr hiç düşnmeSağol canım amin inşallah ben de 7 ay uğraştım sonunda oldu
saol canım ben aslında dk.a gitmeden emin olamıyorum
heee gezdiğinden o zaman :) sabah deneyin o vakit :)yooo yemedimmm haftasonu hiç dinlenemedim gezmekten temizlikten
bugunde malum pazartesii sendromu.
akşamada dinlenemicem bi arkadaşa oturmaya gidcez.
pufff eşimde gececi bu hafta 12de gelcekk o saatten sonra bu yorgunlukla nası çalışma olcakkkk onu hiç bilmiommm
hepte yumurtlama haftası gece vardiyasına geliyo be
yooo yemedimmm haftasonu hiç dinlenemedim gezmekten temizlikten
pufff eşimde gececi bu hafta 12de gelcekk o saatten sonra bu yorgunlukla nası çalışma olcakkkk onu hiç bilmiommm
Biizmde pik günü yatılı misafirimiz gelmiştiyooo yemedimmm haftasonu hiç dinlenemedim gezmekten temizlikten
Ay canım tesadüfe bak, şimdi iyiler değil miBizim de 3 4 ay hep sorun çıktı o zamanlardaDüşün yani bir de söylüyordum önceden su hafta aramayın diye. En son ablam aradı, eniştem rahatsızlanmış yoğun bakıma kaldırıldı falan.
bakcaz artık bi şekil olcakheee gezdiğinden o zaman :) sabah deneyin o vakit :)
Ay canım tesadüfe bak, şimdi iyiler değil mi
ayy sizin daha kötüymüşş. geçmiş olsun umarım iyidir enişten:)Bizim de 3 4 ay hep sorun çıktı o zamanlardaDüşün yani bir de söylüyordum önceden su hafta aramayın diye. En son ablam aradı, eniştem rahatsızlanmış yoğun bakıma kaldırıldı falan.
ama sennn yapcagını yaptın bak bebiş geldiBiizmde pik günü yatılı misafirimiz gelmişti
İyi canım geçti gitti şükür. Valla oluyor aksilikler, 3 hafta bir şey olmaz, o hafta su kesilir, mesai olur, hastalık olurayy sizin daha kötüymüşş. geçmiş olsun umarım iyidir enişten:)
ciddende ama bişiler denk geliyor.
bizim bir ay tam yumurtlama haftasında apartmanda 4-5 gün sular kesildi çalışma vardı
Kaçırırmıyımama sennn yapcagını yaptın bak bebiş geldi
sıra bizde
Ben testleri de netten toplu aliyorum 10'lu 20'li sekilde baya bir goturuyor beniKızlar 5 tl lik testler 7 tl olmuş
hiç sormaaaİyi canım geçti gitti şükür. Valla oluyor aksilikler, 3 hafta bir şey olmaz, o hafta su kesilir, mesai olur, hastalık olur
benimde kocayı yakalamam lazım bu gece uyumayıpKaçırırmıyım
Aslaa affetmem :))
En mantıklısı öyle zaten, 10 tanesi 15 TL mi ne görmüştüm en sonBen testleri de netten toplu aliyorum 10'lu 20'li sekilde baya bir goturuyor beni
Ya çok tatlısın, hadi bakalım inşallahbenimde kocayı yakalamam lazım bu gece uyumayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?