Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamurlu şeyler mi yedin :) benim de öyle bu saat civarlarında uyku basar :)
yooo yemedimmm haftasonu hiç dinlenemedim gezmekten temizlikten
bugunde malum pazartesii sendromu.
akşamada dinlenemicem bi arkadaşa oturmaya gidcez.
pufff eşimde gececi bu hafta 12de gelcekk o saatten sonra bu yorgunlukla nası çalışma olcakkkk onu hiç bilmiommm
hepte yumurtlama haftası gece vardiyasına geliyo be

heee gezdiğinden o zaman :) sabah deneyin o vakit :)

Bizim de 3 4 ay hep sorun çıktı o zamanlarda Düşün yani bir de söylüyordum önceden su hafta aramayın diye. En son ablam aradı, eniştem rahatsızlanmış yoğun bakıma kaldırıldı falan.

Biizmde pik günü yatılı misafirimiz gelmişti

Ay canım tesadüfe bak, şimdi iyiler değil mi

İyi çok şükür canım. Bir hafta kaldı çıktı sonra. Utandım kendimden, ablam ağlıyor bir taraftan bir taraftan da sen arama dedin ama kimi arayacağım diye Dedim kapat geliyorum. Bu sipalar neler yaptırıyor insana

Bizim de 3 4 ay hep sorun çıktı o zamanlarda Düşün yani bir de söylüyordum önceden su hafta aramayın diye. En son ablam aradı, eniştem rahatsızlanmış yoğun bakıma kaldırıldı falan.
ayy sizin daha kötüymüşş. geçmiş olsun umarım iyidir enişten:)
ciddende ama bişiler denk geliyor.
bizim bir ay tam yumurtlama haftasında apartmanda 4-5 gün sular kesildi çalışma vardı

ayy sizin daha kötüymüşş. geçmiş olsun umarım iyidir enişten:)
ciddende ama bişiler denk geliyor.
bizim bir ay tam yumurtlama haftasında apartmanda 4-5 gün sular kesildi çalışma vardı
İyi canım geçti gitti şükür. Valla oluyor aksilikler, 3 hafta bir şey olmaz, o hafta su kesilir, mesai olur, hastalık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…